• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ısrarcı kv...

Para verince de istedikleri olsun istiyorlar...Alacağı evin toplu taşıması yok, işe gidip gelirken sıkıntı çekeceğim, çamura batacağım vs vs. Umrunda değil kv nin. Ne de yol üstü, her gün bana uğramak zorunda kalır diye düşünüyor sanırım.
He he de geç aman sıkma tatlı canını kimse senden değerli değil

Alacağımız ev min 350 bin civarı, onların katkısı olur mu bilmiyorum açıkçası ev satacaklarmış ama kaça satılır ne zamana satılır bilmiyorum. Eski ev satacakları ev.
Eski evip satıp o evin parasını size vereceklerse bu büyük bir katkı olur. Bilemiyorum, hakkınızda hayırlısı olsun..

Böyle yapacağınıza “Anne şu semtlere bakar mısın? Başka bir semtten düşünmüyoruz. Boşuna yorulmamış olursun, bizimde işimiz kolaylaşır” diyin. Eşinize de söyleyin istediğiniz semtleri. Geri kalan evlere bakmayın. Olsun bitsin.

Eski evip satıp o evin parasını size vereceklerse bu büyük bir katkı olur. Bilemiyorum, hakkınızda hayırlısı olsun..
İşte o kısmı tam bilmiyorum...Paragöz gibi görünmek de istemiyorum ama ha deyince satılabilecek bir ev değil.

Benim sıkıntım kv nin baktığı evlerin ulaşımı yok, benim için sıkıntı.Eşim için farketmez özel aracıyla gidip geliyor ama benim için sıkıntı araç yok gidip gelecek. Her gün kv ye gidip eşimi beklemek zorunda kalacağım onun istediği de bu sanırım diye düşünüyorum artık ???

Böyle yapacağınıza “Anne şu semtlere bakar mısın? Başka bir semtten düşünmüyoruz. Boşuna yorulmamış olursun, bizimde işimiz kolaylaşır” diyin. Eşinize de söyleyin istediğiniz semtleri. Geri kalan evlere bakmayın. Olsun bitsin.
Söyledim, hatta gösterdim bile ben buralardan istiyorum diye. Şimdi bana haber etmeden eşime ev baktım diye mesajlar atıyormuş arıyormuş..Eşimi ikna edecek aklınca baktı bana yaptıramayacak istediğini.

Eşimle konuştum açık açık, istemiyorum şu an, acelemiz yok, tayin durumu da var, fiyatlar pahalı vs vs, ama eşim anne bakma artık istemiyoruz demedikçe bakmaya devam edecek biliyorum.

Ben kendimi boşa yoruyorum aslında, iş eşte bitiyor, bizimki ölse kırmaz annesini :KK43:

Anneci erkekle evlenmeyin (KAMU SPOTU :d)
Bırakın baksın siz gitmeyin, bakmayın yeter. Sizin isteğiniz olmadan ev alır mı? Sanmıyorum. O yüzden siz bakmayın onlar baksın baksın dursun.

Bırakın baksın siz gitmeyin, bakmayın yeter. Sizin isteğiniz olmadan ev alır mı? Sanmıyorum. O yüzden siz bakmayın onlar baksın baksın dursun.
Ben gitmeden eşim gitmez, eşim gitmezse kv küser. Daha geçen ona haber vermeden evden çıktık diye saatlerce çemkirdi. Ev bakmışmış işini gücünü bırakmışmış biz bir haber bile vermemişiz, oysa markete gidip gelmiştik o kadar...

