Ya kızlar anlayacağınız dilden konuşayım farz edin ki Şeyma subaşısiniz
acunla ya da şu mısırlı milyarderle cikiosunuz. Ve adam sizi parasi olduğu halde otobuse bindirio devamli. Garipsemez misiniz. Tamam işte para miktarını azaltın sadece
Durumu iyiymis adamin.
şimdi Acun olağan şartlarda araba kullanmıyorsa benim için araba al demek garip olur
ama adamın kapısında 5 çeşit arabası varken konu sahibini almıyorsa tabii ki terden göğe kadar haklı olur
bankada parası olan yahut işte zengin olan bir adamın araba ihtiyacı olmayabilir yahut arabaya ilişkin farklı farklı kaygıları olabilir
ismini burada yazamayacağım ama tüm ülkenin tanıdığı X kişinin arabası yoktu
parası pulu cebinden taşarken yoktu, taksi ile giderdi hatta toplu taşıma kullanırdı
eşinin da ayrı işi gücü araba alacak ekonomik gücü vardı ama arabaları yoktu
çünkü adam arabasının altına yerleştirilecek bombadan korkuyordu
taksiye dahi duraktan çağırıp değil yoldan geçenine biniyordu, toplu taşıma kullanıp kalabalıklara karışıyordu
konudaki adamı tanımıyoruz, belki araba fobisi var, belki yıllar önce kazada kayıpları var, belki cidden arabaya verilecek parayı kenarda tutmayı seviyor
örneğin basit ucuz bir arabamız var
iki araba alacak hatta o arabaları en iyi markalardan alacak arabamız da var
ama dün trafikte dedik ki bu şehrin yolları öldürüyor bizi, bak gıcır mercedes de bekliyor yük yaşındaki tipo da yan yana duruyorlardı
adamın beklentileri ile konu sahibi uymuyorsa ayrılabilir tabii ki
ama ben halen 4 aylık sevgilisi rahat etsin diye 10 yıldır kendisine araba almamış birinin araba alacağını düşünemedim