- 7 Ekim 2016
- 211
- 104
- 53
- Konu Sahibi powerpoint
-
Ne söylemem gerek bilmiyorum ki. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum. O yüzden ondan uzaklaşıyorum iletişime geçmemeye çalışıyorum gün içindeBen olsam şimdiye kırmıştım yani
Bunun tek çaresi sağlam bir rest çekerim
Erkek arkadaşın da haklı. Şahsen ben sevdiğimle otursam bir arkadaşı arasa hadi görüştüğün yeter gel bilmem ne telefonu ver ben söyleyim dese delirirdim
Resti çekmeden anlamayacak :)
Ne söylemem gerek bilmiyorum ki. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum. O yüzden ondan uzaklaşıyorum iletişime geçmemeye çalışıyorum gün içindeaçık açık söylemelisin.
4de buluşacağız dememe rağmen 1 saat öncesinden arayıp rahatsız etmen hoş olmadı. lütfen bi daha olmasınNe söylemem gerek bilmiyorum ki. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum. O yüzden ondan uzaklaşıyorum iletişime geçmemeye çalışıyorum gün içinde
Merhaba herkese,
Bugün yaşadığım bir durum üzerinden size sormak istediğim bir şey var.
Ben ısrardan nefret eden bir insanım. Ama bana mı denk geliyor bilmiyorum ama yakınlarım hep ısrarcı insanlar ve bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum.
Benim çok yakın bir arkadaşım var. Gerçekten onu severim ve ona karşı kırıcı olmak istemem.
Fakat bazen o kadar bunalıyorumki onunla görüşmekten kaçındığımı farkettim.
Bir erkek arkadaşım var. 7 aydır birlikteyiz. Kendisiyle haftaiçi hergün görüşürüz. Görüşme fırsatımız varken onunla vakit geçirmek istiyorum. Zaten görüştüğümüzde azıcık bir şey gün içinde. Bunda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bunun dışında arkadaşıma da zaman ayırmaya çalışıyorum. Mesela bugün arkadaşımla buluşcaktık. Erkek arkadaşım şehir dışında olduğu için 2 gün görüşmemiştik. Bugünde birkaç saat onunla vakit geçirelim dedik. Saat dörtte de arkadaşımla görüşcektik. Ona bin defa dedim ki dörtte uygunum. Dörtte müsaitim. Dörtte ayrılacağız vs. Bunu kaç defa belirttimki beni arayıp darlamasın diye. Ama asla anlamamış olacakki bir saat önceden beni arayıp hadi ayrılın artık, yeter görüştünüz. Telefonu ver ben söyleyeyim. Bir saat seni bekleyemem. Şimdi gel yanıma. Nerdesiniz. Bende aynı yere yakınım yanınıza gelip seni kaçırcam vs diye beni bunalttı. Ve ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Çünkü ben eğer arkadaşım sevgilisiyle beraberse onu ararken bile kırk defa düşünüyorum. Rahatsız etmek istemiyorum fakat aynı şeyi göremiyorum. Erkek arkadaşımla o an vakit geçiriyorduk. Huzurluydum önemli bir şey konuşuyorduk. Aradı açmadım, mesaj atmasını bekledim. Çünkü konuşmamın bölünmesini sevmiyorum biriyleyken. Mesaj atmadı. Art arda kırk defa aradı. Arıyor arıyor arıyor. Asla pes etmiyor. Sonra açtım yukarda söylediklerimi söyledi. Kendimi çok rahatsız hissettim. Erkek arkadaşımla geçirdiğim vakitten de birşey anlamadım.
Hadi beni geçtim, erkek arkadaşımda ona ayrılmak için söz verdiğim saatten erken ayrılırsam küsüyor alınıyor. Yani beni bu kadar arada bırakmasına gerek yok bence . Çünkü onunla o saatte sözleşmişim. Gün içinde kırk defa belki X geç gelir. Belki gelmez o zaman yanıma gelirsin vs diyor. Erkek arkadaşım gelince off neden geldi az görüşün yeter rahat bıraksın seni vs diyor.
Ben çok rahatsız oluyorum ve onu da kırmak istemiyorum o yüzden napcağımı şaşırdım.
