İspikçi görümce

Merhaba arkadaşlar benim derdimde bu. Sosyal medyada paylaştığım şeyleri görümcem dk. 1 hemen kv deye gösteriyor. Gösteriyor diyorum çünkü (daha önce attığım bir kahve fotoğrafını yine göstermiş olmalı ki) kv bana; geçen gün evde tekmişsin yalnız kahve içiyorum diye birşey yazmışsın dedi. Görümcem arkadan anne yaaağğğğğ öyle birşey yazmamış sadece kahve fotosu atmıştı yaaa dedi. Bende; ben yazı falan yazmadım sadece kahvemin fotoğrafını çekip atmıştım dedim. Yediğimi içtiğimi hergün paylaşan birisi değilim onu da belirteyim. 3 haftada bir belki kahve ya da çay içtiğim zaman sadece onu atıyorum hepsi bu. Sadece bu huyuna sinir oluyorum ne yapsam taktik verin
Amann göstersin kayınvalidenin de hesabı olsaydı zaten kendiside görecekti özel gizli bi konuşmanızı göstermemiş ki sizi anliyorum gösteriyorsa demekki hakkımda konuşuyorlar diye düşünüyorsunuz ama şöyle düşünün kötü bişey konuşsalar size zaten kizinin fotograflari gösterdiğini belli etmez sinsi sinsi yaparlardi bence takılmayın.

Benim bir gorumcem de Allah var iyidir hostur ama agzinda laf durmaz tanidim.ogrendim .. Simdi bunu kendi lehime kullaniyorum. Ozel meseleleri yaninda konusmuyorum ama atiyorum falan birsey yapti zoruma gitti ama o an cevabini veremedim. Hemen gorumcecigimin yaninda anlatiyorum boyleyken boyle. Zaten o falan arkadasin kulagina gidiyor gitmesi gerekenler:halay:

Merhaba arkadaşlar benim derdimde bu. Sosyal medyada paylaştığım şeyleri görümcem dk. 1 hemen kv deye gösteriyor. Gösteriyor diyorum çünkü (daha önce attığım bir kahve fotoğrafını yine göstermiş olmalı ki) kv bana; geçen gün evde tekmişsin yalnız kahve içiyorum diye birşey yazmışsın dedi. Görümcem arkadan anne yaaağğğğğ öyle birşey yazmamış sadece kahve fotosu atmıştı yaaa dedi. Bende; ben yazı falan yazmadım sadece kahvemin fotoğrafını çekip atmıştım dedim. Yediğimi içtiğimi hergün paylaşan birisi değilim onu da belirteyim. 3 haftada bir belki kahve ya da çay içtiğim zaman sadece onu atıyorum hepsi bu. Sadece bu huyuna sinir oluyorum ne yapsam taktik verin
Engelle

Bunun için taktiğe ne gerek var?
Sizin özeliniz ister her yediğinizi saniyelik atarsınız ister senede bir.
Hesap sorar gibi ise sıkıntı,ama yok sadece yalnız kaldığını düşündüğü için üzüldüyse sıkıntı yok.

Kv şunu şunu paylaşmışsın geçen gün deyince “eee?” diyeceksin, verilecek tek cvp budur yani mis gb tertemiz bir “eeee?” :)

Burdaki bazı hanımlar iyi mi?Şaka gibi yorumlar."Daha çok paylaş çatlasınlar,engelle haddini bilsin,sil gitsin hak etmis..."Kim neyi hak etmiş,kim kimi neden engellesin,neden birilerini çatlatalım ya da neden birinin ictigi kahve fotosundan bir digeri çatlasın?İşiniz mi yok yoksa fesat misiniz?

Back
X