Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parası olmasa bu konu açılmazdı zaten defalarca yazdım bi okuduğunu anla önce sonra atıp tutmalarını yaşa.

Yahu adamin işi evine yakinmiş, ihtiyacim yok diyor. O para varsa da araba parasi degil belli ki baska planlari var. 4 aydir birlikte oldugu, "seviyor sayilirim" diyen birinin rahati icin niye bozsun araba alsin??????
Tum bunlari begenmiyorsaniz ulke arabali adam dolu, siz bulamiyorsunuz o ayri.

El üstünde tutulmak arabayla evden alınıp eve bırakılmakla mı oluyor sizin için? O zaman ayrılın, starbucks gibi yerlerde masaya araba anahtarı koyan tiplerden birini kapın. Hem hangi marka arabası olacağını bile seçmiş olursunuz :deli: .
Süper fikir nerden bulunuyo o tipler yardımcı olsana

Hesabı bazen o ödüyor bazen ben. Yani şunu anlatmaya çalışıyorum paragöz biri değilim. Arabayı da üstüme yaptırmayacağım zaten kaldı ki benim son 1 yıldır arabam yok. Konu şu toplu taşıma eziyet olduğu halde kız arkadaşım var rahat rahat gezeriz iyi olur diye düşünmüyor. Yani kız arkadaşı olmamın onun gözünde Bi değeri yok gibi kaskosuna sigortasına çok para gidermiş zaten işi yakınmış metro kolaymış yani kendi açısından bakıyor hep. Defalarca söyledim yine söyleyeyim arabayı ben alıcam zaten onu dedikten sonra gülerek iyi rahat gezeriz arada alırım falan deyip şakaya vurması canımı sıktı.
Ben siz haksız bulmadım zaten. Liseli aşıklar değilsiniz sonuçta. Kaldı ki sevgiliyi evden alıp eve bırakmak da ona değer vermektir bana göre. Burda da sizinle aynı fikirdeyim. Ama nacizane tavsiyem böyle adamlar değişmiyor. Çok yorar sizi gibi görünüyor. Ama biz ilişkinizin detaylarını bilmiyoruz tabiki. Her ilişkinin artı ve eksileri var.

Hesabı bazen o ödüyor bazen ben. Yani şunu anlatmaya çalışıyorum paragöz biri değilim. Arabayı da üstüme yaptırmayacağım zaten kaldı ki benim son 1 yıldır arabam yok. Konu şu toplu taşıma eziyet olduğu halde kız arkadaşım var rahat rahat gezeriz iyi olur diye düşünmüyor. Yani kız arkadaşı olmamın onun gözünde Bi değeri yok gibi kaskosuna sigortasına çok para gidermiş zaten işi yakınmış metro kolaymış yani kendi açısından bakıyor hep. Defalarca söyledim yine söyleyeyim arabayı ben alıcam zaten onu dedikten sonra gülerek iyi rahat gezeriz arada alırım falan deyip şakaya vurması canımı sıktı.
4 aylık ilişkide kız arkadaşım rahat etsin diye araba alması anormal olurdu, onu demeye çalışıyoruz biz de aslında. 4 aylık ilişkiye ben 24 yaşındaki halimle”bugün var yarın yok, ne olacağı belli değil, çok çok yeni” diyorum. 30 yaşın üstündeki biri de böyle bakıyordur. 4 aylık ilişki için hayatımdaki hiçbir şeyi değiştirmezdim.

Bugün eli yüzü düzgün bir araba 150.000 den başlıyor, adam birikim yaparken yanında destek mi oldunuz da neye yatırım yapacağına karar verme haddini kendinizde buluyorsunuz , hem de sadece 4 aydır beraberken🤦‍♀️insan araba alacaksa da, kendi ihtiyacı için alır. Birilerini el üstünde tutmak için değil. Hatta makyaj veya kişisel bakımı da insan kendisi için yapar, başkası için değil. İhtiyaç duyuyorsanız alın kendi arabanızı. Demek ki sevgiliniz ihtiyaç duymuyor. Bırakın da çalışıp kazanıp biriktirdiği parasını da daha dün tanıştığı, yarın ne olacağı belli olmayan biri yönetmeye kalkmasın.

