ısrarcı kv...

Söyledim, hatta gösterdim bile ben buralardan istiyorum diye. Şimdi bana haber etmeden eşime ev baktım diye mesajlar atıyormuş arıyormuş..Eşimi ikna edecek aklınca baktı bana yaptıramayacak istediğini.
İstediği kadar söylesin. Sizde bi yandan araştırın. Ev ikinizin. Ne yaprsa yapsın ikiniz karar vereceksiniz.

Kötü komşu ev sahibi yaptırır :) Aynen ben de bugün bir ev için görüşme yaptım , haftasonu bakılabilir. Öyle ısrarcı ki mesela bu hafta misafirim var onlarla ilgilenmem lazım şimdi bu arada eşimin aklını çelecek kendince.

Sırf kv den kurtulmak için hiç istemediğim halde borca gireceğim oysa ben artık tatil yapmak biraz borçsuz kafam rahat gezmek istiyordum :KK43:
Olsun üzme kendini en azından ev sahibi olacaksın. Biz ev alacağımız zaman ben de çok korktum hiç o kadar büyük borca girmek istemedim. Ne kazanıyosak aynısını kazanmaya devam ettik. Hatta hayatımızdan hiçbir şey kısmadık inanır mısın. Hem ev kredisi ödedik hem de ödemediğimiz zamanki gibi gezdik tatile gittik çok şükür. Yani rabbim öyle bir bereketlendiriyor ki paranı. Sanki hiç öyle bi borcun yok. Hoppa

Bazi hanimlar kv lerle ilgili cok cirkin yorumlar yapabiliyorlar ancak unutmamak lazim ki eslerinizde o hanimlarin evlatlari. Siz annenizle gunde en az 1 kere konusursaniz bu onlarinda hakki. Onlari anneci yapmaz iyi bir evlat yapar.
Herkesin bir oglu olabilir ve gelinleri onlar icin boyle soylese ne hissederler? Empati onemli.
Karisi laf etti diye iliskisini sinirlayan evlatlari olmaz insallah..
Sadece soylemek istedim.

Kv sizin ev almaniza bayilmiyor tek amaci var.kendine yakin bi ev bulup aldirmak eee ev alinca kira gibi degil borcu bitmeden cikamazsiniz.oda bunu bildigi icin boyle israr ediyor.sakin oynuna gelmeyin ev alsanizda uzakta alin

Şuanda da yakın oturuyoruz zaten ama aklınca uzak bir yerden alırız diye mi korkuyor bilemedim. Kendi kızına da öyle yaptı çünkü naptı etti kendi yakınına getirdi. Kendimi besleme gibi hissediyorum iyice bir aynı evi paylaşmadığımız kaldı zaten :KK70:
Sonunuz kızı gibi olacak o zaman . Ama kızı size örnek olsun kaderinizi kv eline bırakmayın. Pişman olursunuz.

Kv sizin ev almaniza bayilmiyor tek amaci var.kendine yakin bi ev bulup aldirmak eee ev alinca kira gibi degil borcu bitmeden cikamazsiniz.oda bunu bildigi icin boyle israr ediyor.sakin oynuna gelmeyin ev alsanizda uzakta alin
Ya büyük konuşmayayım da neden evlatlarından ayrılmak bu kadar zor? Aynı şehirde yaşıyorsun buna bile şükretmiyor illa sürekli beraber olma zorunluluğu koşmak nedir?

Yani aslında bu kadar batmaz normalde bana ama sürekli her konuda ısrarı var bunalıyorum. Tam işten çıkış saatimde yemeğe çağırması, giriş çıkışımı ezberlemesi, ısrarcılığı...Hadi idare edeyim eşimin annesi diyorum, eşim bile bunalıyor bazen, ama o annesine bir şey dese küsmez ben en ufak belli etsem küsüyor.

