ISPANAK

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zemo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tek tek elde yikaman sonra da sirkeli suy basman lazimdi.

Bu arada esine de bravo.
Cok anlayisli adammis.

Ben ıspanak çok seviyorum ama almıyorum takıntılıyım ıspanak bi kere aldım günün yarısı yıkamakla geçti bi de pişince de çok az oluyor o zahmete değmiyor gibi

Protein katmışsın yemeğe işte, karataycıyım ben dersin ortamlarda.

O kadar da şey yapmayın, sonuçta onu yiyenler de var normal besin olarak.

:KK53:Onun konservesı var buyuk marketlerde :) yıyın pışmiş işte

Sirkeyle yikamanizi tavsiye ediyorum
Tek tek tüm yapraklar yıkandıktan sonra sirkeli suda 10 dk bekletip tek tek tekrar durularsaniz hiç birşey kalmıyor

Başlığı görünce bir ıspanak insan evladına ne yapabilir ? diye merakla girdim.Sonuç minnoş bi dert çıktı.:KK53:

Millet üstüne para verip yiyor konu sahibi üzülmeyin.;)

Eşiniz çok kibarmış bu arada
Bi daha ki sefere uğur böcekli fasulye yapın gönlünü alın :p

Başlığı görünce bir ıspanak insan evladına ne yapabilir ? diye merakla girdim.Sonuç minnoş bi dert çıktı.:KK53:

Millet üstüne para verip yiyor konu sahibi üzülmeyin.:KK66:

Eşiniz çok kibarmış bu arada
Bi daha ki sefere uğur böcekli fasulye yapın gönlünü alın :p
Ayy çok iyi geldin kız :halay:

Sirkeli suda bekletirseniz üstünde ne varsa dökülüyo..

Ben önce suya basıyorum topluca sonra tek tek yıkıyorum. Sonra sirkeli suda bekletiyorum ve sonra yine yıkıyorum.. ıspanağı da çok severiz hemen hemen her hafta 2 kilo ıspanak yiyoruz tek oturuşta. Hiçbi sıkıntı olmadı şimdiye kadar.

Arada olur öyle şeyler.. bu kadar takmayın kafanıza bidahakine daha özenli olursunuz..

Ispanak, semizotu, kıvırcık, marul, bilimum yeşillik böcekleri için sirkeli su kesin çözüm, çeşme altında her bir yaprağı tek tek yıkayın 3-4 kez, sonra sirkeli suya basın 30 dakika kadar beklettikten sonra yeniden yıkayın, yeşilliklerde en sevmediğim şey, toprak, saç ve böcek çıkması, o yüzden yeşilliğin pestili çıkana kadar her birini tane tane yıkayıp sirkeli suda bekletirim.

Maşaallah aranızdaki hürmet saygı hisslerini takdir ettim..tebrik ederim:KK200:

Az önce de çayın yanına kıymalı sigara böreği verdim içini inceliyor ya... Bundan da kurt çıkmaz inşallah dedi :KK43:

Bayaa geyiğe sarmış eşiniz sanki, sizde alınmayın geyik yapın gitsin.

Ben ıspanak çok seviyorum ama almıyorum takıntılıyım ıspanak bi kere aldım günün yarısı yıkamakla geçti bi de pişince de çok az oluyor o zahmete değmiyor gibi
Superfresh in yikanmis dogranmislari var cok seviyorsanz deneyin bence 400 grm lik paketlerde bimde flnda satiliyor.fiyatta uygun

Kıbrıs'ta haşlayıp yiyorlar ama yemeğin içinden çıksa şok olurum heralde senin suçun yok tabi doğranmış al ama süperfreshinkini alma taze al o çok kötü oluyo

Back
X