size saçma sapan gelmiş olabilir ama o an beni rahatlattığı için normal geldi. herkesin saçmalığı kendine. ben yeni gelinlerin günde 8 öğün paylaştığı tatlış sunumlarına bir şey diyor muyum.nekadar saçma sapan şeyler paylaşmışsınız, amiriniz haklı.
Devlet memurusunuz ve sevmiyorsunuz bu Devletin işi ordaysan ve maaşını alıyorsan sevmesen bile dile getirmeyeceksin mecbursun yani yok istemiyorum sevemiyorum derseniz verin istifanızı ayrılın yerinizde olmak isteyen bir sürü kişi var
Bence ifade ozgurlugu bu degil
Yani eger ki o paylasimi yaptiysaniz arkasinda durmaniz gerekir, o zaman ifade ozgurlugunden soz edebiliriz. Ama ben biseyler diyeyim de sonra yok onu ima etmedim diyeyim demek dogru degil.
Ispiyonculuk hos bir huy degil, ama devir iftiracilarin devri oldugu icin de bana masum geldi. Memursunuz, biliyorsunuzdur, tek bir kanit olmadan isinden edilen cok memur oldu son donemde. Biraz daha dikkatli olmalisiniz. Hatta bence sansli sayin kendinizi, boyle bir basit mevzudan ogrenmis oldunuz kim kimdir.
''sevmeye calıstığım ama sevemediğim işim'' cümlesini içeriyordu paylaşımım. ve birimim değişti 3 ay önce, buraya anlam veremiyorum. gerçekten de ama- dan öncesi önem arz etmiyormuş bir cümlede. sevmeye calıstım ama sevemedim.
Ayrıca genel bazda tek şikayetci ben değilsem bence düzeltmesi gereken burasıdır, ben değil.
Uzaktan kimsenin görmedigi etmediği yerde laf sokarak değişim olmaz. Gercek değişim için değiştirilmesini istedigin seyi geliştirici önerilerde bulun o zaman''sevmeye calıstığım ama sevemediğim işim'' cümlesini içeriyordu paylaşımım. ve birimim değişti 3 ay önce, buraya anlam veremiyorum. gerçekten de ama- dan öncesi önem arz etmiyormuş bir cümlede. sevmeye calıstım ama sevemedim.
Ayrıca genel bazda tek şikayetci ben değilsem bence düzeltmesi gereken burasıdır, ben değil.
cağrıldığımda öyle söylemlerde bulunmadım. evet sevemiyorum, paylastıklarım da doğru dedim.
paylaşan kişi net olmadığı için de bilemiyorum işte onu :/
şikayet edenler önce kendilerini düzeltsinler Devletin işi bellidir yani olması gereken işlerdir memurlar kendilerine çeki düzen versin önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?