Bak X. Seni arkadaşım olarak çok seviyorum. Ama yaptığın bu davranışlar çok kabaca çok rahatsız oluyorum. Ben sana 4 dediysem ya baştan de ki 4 bana uygun değil ya da daha sonradan beni 1 saat önceden arama lütfen. Yaz gönderNe söylemem gerek bilmiyorum ki. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum. O yüzden ondan uzaklaşıyorum iletişime geçmemeye çalışıyorum gün içinde
Böyle söylersem küseriz direkt daha doğrusu beni onu satmakla ve ona vakit ayırmamakla suçlar4de buluşacağız dememe rağmen 1 saat öncesinden arayıp rahatsız etmen hoş olmadı. lütfen bi daha olmasın
Sevgilisi var zaten. Ama uzakta aylarca görüşemiyorlarBence ona bi sevgili bulursanız sorun kökten çözülür
Sevgilisi var zaten. Ama uzakta aylarca gBence ona bi sevgili bulursanız sorun kökten çözülür
Cevap olarak ben sadece şansımı denedim. Bana vakit ayırmıyorsun. Eskisi gibi birlikte değiliz falan diyecek. Ki bunun tartışmasını yapmıştım önceden. Sizce hayatımda biri olduktan sonra arkadaşımla eskisi kadar vakit geçirmem her dk birlikte olmam mümkün mü? Ben kendimi suçluyorum bazen. Akla ihtiyacım varBak X. Seni arkadaşım olarak çok seviyorum. Ama yaptığın bu davranışlar çok kabaca çok rahatsız oluyorum. Ben sana 4 dediysem ya baştan de ki 4 bana uygun değil ya da daha sonradan beni 1 saat önceden arama lütfen. Yaz gönder
Hayır tabiki. İnsan en çok kimin yanında mutlu oluyorsa onunla olmak ister zaten :)Sevgilisi var zaten. Ama uzakta aylarca g
Cevap olarak ben sadece şansımı denedim. Bana vakit ayırmıyorsun. Eskisi gibi birlikte değiliz falan diyecek. Ki bunun tartışmasını yapmıştım önceden. Sizce hayatımda biri olduktan sonra arkadaşımla eskisi kadar vakit geçirmem her dk birlikte olmam mümkün mü? Ben kendimi suçluyorum bazen. Akla ihtiyacım var
Kendimi nedense mahcup hissettim. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Tavrımı koycağıma ezilip büzülerek konuştum nedense sanki bir suç işliyormuşum gibiHayır tabiki. İnsan en çok kimin yanında mutlu oluyorsa onunla olmak ister zaten :)
Yalnız yarın bir gün evlenseniz tepenizden hiç İnmeyecek gibi geldi bana. Bence siz tavrınızı koyun dediğini cevaplara da ben rahatsız oluyorum diye cevap verin. Israrla inatla. Onun kadar ısrarcı olun.
Sizi aradğında da sessize alın koyun telefonu Bi köşeye. Taaki o saate kadarda asla açmayın. Bazen insanları cidden eğitmek gerekiyor
Ne kadar naifsiniz. Bende öyleydim de baktım insanlar kibarlıktan incelikten naifkikten anlamıyor zamanla bende gayet kabalaştımKendimi nedense mahcup hissettim. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Tavrımı koycağıma ezilip büzülerek konuştum nedense sanki bir suç işliyormuşum gibi
Telefonumu sessize alsam aklım iyice takılacak almazsam sinirlerim kalkacak napsam bilemedim:) keşke herkes düşünceli olsa ve kendi hayatına baksaBence arkadaşlığınızı bi gözden geçirin derim. Size saygı duyması lazımdı. Belkide kendisi sevgilisiyle bu kadar fazla görüşemeyince sizi kıskanıyodur. Bazı şeyler de söylenmez bence ya ne kadar yakın da olunsa. Yeter artık görüştüğünüz dememeli hani bir sınır olmalı. Bir daha yapma böyle 4den önce müsait olmadığımı biliyosun niye rahatsız ediyosun de. Başka zamanda erkek arkadaşınla buluşucağın zaman telefonunu sessize al nerde buluşucağını söyleme arkadaşına derim
Nasıl başardınız bana da öğretir misinizNe kadar naifsiniz. Bende öyleydim de baktım insanlar kibarlıktan incelikten naifkikten anlamıyor zamanla bende gayet kabalaştım
Şimdi daha mutluyum, tavsiye ederim
Beni mutlu etmeyen insanın mutlu olmasına izin vermem diye düşünürüm her zamanNasıl başardınız bana da öğretir misiniz
Aaa güzel bir bakış açısı teşekkür ederim aydınlandım biranBeni mutlu etmeyen insanın mutlu olmasına izin vermem diye düşünürüm her zaman
Mishal siz arkadaşınızın telefonunu açıp dediklerini kabul ettiğiniz takdirde kendisi mutlu siz mutsuz olacaksınız. Sizin mutsuzluğunuz onun mutluluğu oluyor o zaman. Olaylara bu açıdan bakarak öğrendim işte o yüzden daha mutluyum
Ben okurken bile sinir oldum, en nefret ettiğim şeydir ısrar ve anlayışsızlık... Siz de bir gün aynısını ona yapınMerhaba herkese,
Bugün yaşadığım bir durum üzerinden size sormak istediğim bir şey var.