Benim ki onu bile vermedi elimizde yok olsa istemezmiydim yapmak dedi ve bir parlement sigarasını yaktı
Yaaa bu kadar mı olur aynı benimkii!!! Hm mi ne içer ama bu kadın hahahaha düğünden 1 sene önce koluna dolu altındı birde , düğün arefesi gelmeden nldıysa hepsi yok oldu, takı falands yok zaten dememe gerek yoktur bile :halay:

İki maaşmışsınız kredinizi kendiniz ödeyeceksiniz kv peki neden annem ev almadı yardım etmedi demeyin diyor.yardımı sadece ev bulmak mı? K. Bakmasın ben oturacağım evimi bulurum. Çıkarı olmazsa ev bulma konusunda da yardımcı olmaz zaten. Kendine yakın ev arıyor aklısıra. Karıştırmayın bence oturacağım evi ben bulurum deyin.

Evet maalesef eşim ailesini asla kırmıyor, arada kalınca da sonunda beni kırıyor. Hep böyle olmaz mı zaten? Eşimle konuştuk aslında, ama ben kv nin bu ısrarına anlam veremiyorum ve geriliyorum. Her tatil gününde beraber olmak için bahane mi buluyor acaba diyorum?

Sende O nun ailesisin bunun farkina varmasi lazim. Eşim arada kalip hep beni kirsaydi bunu hicte normal karsilamazdim. Esin boyle biriyse uzakta da otursan pek kurtulamazsin.

İki maaşmışsınız kredinizi kendiniz ödeyeceksiniz kv peki neden annem ev almadı yardım etmedi demeyin diyor.yardımı sadece ev bulmak mı? K. Bakmasın ben oturacağım evimi bulurum. Çıkarı olmazsa ev bulma konusunda da yardımcı olmaz zaten. Kendine yakın ev arıyor aklısıra. Karıştırmayın bence oturacağım evi ben bulurum deyin.
Şuanda da yakın oturuyoruz zaten ama aklınca uzak bir yerden alırız diye mi korkuyor bilemedim. Kendi kızına da öyle yaptı çünkü naptı etti kendi yakınına getirdi. Kendimi besleme gibi hissediyorum iyice bir aynı evi paylaşmadığımız kaldı zaten :D

Sende O nun ailesisin bunun farkina varmasi lazim. Eşim arada kalip hep beni kirsaydi bunu hicte normal karsilamazdim. Esin boyle biriyse uzakta da otursan pek kurtulamazsin.
Evet maalesef böyle. Hiç bir zaman eşimin ailesinden kurtulamayacağım çünkü eşimin kurtulmak gibi bir niyeti yok. Eşimin tüm eksilerinin farkındayım ama kv nasıl aklını kullanıyor istediğin yaptırıyorsa ben de öyle olmak istiyorum..

Maddi durumunuzu bilemiyorum tabi ama ev alınca insanın parasının bereketi artıyor gerçekten. O konudan hiç korkmayın bence. Kv kurtulmak istiyorsan kendi istediğin semtten biran önce ev bakmaya başla. Ve kararını verip al. Ancak o zaman susar. Şimdi tek taraflı bastırıyor ve mantıklı da konuştuğu için her an kocanın aklını çelebilir.

Ben gitmeden eşim gitmez, eşim gitmezse kv küser. Daha geçen ona haber vermeden evden çıktık diye saatlerce çemkirdi. Ev bakmışmış işini gücünü bırakmışmış biz bir haber bile vermemişiz, oysa markete gidip gelmiştik o kadar...
Ama siz çok yüz vermişsiniz bence. Küserse küssün. Direk söyleyin neden çekiniyorsunuz ki? Sen gençliğini yaşadın Allah aşkına bırak ben de kocamla yaşayayım deyin.

Maddi durumunuzu bilemiyorum tabi ama ev alınca insanın parasının bereketi artıyor gerçekten. O konudan hiç korkmayın bence. Kv kurtulmak istiyorsan kendi istediğin semtten biran önce ev bakmaya başla. Ve kararını verip al. Ancak o zaman susar. Şimdi tek taraflı bastırıyor ve mantıklı da konuştuğu için her an kocanın aklını çelebilir.
Kötü komşu ev sahibi yaptırır :) Aynen ben de bugün bir ev için görüşme yaptım , haftasonu bakılabilir. Öyle ısrarcı ki mesela bu hafta misafirim var onlarla ilgilenmem lazım şimdi bu arada eşimin aklını çelecek kendince.

