ISRARCI İNSANLAR

Bu kadar laf anlamayan adamdan bir an once ayrilirdim.. bu israr degil zaten.. bildigin daiyo insani

Ona aynisi yap. Bir gun yine 4 de bulusacaksaniz onun işinin olduğu günü kollayabilirsiniz ya da baska bir zamanda baska sekilde surekli arayin evde misafiri mi var ders mi çalışıyor dinlemeyin arayin anlasin belki anlar boylece

O hemen gelir takılmaz böyle şeylere

abartmış ve gerçekten ısrarı sevmeyen insanların karşısına böyle ısrar eden insanların çıkması beni öldürüyor. aynı şeyleri zamanla yaşadım ama mesafe koydum ben onların ilişkilerine bu denli müdahale etmiyorsam onlarında etmesini istemiyorum. en önemlisi beni huzursuz etmeleri bu durumdan asla hoşlanmıyorum.

Nasıl mesafe koydunuz ?

mesela buluşmak mı istiyor bahane uydurdum her defasında aynısını yaptım. kafasına yazmasını sağlayın bahaneniz erkek arkadaşıma sözüm var şunu yapacağız erkek arkadaşıma sözüm var buraya gideceğiz diyin. ya saygı duyacak ya da sıkılıp uzaklaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…