Kızlar merhaba, istediğini yaptırmak için ısrar eden ve bunu tatlı tatlı sanki sizin iyiliğiniz için yapıyormuş gibi yapan kv ye karşı nasıl davranırsınız ? Biliyorsunuz erkeklerin çoğunu kandırmak kolay, kurnaz kadınlar tatlı dil güler yüzle gayet istediklerini yaptırabiliyor. Benim kv de bunu silah olarak kullanıyor, çünkü eşimi ikna etmenin tek yolu bu. Ama o kadar ısrarcı ki bunalıyorum. Örnek vereyim; kv ev almamızı istiyor hatta maddi destek de verebilirler. Buraya kadar güzel değil mi? İşte bundan sonrası şu ki, bizim vaktimiz olmayışını bahane ederek sürekli ev bakıp bizi zorla götürüyor ve evi övüp duruyor. Götürdüğü evleri öyle seçiyor ki, hem kv hem görümceme yakın, gidip gelirken mutlaka onun evinin önünden geçmeden gidilemeyecek evler yani yol onun evinin önünden geçiyor. Benim ailem çok daha uzak, ben de iki ailenin arasında bir konumda olsun istiyorum çünkü şu an yakın olduğumuzdan haftada en az 3 kere kv ile görüşmek durumunda kalıyorum bir şekilde. Şimdi kv beni etkileyemediğini anlayınca habire eşime baskı kuruyor size ev baktım şöyle güzel böyle güzel, eşimde de hiç insan kırmama huyu var, annesine karşı zaten aşırı düşkün. Sonunda sırf kv yi kırmamak adına istemediğim bir evi almak istemiyorum. Ben de istediğim semtte ev bakmaya başladım fakat şu dönemde maddi olarak da ev almak istemiyorum borca girmek istemiyorum...Ama anlatamıyorum bir türlü...
NOT: Kızlar bu arada ekleyeyim, kv hep ah bana annem babam ev almadı uğraşmadı bakın ben size uğraşıyorum yeni evde oturun diye diyor, ben de sizden de kendi ailemden de beklentim yok dedim, kendisini yormamasını söyledim.Şu an acelemiz yok, durumumuz yok diyorum, her şeye bir bahanesi var, yok kredi çekin yok iki maaşsınız...Şimdi de daha uygun fiyatlı evlere bakmaya başlamış, eşime habire yazıp duruyormuş.