Evet kv bana aylardır esimin isine yakın diye onunla aynı sokaga tasinmam için baskı yaptı. Gerek oğluna gerek benle bi araya gelince. Bunu esim de cok istiyordu tabi ki. Biz cok kavgalar ettik bu sebepten. Esim ailemi istemiyorsuna getirdi mevzuyu. Basta mantıklı geldi esim yorulmasin diye tamam dedim. Sonra düşündüm ki ben yeni ev yerlestirmisim, düğün stresi yaşadım oncesinde, bir sürü yorgunluk falan derken mantıksız olacağını anladım. Ve tasinmayacagima karar verdim. Tabi esim hic kabullenmedi bu durumu. Nitekim tasinmadik.
Kv esimle tartismalarimizdan dolayi olusan tatsizliklara sahit oldu cok kere yüzümüz gülmüyordu hic. Bana yapmayın üzülüyorum bu gunleri ararsınız falan dedi. Bir sey demiyorum ben tabi her zamanki naifligimle. Yaza taşıyorsunuz evi perdelerinizi ben yaptircam ne eksikse tamamliycam dedi. Ben resmen kemkum ettim gerek yok anne falan diye. Sanki taşınacak olan ev benim degil. Bi de diyor ki kar da yagsa taşırız. Ben hicbir sey demedim. Essek olsa anlar istemedigimi. Esime dedim soylemedin mi diye söylememiş istemedigimi. Söylese de kv baskılarına devam eder, niye tasinmiyosunuz der biliyorum.
Laf arasında taşınmak istemedigimi soyledigimde ben kendim icin demiyorum oglum icin o yorulmasin diye diyorum diyo. Esime de annen niye ısrar ediyor dedigimde beni düşünüyor bana kiyamiyor diyo bana da beni umursamiyosun diyo. Yani bu dusunceyi o da benimsemis. Ya da kv ona empoze etmis. Bu konular kapandı ama yaza tekrar açılacak biliyorum. Tavrım ne olmalı ? Ben yuzgoz olmamak icin saygimi bozmayip cevap vermiyorum ama artık kv ısrar ederse açık açık bu konuyu esimle ikimize bırakması gerektiğini zaten yeterince yiprandigimizi söylemek istiyorum bu konuda. Benim hayır dedigim konuda bu kadar ısrar sinirlerimi bozuyor. Bu kadar dahil olmasina kocam mi musaade ediyor? sayet oyleyse bu beni umursamiyorsun düşüncesini nasıl kirabilirim? cunku resmen beyninde öyle kodlanmış "annem benim iyiligimi istiyor karım beni umursamıyor."