Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nisa ismini çok severim.Hem anlamından dolayı hem de maneviyatından.Fikir olur size de[/B nisa kadın demek hayrunnisa hayrlı kadın bnce bu daha maneviyatlı gbi . .
Kızlar merhaba
Hiç beklemediğimiz anda hamile olduğumu öğreniverdim doğumumada kısa bir zaman var ama gelin görünki minik prensesimize bir türlü isim bulamıyoruz Nolur bana yardım edin önerilerinizi bekliyoruz :)
Benim hayalim eğer bir prensesim olursa Bukre koymak hem ünlü yazar Kahraman Tazeoğlunun Bukre isimli kitabı var hem Kuran'dada geçiyor. Anlamı; Sabaha karşı en yakın zaman demek. İnşallah birgün benimde prensesim olurda hayalimi gerçekleştiririm. Allah'ım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah canım :)
Benim hayalim eğer bir prensesim olursa Bukre koymak hem ünlü yazar Kahraman Tazeoğlunun Bukre isimli kitabı var hem Kuran'dada geçiyor. Anlamı; Sabaha karşı en yakın zaman demek. İnşallah birgün benimde prensesim olurda hayalimi gerçekleştiririm. Allah'ım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah canım :)