- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
Canım önce legene koydum toprağı düşsün diye sonra lavaboda iyice yikadim sonra tek tek inan ispanaklarin rengi soldu. Anlamadım ki
Fena yapışmış mahlukat demek ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım önce legene koydum toprağı düşsün diye sonra lavaboda iyice yikadim sonra tek tek inan ispanaklarin rengi soldu. Anlamadım ki
Diyet yapmama farkında olmadan destek olan güzel insan..Nolcak yaa , bol vitamin ,azcık kıtır ama olsun belki kıtır seviyorduryikadigin zaman sümüğü gitmiştir , sadece böceği kalmıştır . O da protein grubundan ,her türlü faydalı yani
![]()
Dukan mi yoksaDiyet yapmama farkında olmadan destek olan güzel insan..![]()
![]()
Nolcak yaa , bol vitamin ,azcık kıtır ama olsun belki kıtır seviyorduryikadigin zaman sümüğü gitmiştir , sadece böceği kalmıştır . O da protein grubundan ,her türlü faydalı yani
![]()
Ben bol acılı severimNolcak yaa , bol vitamin ,azcık kıtır ama olsun belki kıtır seviyorduryikadigin zaman sümüğü gitmiştir , sadece böceği kalmıştır . O da protein grubundan ,her türlü faydalı yani
![]()
Ay cok guldum cunki biraz farklisini ben yasamistim .Bende nisanliyken ablamin yikadigi ispanaklari yemek yapmistim.Nisanlim geldiginde yesin diye verdim.Her agzina aldiginda toprak gelmis agzina ama hic bir sey demedi.Sonradan soylemisti.Ablamda ispanaklari 1 kere yikadigini isi cikinca gittigini soyledi.normalde 5,6 kez topragi gidene kadar yikariz.Su esimin bobreklerinde tas var hep sizin yuzunuzden oldu diyor. Toprakli ispanaktan olmus.Slm kızlar direk konuya giriyorum biraz utanarak... Dün eşimle market alışverişinde ıspanak aldık.Bugün de pisireyim dedim ama inanın defalarca yikadimeşimin tabagindan çok afedersiniz salyangoz çıktı. Allahım sizden bile utandım suan. Eşim olur öyle şeyler sıkma canını desede yüzüne bakamıyorum. Odaya gidemiyorum. Nolur biraz teselli edin...
![]()
Banlancam şimdi haa konu dışı geyiktenBen bol acılı severim
Konu sahibi üzülme, ben de geçenlerde yaptım. Kaç kez yıkamama rağmen bazen kıtır kıtır sesler geldi. Bi önceki yaptığımda yoktu. Olur öyle.
Menüsünde çıtır salyangoz olmayandanDukan mi yoksa![]()
Menüsünde çıtır salyangoz olmayandan![]()