• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste o karakterdeki insanlara kızmıyor muyuz ben şahsen kızıyorum alkışlamıyorumm... zorluklara beraber göğüs germeyen insanları normal görmemizi sağlamaya çalısmayın kendinizi haklı çıkarmak icin...
O bahsettiginiz reel hayatta olanları en aza indirgemeye çalışmak yerine napalım herkes böyle arabası olmayama atanamayani terk edene destek mi olalım...
Üzgünüm kisiliginiz gelismemis.. gelisme imkanı var mı diye verdiginiz yorumları okudum ama ne yazık ki umutsuz vakasınız !!!
Destek olalım olmayalım değil. Burda bunu yapanları kınayıp gerçek hayatta aynılarını yapanları eleştiriyoruz. Yani senin gibi ikiyüzlüleri. Kişilik ölçer diye bir şey yok sen de karar mercii değilsin öyle bir mercii olsaydı sen ve senin gibiler sınıfta kalırdınız zaten. Sosyal medyada tok gözlü peygamber kesilip de 1300 kişilik düğün yapan kişilerden bahsediyorum yani. Ben
Yahu sanki anlattığın her şey konuyla bağlantıli mi? O halde makyaja para harcamakla karşılığında araba alsın diye beklentiye girmek ne alaka?
Makyaj konusunun ona verdiğim değerle ve konuyla direkt bağlantısı vardı eğer son okuduğun kitap Cin Ali serisi olmasaydı bunu anlayabilirdin😁
İyi de size ne adamın parasından? Evlenme teklifi etti mi?

Adamın parasının hesabını tutarken iyi de, adam sizin arabanız ile plan yapınca mı kötü?

İyi de size ne adamın parasından? Evlenme teklifi etti mi?

Adamın parasının hesabını tutarken iyi de, adam sizin arabanız ile plan yapınca mı kötü?
Benim sevgilim dediğim kişinin hayatına ne derece müdahil olacağım seni ilgilendirmiyor. Sen asker arkadaşınmış gibi davranabilirsin.

Benim sevgilim dediğim kişinin hayatına ne derece müdahil olacağım seni ilgilendirmiyor. Sen asker arkadaşınmış gibi davranabilirsin.
Beni ilgilendirmiyor ama onu ilgilendiriyor. Haberi var mı bu durumdan? Birbirinizi böyle kabul ettiyseniz mutluluklar der geçeriz.🙃

Makyaj konusunun ona verdiğim değerle ve konuyla direkt bağlantısı vardı eğer son okuduğun kitap Cin Ali serisi olmasaydı bunu anlayabilirdin😁😀🤚
Evet bir süredir kitap okumuyorum ama anladığım kadarıyla yazdığımızi doğru düzgün anlayamiyorsunuz. Sanirim sizin de sevgiliniz sizi beğensin diye makyaja para yatırmaktan kitaba vereceğiniz para kalmamış. 😄
Bence artık makyajı boş verin hazır araba da almiyormus kitap alın onun yerine daha faydalı olur sizin açınızdan..
Edit: bu sevdiğim bir üslup değil ama siz devam ettikçe seviyenize inmeye devam edeceğim bu üslupla.

Herkes bu kadar karakterciyse kendinden başka kimseye muhtaç değilse neden işsiz arkadaşlarım evlenecek kimseyi bulamıyor? Neden atanmadığı için terk edilen bir sürü insan var? Neden çirkine değil yakışıklıya bakıp tercih ediyoruz? Bu toplum sağlam ikiyüzlü ama neyse ki gerçekleri görmek için bir reel hayat var. Yemiyoruz hanımlar bu tripleri:)
İnsanlar hayatlarına kendileri gibileri veya zaten çevresinde olan karakterde insanları çeker. Çok mu sevgisiz insanlar tanıdınız? Çok yazık. "Evlenecek birini bulmak" tabiri mesela, birisi benimle "evlenecek biri" olduğum için görüşse kapıyı açar yol veririm kusura bakmayın. Ayrıca çirkin olarak gördüğünüz insanların terk edilmesine de şaşırdım, kişisel olarak çirkin bulduğum birçok insan çok mutlu ilişkiler yaşıyor. Ha çirkin dediğiniz insanlar bunun arkasına sığınıp kişisel bakımlarına özen göstermiyorsa bilemem.
Öyle bir yere sıkışmışsınız ki adamı terk etmek istediğiniz çok net anlaşılırken bunu yapmıyorsunuz. Yoksa ikiyüzlü olarak nitelendirdiğiniz toplum size "evde kalmış" demesin diye sonuna kadar götürecek misiniz?

