Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arabasız🤑erkek🤑ezik🤑erkek....

Bunu da bırakayım da saydırmak için bahane olsun size. 😁
Belki ehliyeti yoktur kardeş, utanmıştır söylemeye :eek: Belki de parası da yoktur seni yemiştir o da bi seçenek :skandal:Hatta evi de yoktur belki sen bu tarz şeylere önem verdiğini belli ettiğinden var demiştir :KK45::KK45: Bu arada ne kadar zamandır birliktesiniz ki adamın mal varlığından bu kadar haberdar oldun? Bence bunun hiçbişeyi yok sen bırak bunu olanı bul ;)

Bir süredir biriyle beraberim. 32 yaşında kendisi. İyi anlaşıyoruz seviyorum da sayılır. Ancak bazı huyları beni delirtiyor.
Size soruyorum 32 yaşında istese 1 değil 2 araba satın alacak kadar birikimi olan birisi neden araba almaz. Hayatında biri varken hem de. Bana kızacaksınız paragöz vs diyeceksiniz ama konu o değil. Ben hep sevgilisi tarafından evden alınan eve bırakılan kızlara özendim durdum. Ama ne bu ne de bundan öncekiler bunu yaşatmadı bana. Hadi ondan öncekilerin parası yoktu bir şey demedim normal ama bu beyin parası da var. Benim normalde arabam vardı ama sattım geçen yıl biraz birikim yapıp Eylül ekim gibi yenisini alıcam. Diyor ki iyi daha rahat gezeriz şaka gibi ya. Büyükşehirde yaşıyoruz şu yaşımızda sıkış tepiş otobüslerde sürünüyoruz. Geçen otobüs gelmediği için yarım saat geç kaldım olsun canım önemi yok diyor:) Neymiş arabayla adam olmazmış. Neymiş arabanın kaskosu zartı zurtu masrafmış. Yahu insan hiç mi düşünmez şu kızı rahat ettireyim sonuçta her kız kendini sevgilisinin yanında prenses gibi hissetmek ister. Ama yok ilişkide erkek tarafı benim sanki.
Beni paragöz biri sanmayın yeri geliyor hesabı da ben ödüyorum asla pahalı hediye vs kabul etmem hatta pırlanta alacakmış sözde ama alma o kadar pahalıya kaçma dedim. Ben onun gözüne hitap edeyim diye saça makyaja parfüme tonla para döküyorum adam kaskonun sigortanın lafını yapıyor. Hadi parasız olsa anlarım ama binlerce lirası var bankada istesem alırım ama almıycam diyor.
2 secenek var tatlım ya sen al arabayı beraber gezin tozun
Yada ayril arabalı manitan olsun sinir krizine girmezsn boylece 😄😄😄

Ay siz nerenin prensesisiniz gerçekten merak ettim. Toplu taşıma kullanan bir sürü insan var, hepsi de tacize uğramıyor yani.

Bu kadar kendini ve rahatını düşünen bir insansanız kendiniz araba alın mesela? Ona da yanaşmıyorsunuz ama karşı taraftan bekliyorsunuz. Adamdan ayrılın ve bundan sonra sevgiliniz olacak kişiyi arabasına göre seçin o zaman.
Ablacım okuduğunu anlama sorunun varsa niue burdasın. Nerde yanaşmıyorum araba almaya. 30 kere yazdım eylülde araba alıcam diye. Zaten vardı satmıştım. Pirenseslikle ne alakası var bunun. Araba sahibi olmak pirenseslik mi. Avrupa'da 18 yaşındaki çocuk araba sahibi oluyor burda 30u geçkin insanlar otobüs dolmuş fakirlik övüyorlar. He anam he.

