Ispatim var ama inkar ediyor

Ebush

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
739
32
318
37
Türkiye
Daha once konu acmistim
Suphelendigimi yazmistim...
Hakliymisim...
Hakli....
Watsap web kurdum telefona.
Kadinla flort ediyormus meger...
Elimde kanit oldugu halde inkar ediyor...
Ben yapmadim birsey..senden baskasini sevmedim diyor...
Buz gibiyim aglayamiyorum...mideme bicaklar saplaniyo...
Elim ayagim tutmuyor...

Daha once konu acmistim
Suphelendigimi yazmistim...
Hakliymisim...
Hakli....
Watsap web kurdum telefona.
Kadinla flort ediyormus meger...
Elimde kanit oldugu halde inkar ediyor...
Ben yapmadim birsey..senden baskasini sevmedim diyor...
Buz gibiyim aglayamiyorum...mideme bicaklar saplaniyo...
Elim ayagim tutmuyor...
Suçluluk psikolojisi işte: ) kayıtları saklayın belki birgün lazım olur

Dusunemiyorum.
Aklim almiyor..
Mutluyduk..ufacik tartismamiz bile yokken..nasil yapar..nasil nasil nasil
Sindiremiyorum..
Icimde kiyametler..
Dişil buz gibi...

Bosversene kendini kırıp dökme.kendi adiligi kendi kaybi.evlilik ve iliskinin kavramini tam idrak edememis demek ki

Delillerinize sahip çıkın, yok etmesine fırsat vermeyin.
Avukat bulun kendinize, maddi imkanınız el vermiyorsa da barodan talep edin.
Boşanın ama, bu konuda da tazminat talep etmeyi ihmal etmeyin.
Çocuğunuz varsa, onu da güvenceye almış olursunuz.
Allah size sabır ve yol açıklığı nasip eder inşallah.
Böylelerinin köküne kibrit suyu da değil, barut koymak lazım!

Askimli..kadin tatildeymis ona bikinili fotosunu atiyor..
Esim eve yaklastiginda ben eve yaklastim yarin konusuruz.. kalpli opucukler... kisaca anlattim

Siz buna bile inanamışsınız ama bu kadın ilk olmayabilir...Aşkım lafını her bu tarz konuştuğuna söyleyen erkeklerden olduğunu düşünüyorum. Sizden ayrılmayı da asla düşünmemiştir o kadın da onun için ciddi değildir ama ne ilk ne de sondur...Özel olacak ama cinsellikte sıkıntınız var mıydı genelde sıkıntı varsa bunu yapıyorlar. Tabiki gerekçe değil ama sormak istedim

Hayirlisi olsun hakkinizda
Su saatte acimayin kapinin onune koyun aptali. Kiminle flort ediyorsa gitsin onunla otursun

Siz buna bile inanamışsınız ama bu kadın ilk olmayabilir...Aşkım lafını her bu tarz konuştuğuna söyleyen erkeklerden olduğunu düşünüyorum. Sizden ayrılmayı da asla düşünmemiştir o kadın da onun için ciddi değildir ama ne ilk ne de sondur...Özel olacak ama cinsellikte sıkıntınız var mıydı genelde sıkıntı varsa bunu yapıyorlar. Tabiki gerekçe değil ama sormak istedim
Bilmiyorum ilkmi degilmi. Cinsel sikintimiz hic yok hic olmadida.. bakimliyimdir kendime gore hatta bu cuma guzellik salonunda randevum vardi.. tuhaf olanda buu sorun yok ortada

Bilmiyorum ilkmi degilmi. Cinsel sikintimiz hic yok hic olmadida.. bakimliyimdir kendime gore hatta bu cuma guzellik salonunda randevum vardi.. tuhaf olanda buu sorun yok ortada
Belkide sana göre sorun yoktur .. ya da yek sorun cinsellik değildir aldatan erkekler genelde evde huzur bulamıyorum da der . Ya da sevgi bitmiş yerini alışkanlıklar almış ve heyecan peşindedir .

Yuzu bile kizarmadi ya inanabiliyomusunuz.. elimde kanitim olmasa inanicam yapmadigina.. profesyonel yalanci..
Ben aldatmadim seni diyor baska bisey demiyor

Belkide sana göre sorun yoktur .. ya da yek sorun cinsellik değildir aldatan erkekler genelde evde huzur bulamıyorum da der . Ya da sevgi bitmiş yerini alışkanlıklar almış ve heyecan peşindedir .
Bence ona rahatlik batiyor.. baska bi aciklamasi yok.. evde hic bir sorunumuz yok..yatakta yok.. maddi durumumuz iyi..cocugumuz saglikli okulda basarili zeki.. cok rahat mutlu mesut bir hayatimiz var aslinda..bilemiyorum.. kafam donuk. Birsey dusunemiyorum..

Back
X