Evet bir süredir kitap okumuyorum ama anladığım kadarıyla yazdığımızi doğru düzgün anlayamiyorsunuz. Sanirim sizin de sevgiliniz sizi beğensin diye makyaja para yatırmaktan kitaba vereceğiniz para kalmamış. 😄
Bence artık makyajı boş verin hazır araba da almiyormus kitap alın onun yerine daha faydalı olur sizin açınızdan..
Bir süredir kitap okumuyorum derken o bir süre kaç 19 yıl falan mı?

İnsanlar hayatlarına kendileri gibileri veya zaten çevresinde olan karakterde insanları çeker. Çok mu sevgisiz insanlar tanıdınız? Çok yazık. "Evlenecek birini bulmak" tabiri mesela, birisi benimle "evlenecek biri" olduğum için görüşse kapıyı açar yol veririm kusura bakmayın. Ayrıca çirkin olarak gördüğünüz insanların terk edilmesine de şaşırdım, kişisel olarak çirkin bulduğum birçok insan çok mutlu ilişkiler yaşıyor. Ha çirkin dediğiniz insanlar bunun arkasına sığınıp kişisel bakımlarına özen göstermiyorsa bilemem.
Öyle bir yere sıkışmışsınız ki adamı terk etmek istediğiniz çok net anlaşılırken bunu yapmıyorsunuz. Yoksa ikiyüzlü olarak nitelendirdiğiniz toplum size "evde kalmış" demesin diye sonuna kadar götürecek misiniz?
Evettt götürcem yardım et

Bir süredir kitap okumuyorum derken o bir süre kaç 19 yıl falan mı?
Edit: bu sevdiğim bir üslup değil ama siz devam ettikçe seviyenize inmeye devam edeceğim bu üslupla.
Editleyip bir şey daha yazmıştım ama pes edeceğim sanırım, sizin seviyeye inmek için bi kırk fırın daha ekmek yemem gerek :))

Destek olalım olmayalım değil. Burda bunu yapanları kınayıp gerçek hayatta aynılarını yapanları eleştiriyoruz. Yani senin gibi ikiyüzlüleri. Kişilik ölçer diye bir şey yok sen de karar mercii değilsin öyle bir mercii olsaydı sen ve senin gibiler sınıfta kalırdınız zaten. Sosyal medyada tok gözlü peygamber kesilip de 1300 kişilik düğün yapan kişilerden bahsediyorum yani.
Sen de millete iki yüzlü yaftası yapıştırabilecek mercii değilsin ona bakarsan. Bu da iki yüzlülük değil mi?
Adam araba alıp seni evine bırakıp evinden almak zorunda de-ğil! Üstelik daha yepyeni bir ilişkiyken.
Herkese okuduğunu anlamıyorsun diyorsun da sen de anlamıyorsun ki. Eleştirilmek, birinin objektif bir şekilde gerçekleri yüzüne vurması her zaman kötü değildir. Belki de hata senin düşünce yapındadır?
Şahsım adına ilişkide beklentiyi normal karşılıyorum, ama mantık çerçevesinde. Senin birbiriyle kıyaslandığın şeyde bir mantık yok.
Evet adamın “al rahat gezeriz” demesi itici olabilir ama senin düşünce yapın da en az onunki kadar itici.
Madem cimri olduğunu düşünüyorsun devam etme arkadaşım, adam 2 aydır tanıdığı kadın rahat etsin diye araba almak zorunda mı ya? Bunun nesini anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun?
Eleştiren herkese iki yüzlüsünüz diyorsunuz, feminist ayakları diyorsunuz. Kusura bakmayın burada “aynen haklısın sana araba alıp seni değerli hissettirmeli" diyecek bir durum yok. Yapıcı eleştirilere de “napim” deyip geçtiniz.
Ben neden bu kadar eleştirildim bir oturup düşüneyim demek daha iyi olurdu. Çünkü buradaki herkes iki yüzlü (olumlu yorum yapanlar hariç) siz doğrusunuz. He bir de en iyi siz okuduğunuzu anlıyorsunuz (!) Yok öyle dünya.

