İSMİNİZİ SEVİYORMUSUNUZ ??

Albeni7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
5.306
4.936
123
Kızlar merak ettim adınızdan memnunmusunuz ? Memnun değilseniz değiştirmek ve seçmek sizin elinizde olsaydı adınızı ne koyardınız???
Benim ki Betül sevıyorum telaffuzunu ve anlamını. Ama Miray da olmak isterdim

Bende ismimin zeynep olmasını isterdim kızıma koyarım artık inşallah, bir de ekin ismini çok seviyorum o da olabilirdi ismim.

makbule; beğenilen, hoşa giden arzulanan kadın demek, makbul kadın amma velakin ismimi çocuklukta çok dalga geçtikleri için sevemedim, sonra orta okulda türkçe öğretmenim sayesinde ismimi çok sevdim ama son birkaç yıldır her neredeeyse dizide bir makbule var ve hepsi birbirinden tuhaflar, makbilll, oldum, gelgit akıllı makbule oldum,bizim mahalle zamanında makbuuule oldum, bi ben kendim olamadım ama yine de seviyorum adımı ne yalan söyleyeyim değiştirme şansım olsaydı eğer ayşe ismini çok seviyorum, ayşe olmak isterdim,

Severim adımı rahmetli dedem istemiş .Ben doğduktan bir ay sonra vefat etmiş . Göremediğim dedemin bana bıraktığı bir hatıra gibi benim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…