Doğuma Hazırlık İsmini ne koysak acep...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bebegime 4 bucuk aya kadar dr kiz demisti sonra kesin kez erkek olucak dedi.ben kiz icin Asel dusunmustum anlami cennetteki bal nehri.ve liva, almina

Hira ismini cok begeniyorum cok güzel bence ama snin fikrin tatlım 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba
Hiç beklemediğimiz anda hamile olduğumu öğreniverdim doğumumada kısa bir zaman var ama gelin görünki minik prensesimize bir türlü isim bulamıyoruz :( Nolur bana yardım edin önerilerinizi bekliyoruz :):nazar:

Benim hayalim eğer bir prensesim olursa Bukre koymak hem ünlü yazar Kahraman Tazeoğlunun Bukre isimli kitabı var hem Kuran'dada geçiyor. Anlamı; Sabaha karşı en yakın zaman demek. İnşallah birgün benimde prensesim olurda hayalimi gerçekleştiririm. Allah'ım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah canım :)

Benim hayalim eğer bir prensesim olursa Bukre koymak hem ünlü yazar Kahraman Tazeoğlunun Bukre isimli kitabı var hem Kuran'dada geçiyor. Anlamı; Sabaha karşı en yakın zaman demek. İnşallah birgün benimde prensesim olurda hayalimi gerçekleştiririm. Allah'ım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah canım :)

Teşekkür ederim fikrin için :)

Kızımın adı defne olacak nasipse ama melis inci melek ipek ecmel sevde isimleri çok güzel bence hayırlı doğumlar dilerim

Back
X