Konu sahibi jeep istiyor kendine bide üstüne yapılmasını 😀 M Maria Brown dimi
Ben önce ki yorumda x5 demistim ama porse istedi
4 aylık sevgili vay be ne hayatlar var

Bende burda bahçe suluyorum diyorum ki domatese fazla su gitti cicek dökermi ki diyirum o ne diyor

Hayatlar ve hayaller

Herkes bu kadar karakterciyse kendinden başka kimseye muhtaç değilse neden işsiz arkadaşlarım evlenecek kimseyi bulamıyor? Neden atanmadığı için terk edilen bir sürü insan var? Neden çirkine değil yakışıklıya bakıp tercih ediyoruz? Bu toplum sağlam ikiyüzlü ama neyse ki gerçekleri görmek için bir reel hayat var. Yemiyoruz hanımlar bu tripleri:)
Çok basit herkes kendi karakterine yakın insanları çevresine toplar :)

Sen de millete iki yüzlü yaftası yapıştırabilecek mercii değilsin ona bakarsan. Bu da iki yüzlülük değil mi?
Adam araba alıp seni evine bırakıp evinden almak zorunda de-ğil! Üstelik daha yepyeni bir ilişkiyken.
Herkese okuduğunu anlamıyorsun diyorsun da sen de anlamıyorsun ki. Eleştirilmek, birinin sana objektif bir şekilde gerçekleri yüzüne vurması her zaman kötü değildir. Belki de hata senin düşünce yapındadır?
Şahsım adına ilişkide beklentiyi normal karşılıyorum, ama mantık çerçevesinde. Senin birbiriyle kıyaslandığın şeyde bir mantık yok.
Evet adamın “al rahat gezeriz” demesi itici olabilir ama senin düşünce yapın da en az onunki kadar itici.
Madem cimri olduğunu düşünüyorsun devam etme arkadaşım, adam 2 aydır tanıdığı kadın rahat etsin diye araba almak zorunda mı ya? Bunun nesini anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun?
Eleştiren herkese iki yüzlüsünüz diyorsunuz, feminist ayakları diyorsunuz. Kusura bakmayın burada “aynen haklısın sana araba alıp seni değerli hissettirmeli" diyecek bir durum yok. Yapıcı eleştirilere de “napim” deyip geçtiniz.
Ben neden bu kadar eleştirildim bir oturup düşüneyim demek daha iyi olurdu. Çünkü buradaki herkes iki yüzlü (olumlu yorum yapanlar hariç) siz doğrusunuz. He bir de en iyi siz okuduğunuzu anlıyorsunuz (!) Yok öyle dünya.
Var var

Aynen seviyeli erdemli peygamber hanım kızımız 😊
Amacım seviyeyi düşürmek veya karşılıklı kırıcı olmak değildi ama dönüp bir bakin yazdıklarınıza. Bu yazdığınız yorum da hoş değil. Kendi adıma bu şekilde bir üslupla tartışmaktan hoşnut değilim o yüzden bir şey demeyeceğim artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X