Ben ısrardan nefret eden bir insanım. Ama bana mı denk geliyor bilmiyorum ama yakınlarım hep ısrarcı insanlar ve bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum.
Benim çok yakın bir arkadaşım var. Gerçekten onu severim ve ona karşı kırıcı olmak istemem.
Fakat bazen o kadar bunalıyorumki onunla görüşmekten kaçındığımı farkettim.
Bir erkek arkadaşım var. 7 aydır birlikteyiz. Kendisiyle haftaiçi hergün görüşürüz. Görüşme fırsatımız varken onunla vakit geçirmek istiyorum. Zaten görüştüğümüzde azıcık bir şey gün içinde. Bunda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bunun dışında arkadaşıma da zaman ayırmaya çalışıyorum. Mesela bugün arkadaşımla buluşcaktık. Erkek arkadaşım şehir dışında olduğu için 2 gün görüşmemiştik. Bugünde birkaç saat onunla vakit geçirelim dedik. Saat dörtte de arkadaşımla görüşcektik. Ona bin defa dedim ki dörtte uygunum. Dörtte müsaitim. Dörtte ayrılacağız vs. Bunu kaç defa belirttimki beni arayıp darlamasın diye. Ama asla anlamamış olacakki bir buçuk saat önceden beni arayıp hadi ayrılın artık, yeter görüştünüz. Telefonu ver ben söyleyeyim. Bir saat seni bekleyemem. Şimdi gel yanıma. Nerdesiniz. Bende aynı yere yakınım yanınıza gelip seni kaçırcam vs diye beni bunalttı. Ve ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Çünkü ben eğer arkadaşım sevgilisiyle beraberse onu ararken bile kırk defa düşünüyorum. Rahatsız etmek istemiyorum fakat aynı şeyi göremiyorum. Erkek arkadaşımla o an vakit geçiriyorduk. Huzurluydum önemli bir şey konuşuyorduk. Aradı açmadım, mesaj atmasını bekledim. Çünkü konuşmamın bölünmesini sevmiyorum biriyleyken. Mesaj atmadı. Art arda kırk defa aradı. Arıyor arıyor arıyor. Asla pes etmiyor. Sonra açtım yukarda söylediklerimi söyledi. Kendimi çok rahatsız hissettim. Erkek arkadaşımla geçirdiğim vakitten de birşey anlamadım.
Hadi beni geçtim, erkek arkadaşımda ona ayrılmak için söz verdiğim saatten erken ayrılırsam küsüyor alınıyor. Yani beni bu kadar arada bırakmasına gerek yok bence . Çünkü onunla o saatte sözleşmişim. Gün içinde kırk defa belki X geç gelir. Belki gelmez o zaman yanıma gelirsin vs diyor. Erkek arkadaşım gelince off neden geldi az görüşün yeter rahat bıraksın seni vs diyor.
Ben çok rahatsız oluyorum ve onu da kırmak istemiyorum o yüzden napcağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?