Kekler - Pastalar Ispanaklı Pastam (Resimli)

dün yine bu pastayı yapmıştım... ıspanağı rededen oğlum şapur şapur yiyor... çevremdeki herkesede bu tarifini veriyorum... tekrar tşk,gamzelim......

dün yine bu pastayı yapmıştım... ıspanağı rededen oğlum şapur şapur yiyor... çevremdeki herkesede bu tarifini veriyorum... tekrar tşk,gamzelim......

Ispanak yemegi yemeyen cocuklar icin güzel bi alternatif olabilir.. Rica ederim..

Canim ne kadar un koyouyorsun ????

3 Yemek kasigimi ?Yetermi bence cok az.

Bende yapiyorum yaklasik 250 gr un giriyor

Canim ne kadar un koyouyorsun ????

3 Yemek kasigimi ?Yetermi bence cok az.

Bende yapiyorum yaklasik 250 gr un giriyor

3 yemek kaşığı bilemedin 4y.k. olsun:)
kek hamuru katı olmaması için herzaman unu çok az miktarda kullanıyorum.
sonuç: pamuk gibi kek elde ediyorum

3 yemek kaşığı bilemedin 4y.k. olsun:)
kek hamuru katı olmaması için herzaman unu çok az miktarda kullanıyorum.
sonuç: pamuk gibi kek elde ediyorum

Gercekden cok ilginc, nede olsa 3-4 yemek kasigi un ancak 100 gr yapar heralde .

benim tarifde 250gr un bir de böyle deneyim bakim.

tskler

kış geldi; ıspanaklı pasta günlerim başladı... bugün oğlumun özlediği bu pastayı beraber yapacağız... yanımda tarifine beraber bakıyoruz..

bende yapıyorum bu pastayı ama ıspanağını hiç kavurmadan blendırdan çekiyorum rengi daha canlı yeşil oluyor sanki bide arasına kremayla daha güzel hafif yaş pasta kıvamında ay canım çekti yarın yapıcam

adını duyduğumda ıspanaklı pasta mı ıyyy ıspanakla pasta mı olur demştim
ama yedikçe yiyesi geliyor insanın yaa canım çekti şimdi

Begeniler icin sagolun hanimlar,
rengi ispanagin miktarina göre degisebilir..

Benki ıspanakdan nefret eden biri olarak, bu pasta sayesinde ( tabiri caizse) ıspanaga tapar oldum. Süper bir tarif mutlaka deneyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…