Onu dememin sebebi ben o beni beğensin diye masraf yapıyorum normalde o kadat bakımlı değilim onun için para döküyorum "o beğensin diye". Ama o işi hep cimriliğe vuruyor. Benim bakımlı olmamı seviyor ne bileyim gözüne hitap ediyorum yani onun için normalde yapmayacağım masrafı yapıyorum ama o kız arkadaşımla daha rahat gezeriz her şey daha konforlu olur diye düşünüp parasına kıyamıyor. Anlatmak istediğim bu. Ben ikimiz diyorum o bireyselci bakıyor olaya..
Onun için normalde yapmayacaginiz masrafı yapmak normal değil işte. Onun da arabayı sırf istiyorsunuz diye almaması çok çok normal. Ben de sevgilimle bulusacagim zaman özen gösteririm, çoğu kişi özen gösterir. Ama bu her zaman olmaz. Normalde de zaten bakimliyimdir ama bazen bir tık daha özen gösteririm kısmı normal ama normalde hiç bakım yapmam sırf o var diye yapıyorum kısmı normal değil. Olaya ikiniz açısından bakiyorsaniz şöyle dusunebilirsiniz: evi var. Yani rahat edecekseniz ileride, kira derdi olmayacak. (Bu bakış açısı bana ters ama son cümlemize ithafen bunu yazdım)
Bunu sırf eleştiri yapmak için yazdığımı düşunmeyin. Bence hayatınıza daha önce veya şimdi girmiş insanlardan yeteri kadar değer gördüğünüzü hissetmediniz. Bunu şimdi de hissediyorsunuz ama bu değer görmeyi yanlış yorumluyorsunuz ve beklentiniz de haliyle gerçekci olmuyor diye düşünüyorum.

Onu dememin sebebi ben o beni beğensin diye masraf yapıyorum normalde o kadat bakımlı değilim onun için para döküyorum "o beğensin diye". Ama o işi hep cimriliğe vuruyor. Benim bakımlı olmamı seviyor ne bileyim gözüne hitap ediyorum yani onun için normalde yapmayacağım masrafı yapıyorum ama o kız arkadaşımla daha rahat gezeriz her şey daha konforlu olur diye düşünüp parasına kıyamıyor. Anlatmak istediğim bu. Ben ikimiz diyorum o bireyselci bakıyor olaya..

Bakis aciniz enteresan. O bakimlari aslinda öz sevgisinden kendiniz icin yapmalisiniz, birisin gözüne hitap etmek icin degil

Evet ben de yorumları hayretle okuyorum ve çoğuna gülüyorum. Çoğunun dürüst olmadığından adım gibi eminim ama sosyal medya böyle bir yer işte ne yaparsın :) herkes ultra feminist herkes çok güçlü kadın herkes makyajı sadece kendi için yapıyor kimse sevgilisi beğensin diye özenmiyor kimse hemcinsini kıskanmıyor kimse sevgilisi veya eşinin maddi durumunu önemsemiyor falan. Gerçek hayatı görmesem inanıcam. Neyse sayemde ne kadar erdemli tokgözlü ve güçlü falan filan olduklarını kanıtlamış oldular birbirlerine. Yorumun için teşekkür ederim bu arada..
Hayatımda makyaj yaptığım sayılıdır. Güzel giyinmeyi severim.
11 yaşından beri okullar tatil olduğunda 3 ay yaz tatillerinde çalışarak başladım o yüzden paramın değerini de bilirim.
başkasının parası üzerinden hesap yapmadım yapmam.
Sevgililik döneminde yeri geldi eşim ödedi yeri geldi ben ödedim. Bu kadar hayatı hesaplı planlı yaşamadım hiç bir zaman.
Kimsenin malını mülkünü kıskanmadım.
Bulunduğum durumda mutlu olmayı öğrendim.
Ayakları üzerinde duran bir bireyim çok şükür.

Dur bak yine iki mola veriyim dedim. Sunepe sunepe perdeleri astim da geldim. Bu kiz benim gozumu acti 40imdan sonra bosiycam kocayi bana robot supurge alcak baska koca bulcam hem henuz gec degil ben de premses olcam. Bak ingiltere kralicesine kac yasinda.

Arabasız🤑erkek🤑ezik🤑erkek....

Bunu da bırakayım da saydırmak için bahane olsun size. 😁
Arabasız 🤑 erkekle 🤑 bile isteye 🤑 çıkan 🤑 sonra 🤑 kendi 🤑 kazanmış 🤑 gibi 🤑 adamın 🤑 parasının 🤑 hesabını 🤑 tutan 🤑 kız

Madem tek kriterin araba neden sürekli arabasız fakir ezik erkeklerle çıkıyorsun? Arabalıları bul onlarla çık. Hatta insanlar birbirlerini tanırlarken neyle meşgulsün diye sorarlar ya, sen direkt araban var mı diye sor, hayır derse bas engeli. Arabasız olduğunu bile bile aldırmaya çalışmak ne mana?
Şimdi bana sevgilin arabasız falan dersin, benimkinin 2 arabası var çaldırdığıyla 3.

Gündeminde hiç araba almak olmayan, buna ihtiyaç duymayan biri kız arkadaşım rahat etsin diye araba almaz.
Marketten ekmek almak gibi birşey değil ki bu.
Bankada parası olması da değil mevzu.