Kızlar merhaba, istediğini yaptırmak için ısrar eden ve bunu tatlı tatlı sanki sizin iyiliğiniz için yapıyormuş gibi yapan kv ye karşı nasıl davranırsınız ? Biliyorsunuz erkeklerin çoğunu kandırmak kolay, kurnaz kadınlar tatlı dil güler yüzle gayet istediklerini yaptırabiliyor. Benim kv de bunu silah olarak kullanıyor, çünkü eşimi ikna etmenin tek yolu bu. Ama o kadar ısrarcı ki bunalıyorum. Örnek vereyim; kv ev almamızı istiyor hatta maddi destek de verebilirler. Buraya kadar güzel değil mi? İşte bundan sonrası şu ki, bizim vaktimiz olmayışını bahane ederek sürekli ev bakıp bizi zorla götürüyor ve evi övüp duruyor. Götürdüğü evleri öyle seçiyor ki, hem kv hem görümceme yakın, gidip gelirken mutlaka onun evinin önünden geçmeden gidilemeyecek evler yani yol onun evinin önünden geçiyor. Benim ailem çok daha uzak, ben de iki ailenin arasında bir konumda olsun istiyorum çünkü şu an yakın olduğumuzdan haftada en az 3 kere kv ile görüşmek durumunda kalıyorum bir şekilde. Şimdi kv beni etkileyemediğini anlayınca habire eşime baskı kuruyor size ev baktım şöyle güzel böyle güzel, eşimde de hiç insan kırmama huyu var, annesine karşı zaten aşırı düşkün. Sonunda sırf kv yi kırmamak adına istemediğim bir evi almak istemiyorum. Ben de istediğim semtte ev bakmaya başladım fakat şu dönemde maddi olarak da ev almak istemiyorum borca girmek istemiyorum...Ama anlatamıyorum bir türlü...

NOT: Kızlar bu arada ekleyeyim, kv hep ah bana annem babam ev almadı uğraşmadı bakın ben size uğraşıyorum yeni evde oturun diye diyor, ben de sizden de kendi ailemden de beklentim yok dedim, kendisini yormamasını söyledim.Şu an acelemiz yok, durumumuz yok diyorum, her şeye bir bahanesi var, yok kredi çekin yok iki maaşsınız...Şimdi de daha uygun fiyatlı evlere bakmaya başlamış, eşime habire yazıp duruyormuş.
benim kv eşimle ev almayalım diye
eşime ait araba ruhsatını ve araba anahtarını 2 sene boyunca sakladı vermeedi
arabayı satyıp peşinat yapacaktık çünkü
dua edin böyle bir kv deniz yok

eşimle maaşlarımız ıyıydı ama peşinatımız olmadıgı için alamıyorduk
ihtiyacımız olan sey o arabanın parasıydı
ve bız o arabayı istediğimiz zaman satabilseydık ayda 1000 tl kredi ödeyecektık
eşim kavga dövğş kendişne ait olan seyı aldı ve suanda 2700 ödıyoruz

sizin kv kötü niyetli bir insan değil

Kızlar merhaba, istediğini yaptırmak için ısrar eden ve bunu tatlı tatlı sanki sizin iyiliğiniz için yapıyormuş gibi yapan kv ye karşı nasıl davranırsınız ? Biliyorsunuz erkeklerin çoğunu kandırmak kolay, kurnaz kadınlar tatlı dil güler yüzle gayet istediklerini yaptırabiliyor. Benim kv de bunu silah olarak kullanıyor, çünkü eşimi ikna etmenin tek yolu bu. Ama o kadar ısrarcı ki bunalıyorum. Örnek vereyim; kv ev almamızı istiyor hatta maddi destek de verebilirler. Buraya kadar güzel değil mi? İşte bundan sonrası şu ki, bizim vaktimiz olmayışını bahane ederek sürekli ev bakıp bizi zorla götürüyor ve evi övüp duruyor. Götürdüğü evleri öyle seçiyor ki, hem kv hem görümceme yakın, gidip gelirken mutlaka onun evinin önünden geçmeden gidilemeyecek evler yani yol onun evinin önünden geçiyor. Benim ailem çok daha uzak, ben de iki ailenin arasında bir konumda olsun istiyorum çünkü şu an yakın olduğumuzdan haftada en az 3 kere kv ile görüşmek durumunda kalıyorum bir şekilde. Şimdi kv beni etkileyemediğini anlayınca habire eşime baskı kuruyor size ev baktım şöyle güzel böyle güzel, eşimde de hiç insan kırmama huyu var, annesine karşı zaten aşırı düşkün. Sonunda sırf kv yi kırmamak adına istemediğim bir evi almak istemiyorum. Ben de istediğim semtte ev bakmaya başladım fakat şu dönemde maddi olarak da ev almak istemiyorum borca girmek istemiyorum...Ama anlatamıyorum bir türlü...

