Israrcı arkadaşım

Siz arkadaşınıza uyku düzeninizden ve sorunlarınızdan bahsediyorsunuz demekki O da böyle bir tavsiyede bulunuyor.
Bazen insan bazı durumların farkında olamayabiliyor, arkadaşınız dışardan gözlemlediği kadarıyla ihtiyacınız olduğunu düşünüyor olabilir, hem bu tür bir sorun için dr.a gitmek kötü veya ayıp değil. Neden rahatsız oldunuz ki?
İyi niyetli olmadığını düşünüyorum başka sebeblerimde var

Düşük yaptığınız konuda hatırlatıyorum sizi ben sizi küçük olduğunuz için evden çıkamadı sandim.
Siz zaten doktora gitmiyor muydunuz neden biraktiniz ise yaramadi mi
Piskologa gidiyorum son sean sım 15 gün önceydi bitti ama bana senin psikolog un deli diyor psikiyatri ste git ilaç iç falan diye konuştu

Piskologa gidiyorum son sean sım 15 gün önceydi bitti ama bana senin psikolog un deli diyor psikiyatri ste git ilaç iç falan diye konuştu
Kocaman kadınsıniz neden müsade ediyorsunuz böyle konuşmasına.
Psikolog teshis koydu mu size

Kocaman kadınsıniz neden müsade ediyorsunuz böyle konuşmasına.
Psikolog teshis koydu mu size
Koymadı yani bana bişey söylemedi son seans ta iyi olduğu mu söyledi gerçi devletin psikolog u istesemde gidemem seans ım doldu arkadaşım la elimden gelse konuşmam zaten onu bırakırsam çocugu da göremem kuzenim in çocugu na çok baglandım sanırım en son çocuk tanda vazgeçicem kendim daha önemliyim

Koymadı yani bana bişey söylemedi son seans ta iyi olduğu mu söyledi gerçi devletin psikolog u istesemde gidemem seans ım doldu arkadaşım la elimden gelse konuşmam zaten onu bırakırsam çocugu da göremem kuzenim in çocugu na çok baglandım sanırım en son çocuk tanda vazgeçicem kendim daha önemliyim
Evet kendin önde olmalisin. Eğer çok görmek istiyorsan he de geç umursama hiç ne dediğini

Evet kendin önde olmalisin. Eğer çok görmek istiyorsan he de geç umursama hiç ne dediğini
Çocugun annesi çalışıyor ben nerdeyse hergün gidip ilgileniyorum yalnız bırakmak istemiyorum ama sabrım çok zorlanıyor yine aynı şeyleri söylerse sesimi daha fazla yükseltcem çocuk tan vazgeçicem kendi iyiliğim için çünkü başka şeyler de var herzaman beni eleştiriyor kocan senin paranı yedi diyor halbuki kendi eşi ve oglu çalışmıyor kendi ni konuşmuyor varsa yoksa ben psikolog um onun bana bagımlı olduğu nu söylemişti üç gün gitmeyince küsüyor başka arkadaş larımdan kıskanıyor saçma sapan şeyler.

Çocugun annesi çalışıyor ben nerdeyse hergün gidip ilgileniyorum yalnız bırakmak istemiyorum ama sabrım çok zorlanıyor yine aynı şeyleri söylerse sesimi daha fazla yükseltcem çocuk tan vazgeçicem kendi iyiliğim için çünkü başka şeyler de var herzaman beni eleştiriyor kocan senin paranı yedi diyor halbuki kendi eşi ve oglu çalışmıyor kendi ni konuşmuyor varsa yoksa ben psikolog um onun bana bagımlı olduğu nu söylemişti üç gün gitmeyince küsüyor başka arkadaş larımdan kıskanıyor saçma sapan şeyler.
Gitmeyi biraz azalt sabrina iyi gelir. Hem çocuğu görmüş olursun.

Kızlar on gündür uyku düzenim bozuldu sabaha kadar oturuyorum bazı sorunlar bide sınav stresinden oldu. Bi arkadaşım var bana hergün doktora git ilaç kullan diyor ben kendimi kötü hissetsem zaten giderim bıktım artık iyiyim diyorum anlamıyor kendi yegenin psikolojik sorunları var ona git demiyor hep bana söylüyor napmaliyim ne demeliyim artık sussun
Bence, ben ne yapmam gerektiğini biliyorum ne yaşadığımın farkındayım yapmam gereken bir şey olsa başka birilerinin yönlendirmesini beklemem şeklinde uzun kırıcı olmayan bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz

Kızlar on gündür uyku düzenim bozuldu sabaha kadar oturuyorum bazı sorunlar bide sınav stresinden oldu. Bi arkadaşım var bana hergün doktora git ilaç kullan diyor ben kendimi kötü hissetsem zaten giderim bıktım artık iyiyim diyorum anlamıyor kendi yegenin psikolojik sorunları var ona git demiyor hep bana söylüyor napmaliyim ne demeliyim artık sussun
yorumlarını okudum ve bence senın o arkadasınında psikolojik sorunları var gıbı bir insanın ustune bukadar gidilmemesi lazım

Laftan anlamıyorsa Korkut. Eğer senin yüzünden delirirsem atarım seni camdan deyin :) korkutmak bazen işe yarıyor

1.karşına al
2.gözlerinin içine dikkatlice bak
3. De ki "bebeyim sana ne"

Back
X