ismimi değiştirmeli miyim?

İsmin değiştirecek kadar kötü değil bence bu zahmete girme :)
Çok rahatsız oluyorsan Nur de kısaca onu da beğenmiyorsan değiştir yada isim eklet

iyi geceler herkese,
benim adım Nurmisal,kimsede duymadım bu zamana kadar kendim hariç ve söyleyince insanlar bir garip karşılıyorlar. Adımı değiştirmek istiyorum çünkü yakıştıramıyorum da kendime pek. Sizce değiştirecek kadar kötü mü? Değiştirsem ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Yaani bu senin bilecegin bisey..memnun degilsen ki buraya konu actigina gore degilsin degistir..bosuna dert etme ozguvenin kirilmasin..isim olarak da sana nihal guzel gider.nurmisal yerine nihal:))

İsmim komik filan değilse; tek olması, hiç duyulmamış olması çok hoşuma giderdi doğrusu..

iyi geceler herkese,
benim adım Nurmisal,kimsede duymadım bu zamana kadar kendim hariç ve söyleyince insanlar bir garip karşılıyorlar. Adımı değiştirmek istiyorum çünkü yakıştıramıyorum da kendime pek. Sizce değiştirecek kadar kötü mü? Değiştirsem ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Ben adını beğendim hemen kendi üzerimde düşündüm aynaya bakıp Nurmisal dedim kendime :KK70:Bence hoş bir isim değiştirme :)

İsmin gerçekten çok güzel çok beğendim. Ne kadar travesti, kötü yolda kadın varsa benim ismimi kullanıyor buna ne diyeceksin poff :KK53:

iyi geceler herkese,
anlami nedir?

misal ve nur arapça kökenli kelimeler. misal örnek nur ışık aydınlık demek... birleştirince gayet anlamlı oluyor. Ben çok beğendim isminizi ve manasını

kullanması zor bi isim. başkalarının ne düşündüğünü takma desek de insan takıyor. sen de beğenmiyorsan değiştir. ya da günlük hayatta nur olarak kullan.

bence kulağa hoş geliyor. zorlanıyorsanız nur dersiniz nolcak. bunun için uğraşmaya değmez bence.

iyi geceler herkese,
gayet güzel bir isim şu an insanlar zaten bilinmedik isim arıyor.. duyunca acaba anlamı neymiş diyoruz ... hepte aynı seylşer cenneti şunun adı veya şuranın adı vs. kalsın bence :)

bir tanıdık var adı leyla ama lila diyor ismine yıllar sonra öğrendik başkasından gerçek adının leyla oldugunu... nur diyebilirsin sende

Nurmisal gibi hissetmiyorsan degistirebilirsin.
Isimle celismek kötü aslinda.
Isimi tasiyabilmek de önemli.
Isminle alakasizsan degistir derim.
Ayrica degisik isim bulma olayi da benim hic hosuma gitmiyor. Geleneksene geri dönelim yahu.
Mira nedir ya, mira nine duymadim daha önce. Almina falan. Hic anadolu ismi gibi degil. Yani yabanci isimlere benzemeye basladi bu yeni isimler.
Ha sen yabanci ismi seviyorsun hayranligin vardir tabi bilemem. Ama insan ne ise o civarlarda birsey koymasi bana daha karakterlice geliyor.

Back
X