Sırf kv den kurtulmak için hiç istemediğim halde borca gireceğim oysa ben artık tatil yapmak biraz borçsuz kafam rahat gezmek istiyordum :(

Ama siz çok yüz vermişsiniz bence. Küserse küssün. Direk söyleyin neden çekiniyorsunuz ki? Sen gençliğini yaşadın Allah aşkına bırak ben de kocamla yaşayayım deyin.
Aaaaa ona kalsa o çilelerin kadını....Ne yaşamış ne etmiş. Oysa hayatı boyunca çalışmamış bir kadın, kp sıkıntısız bir insan. Kendini çok iyi satıyor ve çok kurnaz. Geçen bana sende de hiç kurnazlık yok diyor.

Kızlar merhaba, istediğini yaptırmak için ısrar eden ve bunu tatlı tatlı sanki sizin iyiliğiniz için yapıyormuş gibi yapan kv ye karşı nasıl davranırsınız ? Biliyorsunuz erkeklerin çoğunu kandırmak kolay, kurnaz kadınlar tatlı dil güler yüzle gayet istediklerini yaptırabiliyor. Benim kv de bunu silah olarak kullanıyor, çünkü eşimi ikna etmenin tek yolu bu. Ama o kadar ısrarcı ki bunalıyorum. Örnek vereyim; kv ev almamızı istiyor hatta maddi destek de verebilirler. Buraya kadar güzel değil mi? İşte bundan sonrası şu ki, bizim vaktimiz olmayışını bahane ederek sürekli ev bakıp bizi zorla götürüyor ve evi övüp duruyor. Götürdüğü evleri öyle seçiyor ki, hem kv hem görümceme yakın, gidip gelirken mutlaka onun evinin önünden geçmeden gidilemeyecek evler yani yol onun evinin önünden geçiyor. Benim ailem çok daha uzak, ben de iki ailenin arasında bir konumda olsun istiyorum çünkü şu an yakın olduğumuzdan haftada en az 3 kere kv ile görüşmek durumunda kalıyorum bir şekilde. Şimdi kv beni etkileyemediğini anlayınca habire eşime baskı kuruyor size ev baktım şöyle güzel böyle güzel, eşimde de hiç insan kırmama huyu var, annesine karşı zaten aşırı düşkün. Sonunda sırf kv yi kırmamak adına istemediğim bir evi almak istemiyorum. Ben de istediğim semtte ev bakmaya başladım fakat şu dönemde maddi olarak da ev almak istemiyorum borca girmek istemiyorum...Ama anlatamıyorum bir türlü...

NOT: Kızlar bu arada ekleyeyim, kv hep ah bana annem babam ev almadı uğraşmadı bakın ben size uğraşıyorum yeni evde oturun diye diyor, ben de sizden de kendi ailemden de beklentim yok dedim, kendisini yormamasını söyledim.Şu an acelemiz yok, durumumuz yok diyorum, her şeye bir bahanesi var, yok kredi çekin yok iki maaşsınız...Şimdi de daha uygun fiyatlı evlere bakmaya başlamış, eşime habire yazıp duruyormuş.
kendide yerlesşmesin o eve;) kimseden kuruş dahi alma

Aaaaa ona kalsa o çilelerin kadını....Ne yaşamış ne etmiş. Oysa hayatı boyunca çalışmamış bir kadın, kp sıkıntısız bir insan. Kendini çok iyi satıyor ve çok kurnaz. Geçen bana sende de hiç kurnazlık yok diyor.
Hakikaten kp ne yapıyor bu durumda? Ben direk çat çat söylerim her şeyi. Gelemem böyle şeylere. Yoksa çok sıkıntı çekersiniz.

Back
X