NOT: Kızlar bu arada ekleyeyim, kv hep ah bana annem babam ev almadı uğraşmadı bakın ben size uğraşıyorum yeni evde oturun diye diyor, ben de sizden de kendi ailemden de beklentim yok dedim, kendisini yormamasını söyledim.Şu an acelemiz yok, durumumuz yok diyorum, her şeye bir bahanesi var, yok kredi çekin yok iki maaşsınız...Şimdi de daha uygun fiyatlı evlere bakmaya başlamış, eşime habire yazıp duruyormuş.
eşin annesine dur dese ancak durur.

oğluşu tamam diyorsa geline kabul etmek düşer. çünkü kv sizin iyiliğinizi düşünüyor amaaa ilerde sebep ne olacak biliyor musun; "karın bizi istemiyor, sevmiyor, hep yanlış anlıyor oğlum" deyip ağlayacak.
ve sen eşinle en başa döneceksiniz.

keşke başka şehire taşınma şansınız olsa

Ya büyük konuşmayayım da neden evlatlarından ayrılmak bu kadar zor? Aynı şehirde yaşıyorsun buna bile şükretmiyor illa sürekli beraber olma zorunluluğu koşmak nedir?

Yani aslında bu kadar batmaz normalde bana ama sürekli her konuda ısrarı var bunalıyorum. Tam işten çıkış saatimde yemeğe çağırması, giriş çıkışımı ezberlemesi, ısrarcılığı...Hadi idare edeyim eşimin annesi diyorum, eşim bile bunalıyor bazen, ama o annesine bir şey dese küsmez ben en ufak belli etsem küsüyor.
Sozde sizi dusunuyor ama haftada bir olsa neysede hergun hergun fazla

Ben gitmeden eşim gitmez, eşim gitmezse kv küser. Daha geçen ona haber vermeden evden çıktık diye saatlerce çemkirdi. Ev bakmışmış işini gücünü bırakmışmış biz bir haber bile vermemişiz, oysa markete gidip gelmiştik o kadar...
oooo yanmısın sen bak sende yazdın sonunda sen kırılıyosun bastan koöple catla da herkez rahat etssin ben senin anana haftanın 3 gunu gidemem de bide calısıyosun ben bayramda bile gitmiyrm nerdeyse o kadar nefret ettirdiki kendinden

Şuanda da yakın oturuyoruz zaten ama aklınca uzak bir yerden alırız diye mi korkuyor bilemedim. Kendi kızına da öyle yaptı çünkü naptı etti kendi yakınına getirdi. Kendimi besleme gibi hissediyorum iyice bir aynı evi paylaşmadığımız kaldı zaten :KK70:
iste bu cumleyii aynen esinede annesinede syle bide isey sorcam kaynanana haftada 3 kere gidiyosun kendi annene ne kadar gidiypsun

Şu tatlı dille her istediğini yaptırma durumu da beni benden alıyor. Bir akıllı o

söyleyin ona ben o semtten bakmıyorum. bu semtten bakıyorum sende zaman buldukça burdan güzel bir ev bulursan haber ver bana olur mu ben buna çok zaman ayıramıyorum desene.

Canim sen ikisine yakin olan ortada bir semtten bak. Ayarla herseyinizi oyle alin. Yada amam konussun dursun sen evet demezsen ev nasil alincak. Oducek olandan biride sensin.

post: 54232467, member: 473567"]iste bu cumleyii aynen esinede annesinede syle bide isey sorcam kaynanana haftada 3 kere gidiyosun kendi annene ne kadar gidiypsun[/QUOTE]

İyi bir noktaya parmak bastın limoncu kendi anneme bazen haftalarca gidemiyorum, zaten o yüzden ikisinin ortasından ev almak istiyorum alırsam.

iste bu cumleyii aynen esinede annesinede syle bide isey sorcam kaynanana haftada 3 kere gidiyosun kendi annene ne kadar gidiypsun

İyi bir noktaya parmak bastın @ limoncu kendi anneme bazen haftalarca gidemiyorum, zaten o yüzden ikisinin ortasından ev almak istiyorum alırsam.

Back
X