Ispatim var ama inkar ediyor

Yani kendi telefonunuzdan whatsapp web sayfasını actiginiz bir bilgisayadaki kodu okutuyorsunuz kendi whatsapp iniz o bilgisayrda kullaniliyor
Beim bilgisiyarim yok canimroca etsem ornek esimin telinden yapicam onun mesajlarini okumak istiyorum

Insani zaten yikanda beklemedigin insanin yapmasi. Bende hic tartismazdim sozde beni cok severdi asikti herkes bizi parmakla gosterirdi ama aldatti iste. Suanki aklim olsaydi belgelerle tazminat davasi acardim bisey istemedigime o kizla rahatca evlendigine pismanim
Esiniz sizi aldattigi kizla mi evlendi peki

Beim bilgisiyarim yok canimroca etsem ornek esimin telinden yapicam onun mesajlarini okumak istiyorum
Kendintelefonunuzdan whatapp web yazin googla acin orda ekranda cikacak zaten noktali bir kare esinizinkinden de whatsapp uygulamasini acin ordan whats app web yazan kısmı bulun esinizin telefonunun kamerasi acilir kendi telefonunuzdaki o kodu kamera ile okutun. Normalde bilgisayardan olur telefondan olur mu denemek lazim bu sekilde resim istiyorsan internette bolca vardir google da

Kendintelefonunuzdan whatapp web yazin googla acin orda ekranda cikacak zaten noktali bir kare esinizinkinden de whatsapp uygulamasini acin ordan whats app web yazan kısmı bulun esinizin telefonunun kamerasi acilir kendi telefonunuzdaki o kodu kamera ile okutun. Normalde bilgisayardan olur telefondan olur mu denemek lazim bu sekilde resim istiyorsan internette bolca vardir google da
Anladim cok tesekkur ediyorum

Askimli..kadin tatildeymis ona bikinili fotosunu atiyor..
Esim eve yaklastiginda ben eve yaklastim yarin konusuruz.. kalpli opucukler... kisaca anlattim
neyin inkarıymış bu!!
sakın sizi sindirmesine izin vermeyin

ç
Daha once konu acmistim
Suphelendigimi yazmistim...
Hakliymisim...
Hakli....
Watsap web kurdum telefona.
Kadinla flort ediyormus meger...
Elimde kanit oldugu halde inkar ediyor...
Ben yapmadim birsey..senden baskasini sevmedim diyor...
Buz gibiyim aglayamiyorum...mideme bicaklar saplaniyo...
Elim ayagim tutmuyor...

çok şaşırdığın belli oluyor canım. Allah yardımcın olsun. üzüldüm ama hayat böyle işte. beklemediğin şeyler olabiliyor. kendini yıpratma.

Vallahi canim evlendiler cocuklari oldu. Suan gayet mutlular. Ben obur dunyaya biraktim hakkimi orda alicam
Peki bir sey sorucam bu evlengi kisi esinizin sizle evlenmeden önce tanidigi birisimiydi sevgilisi fln yoksa sizle evliyken mi tanismislar

Back
X