Ben bakım yapıyorum o da araba alsın gerçekten değişik bir kafa yapısı.

Arabalısını bul ayrılayım. Kolay mı öyle hem arabası olacak hem de benim şoförlüğümü yapacak falan.
Siz şaka filânmisiniz inin bence kaf dağının tepesinden yoksa bir gün bir inersiniz totonuzun üstüne neye uğraştığınızı şaşırırsınız

Hayırdır monaco prensesi falanmisiniz
Araba olucak ev olucak yoksa ayrılık olucak
Böyle istemeyenlerin hayata bakış acıları berbat
Sizin evde herkesin var mi arabası
Maşallah bu nasıl bir bencillik ve para hırsı
Keşke sevgiliniz burayı okusa hoş ayrılsa siz arabalı birini bulursunuz herşey bu ya hayat bu araba ev para

Onun için normalde yapmayacaginiz masrafı yapmak normal değil işte. Onun da arabayı sırf istiyorsunuz diye almaması çok çok normal. Ben de sevgilimle bulusacagim zaman özen gösteririm, çoğu kişi özen gösterir. Ama bu her zaman olmaz. Normalde de zaten bakimliyimdir ama bazen bir tık daha özen gösteririm kısmı normal ama normalde hiç bakım yapmam sırf o var diye yapıyorum kısmı normal değil. Olaya ikiniz açısından bakiyorsaniz şöyle dusunebilirsiniz: evi var. Yani rahat edecekseniz ileride, kira derdi olmayacak. (Bu bakış açısı bana ters ama son cümlemize ithafen bunu yazdım)
Bunu sırf eleştiri yapmak için yazdığımı düşunmeyin. Bence hayatınıza daha önce veya şimdi girmiş insanlardan yeteri kadar değer gördüğünüzü hissetmediniz. Bunu şimdi de hissediyorsunuz ama bu değer görmeyi yanlış yorumluyorsunuz ve beklentiniz de haliyle gerçekci olmuyor diye düşünüyorum.
Evet çok değer görmedim doğrudur. Yazdım da zaten. Konu kira ödememek evi var meselesi değil. Beni düşünmemesi ve ekstra bir şey yapmaması . Sonuçta asker arkadaşı değilim ya da komşu kızı. Sana ölüyorum bitiyorum demesini biliyor. Evlenmek de istiyor. Ama en ufak konuda sigortası şu kadar tutar kaskosu bu kadar diye küçük hesaplara giriyor. Ben zaten alıcam araba ama etrafımda görüp özendiğim görmek istediğim değeri göremedim bunda da.

Dur bak yine iki mola veriyim dedim. Sunepe sunepe perdeleri astim da geldim. Bu kiz benim gozumu acti 40imdan sonra bosiycam kocayi bana robot supurge alcak baska koca bulcam hem henuz gec degil ben de premses olcam. Bak ingiltere kralicesine kac yasinda.
Premseslik sendromu forumda dalga dalga yayılmaya başladı :D

Tabiki hayatim kralice olmus toprak atan yok ustune bizim neyimiz eksik ayol 😂

Sizin yaptiginiz daha tehlikeli ha. 😁😁😁
Bu adamla evlenseniz yine normalde yapmadiginiz bakimlari yapmaya devam eder misiniz omur boyu. 😬 Bu kandirmacaaa resmen 😁

Sevgilinizin begenebilmesi icin bu kadar dile getireceginiz sekilde asiri masrafa giriyorsaniz direkt estetik yaptirin kurtulun madem o kadar ihtiyac var, kalici makyaja vs verin o paralari 👍 tek tek seferde kurtulun.

Siz şaka filânmisiniz inin bence kaf dağının tepesinden yoksa bir gün bir inersiniz totonuzun üstüne neye uğraştığınızı şaşırırsınız

Hayırdır monaco prensesi falanmisiniz
Araba olucak ev olucak yoksa ayrılık olucak
Böyle istemeyenlerin hayata bakış acıları berbat
Sizin evde herkesin var mi arabası
Maşallah bu nasıl bir bencillik ve para hırsı
Keşke sevgiliniz burayı okusa hoş ayrılsa siz arabalı birini bulursunuz herşey bu ya hayat bu araba ev para
Monaco prensesiyim. O burayı okuyana kadar yenisini bulmuş olurum. Zaten burdan birkaç arkadaş da yardımcı olacak. Görüşmeler sürüyor. En son model araba kimdeyse onunla olur. Sonuçta çok güzelim....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X