Evet boyle düşünüyor. Kv yakın olmak istemiyorum tabii ki. Ama bunu ona inat veya esimle kv arasına girmek icin degil insanlari idare eden biri olarak sınır koymakta zorlandığım icin esimle mutlu olmak icin istiyorum.Taşıma sebebin mantıklı geldi bana da ama taşınmama için sunduğun sebep mantıklı gelmedi. Ne olmuş ki Yen'i yerleştiysen. Bence sebep o değil onu bahane ediyorsun vE bahanen mantıksız olduğu için de eşin böyle düşünüyor. Açıkcası ben olsam bende eşim gibi düşünürüm
Şimdiki ev çok mu uzak iş yerine.Evet kv bana aylardır esimin isine yakın diye onunla aynı sokaga tasinmam için baskı yaptı. Gerek oğluna gerek benle bi araya gelince. Bunu esim de cok istiyordu tabi ki. Biz cok kavgalar ettik bu sebepten. Esim ailemi istemiyorsuna getirdi mevzuyu. Basta mantıklı geldi esim yorulmasin diye tamam dedim. Sonra düşündüm ki ben yeni ev yerlestirmisim, düğün stresi yaşadım oncesinde, bir sürü yorgunluk falan derken mantıksız olacağını anladım. Ve tasinmayacagima karar verdim. Tabi esim hic kabullenmedi bu durumu. Nitekim tasinmadik.
Kv esimle tartismalarimizdan dolayi olusan tatsizliklara sahit oldu cok kere yüzümüz gülmüyordu hic. Bana yapmayın üzülüyorum bu gunleri ararsınız falan dedi. Bir sey demiyorum ben tabi her zamanki naifligimle. Yaza taşıyorsunuz evi perdelerinizi ben yaptircam ne eksikse tamamliycam dedi. Ben resmen kemkum ettim gerek yok anne falan diye. Sanki taşınacak olan ev benim degil. Bi de diyor ki kar da yagsa taşırız. Ben hicbir sey demedim. Essek olsa anlar istemedigimi. Esime dedim soylemedin mi diye söylememiş istemedigimi. Söylese de kv baskılarına devam eder, niye tasinmiyosunuz der biliyorum.
Laf arasında taşınmak istemedigimi soyledigimde ben kendim icin demiyorum oglum icin o yorulmasin diye diyorum diyo. Esime de annen niye ısrar ediyor dedigimde beni düşünüyor bana kiyamiyor diyo bana da beni umursamiyosun diyo. Yani bu dusunceyi o da benimsemis. Ya da kv ona empoze etmis. Bu konular kapandı ama yaza tekrar açılacak biliyorum. Tavrım ne olmalı ? Ben yuzgoz olmamak icin saygimi bozmayip cevap vermiyorum ama artık kv ısrar ederse açık açık bu konuyu esimle ikimize bırakması gerektiğini zaten yeterince yiprandigimizi söylemek istiyorum bu konuda. Benim hayır dedigim konuda bu kadar ısrar sinirlerimi bozuyor. Bu kadar dahil olmasina kocam mi musaade ediyor? sayet oyleyse bu beni umursamiyorsun düşüncesini nasıl kirabilirim? cunku resmen beyninde öyle kodlanmış "annem benim iyiligimi istiyor karım beni umursamıyor."
40 dk falan ordan 5 dkLaf arasinda falan degil direk soyleyin neden istemiyorum demiyorsunuz.Ustelik sonradan vazgecmissiniz tasinmaktan esiniz cocukmu kandirir gibi hareket ediyorsunuz.
Suan evinizle esinizin is yeri arasi ne kadar mesafede.
Şimdiki ev çok mu uzak iş yerine.
40 dk falan ordan 5 dk
Esim gun icinde de eve uğruyor
Esimi anlıyorum ama kv müdahaleci biri her konuda fikrini belirtmezse ölür yani esimle huzurumun bozulmasını istemiyorumEşiniz kv'nin etkisiyle değilde belki gercekten iş yerine yakın olmak istiyor. Kimi zamam 15 dakikalık yol bile yoruyor insanı. Şahsen bende iş yerime yakın bir yerde oturmak isterim. Bence eşinizi de anlamaya calışın.
Bana uzak gelmedi sonucta o ev tutulurken biliniyordu aradaki mesafe ona gore hareket edilmeliydi.40 dk falan ordan 5 dk
Esim gun icinde de eve uğruyor
İşte o zaman direk bunu söyleyeceksin. Valla doğruya doğru benim işime evim uzak olsa yoruluyor olsam işimle aynı sokakta eve taşınmak için ailem ön ayak olsa eşim istemese bende aile insanı düşünüyor da eş kendini düşünüyor diye düşünürüm. Aynı apartman olsa neyse de ayni sokak sorun olur mu bilememEvet boyle düşünüyor. Kv yakın olmak istemiyorum tabii ki. Ama bunu ona inat veya esimle kv arasına girmek icin degil insanlari idare eden biri olarak sınır koymakta zorlandığım icin esimle mutlu olmak icin istiyorum.
Ben yuzgoz olmamak icin saygimi bozmayip cevap vermiyorum
Söylüyorum ikimizin huzuru icin gitmek istemiyorum diyorum. Sen beni umursamiyorsun oluyor hala.İşte o zaman direk bunu söyleyeceksin. Valla doğruya doğru benim işime evim uzak olsa yoruluyor olsam işimle aynı sokakta eve taşınmak için ailem ön ayak olsa eşim istemese bende aile insanı düşünüyor da eş kendini düşünüyor diye düşünürüm. Aynı apartman olsa neyse de ayni sokak sorun olur mu bilemem
Istemiyorum diyince susacak bi insan olsa bu kadar dert etmem zaten halimden anlaşılıyor istemedigim. gerek yok diyorum niye diyor ben hallederim yaparım ederim diyor.Saygınızı bozmadan cevap verin. İstemediğinizi söyleyin. Buna iletişim deniyor, insanlar birbirlerinin derdi nedir anlamak için konuşurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?