Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli araştırıyorum ama bulabildiğim net bir anlamı yok maalesef
Yaani bu senin bilecegin bisey..memnun degilsen ki buraya konu actigina gore degilsin degistir..bosuna dert etme ozguvenin kirilmasin..isim olarak da sana nihal guzel gider.nurmisal yerine nihal:))iyi geceler herkese,
benim adım Nurmisal,kimsede duymadım bu zamana kadar kendim hariç ve söyleyince insanlar bir garip karşılıyorlar. Adımı değiştirmek istiyorum çünkü yakıştıramıyorum da kendime pek. Sizce değiştirecek kadar kötü mü? Değiştirsem ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Ben adını beğendim hemen kendi üzerimde düşündüm aynaya bakıp Nurmisal dedim kendimeiyi geceler herkese,
benim adım Nurmisal,kimsede duymadım bu zamana kadar kendim hariç ve söyleyince insanlar bir garip karşılıyorlar. Adımı değiştirmek istiyorum çünkü yakıştıramıyorum da kendime pek. Sizce değiştirecek kadar kötü mü? Değiştirsem ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
anlami nedir?iyi geceler herkese,
gayet güzel bir isim şu an insanlar zaten bilinmedik isim arıyor.. duyunca acaba anlamı neymiş diyoruz ... hepte aynı seylşer cenneti şunun adı veya şuranın adı vs. kalsın bence :)iyi geceler herkese,