Öff ne boş bir insansınız ya,
Yok 'ben ona hoş görünmek için o kadar parfüm makyaj malzemesi aliyorum' , yok 'her kız piremses gibi hissetmek ister' , yok 'errrkek olmasına rağmen şöyle böyle' , yok 'insan kız arkadasinin konforunu nasıl düşünmez'
Gerçekten dünyada böyle insanlar olduğunu bilmek beni üzüyor.
Adam gayet güzel bir şey söylemiş, vergisi zarti zurtu,park yeri dünyanin masrafi. Parası varsa tüm arabalar onun. Kalabalık saatte metroya biner,gün içinde taksiye biner. Eksikliğini çekmez.
Milletin parasının hesabını yapan insanlara kıl oluyorum. Parayı kazanmayı biliyorsa gönlünce harcamasını da bilir, onu da size mi soracak?
Madem o kadar piremsessiniz terkedin bunu (bu diye bahseder mi insan sevgilisinden, ayrı hikaye) ,iki eleman tutup size tahtirevan zevki yaşatacak birini bulun. Piremsesseniz bulursunuz, güveniyorum sizeEki Görüntüle 2868513

@Mune gel banla:KK43:
Hakaret edip mune gel bunu banla demek he 😁 tamam komutanım emret

Hanfendi neden erkeğin parasını yiyen kadın gözüyle bakıyorsunuz bana. Bunu mu dedim ben. Değil erkek parası yemek soyulmuşumdur bu vakte kadar. Arabasınu üzerime mi yapacak sanki? Sadece parasj olduğu halde rahatlık ve konfor yerine otobüs metro vs güzellemesi yapması sinir ediyor. Beni düşünmüyor. Hem merak etmeyin arabayı da ben alacağım birkaç aya.

Parası var ama adam toplu taşımada sürünüyor, canının kıymetini bilmiyor deseniz anlayacağız da sizi neden düşünsün

Yani sevgilim arabasını satmış, para biriktiriyor o alışık da değil hemen bir araba alayım da rahat etsin diye düşünmek kimin aklıma gelir

Keşke erkekler arasında anket açabilsek sevgilisi rahat etsin diye araba almaya karar veren var mıymış

Bir başkası dediği sevgilisi. İlişkilere bu kadar bireyselci kafayla bakmayı da ben doğru bulmuyorum. Evden alması büyük bir talep değil üzerime bodrumdan yazlık yap demiyorum. Anlama probleminiz var belli ki ama konuda yazdım arabayı da ben alacağım diye. Zaten sattım 1 senedir falan arabam yok. Her şeye bundna ne kadar kar ne kadar zarar ederim gözüyle bakacak kadar pinti değilim. Otobüste tacize uğramayan kadın yoktur sanırım. Her gün otobüs ne zaman gelecek ne kada3 dolu olacak elim kolum doluyken nasıl ayakta gidicem diye dert etmek istemiyorum. Parası olmayan bir insan mecburen katlanır ama olan bir insanın da pintiliğini itici buluyorum.
Hakaret etmeyin isterseniz...

Ben otobüste hiç taciz edilmedim sanırım. Düşündüm aklıma gelmedi. Olduysa da travma yaratacak bir şey değilmiş demek ki, unutmuşum.

Tamam işte en kısa zamanda alın arabanızı, otobüslerde sürünmeyin, taciz edilmeyin. Keşke arabayı satmadan birikim yapsaydınız, hemen satar yenisini alırdınız hiç otobüslerde sürünmezdiniz.

Kusura bakmayın 3-4 aylık ilişkiye ilişki bile demem ben. Siz de demeyin bence. Zira kimse 3 aylık sevgilisi otobüse binmesin diye araba almayı düşünecek kadar aklını yitirmemiştir. Cimri olduğunu düşünüyorsanız da ayrılın gitsin. Zaten 3-4 aylık bişey, sevip sevmediğinizi de bilmiyorsunuz. Kısa yoldan dönmüş olursunuz. Kendinizi beğendirmek için kozmetiğe harcayacağınız para da cebinizde kalır daha çabuk araba alırsınız.

Bu da o kadar pahalı makyaj yapıyorum tavuk dönerciye mi gideyim gibi bir konu olmuş. Eşiniz olsa yine bir şey demeyeceğim ama adam niye sevgilisi prenses gibi hissetsin diye araba alsın. Madem evden alınıp bırakılmak sizin içinizde kaldıysa bundan ayrılıp arabası olan birisi ile sevgili olabilirsiniz.

Hakaret edip mune gel bunu banla demek he 😁 tamam komutanım emret
Kendinden bahsetmiş banla derken, üstünüze alınmışsınız. Size haklı eleştiriler gelmesine karşı saldırıya geçmeniz ayrı facia. Zaten seviyorum sayılır dedikten sonra konu açılış amacından sapmış olmalı idi. Kendiniz de yoruldunuz milleti de yordunuz :)

Öff ne boş bir insansınız ya,
Yok 'ben ona hoş görünmek için o kadar parfüm makyaj malzemesi aliyorum' , yok 'her kız piremses gibi hissetmek ister' , yok 'errrkek olmasına rağmen şöyle böyle' , yok 'insan kız arkadasinin konforunu nasıl düşünmez'
Gerçekten dünyada böyle insanlar olduğunu bilmek beni üzüyor.
Adam gayet güzel bir şey söylemiş, vergisi zarti zurtu,park yeri dünyanin masrafi. Parası varsa tüm arabalar onun. Kalabalık saatte metroya biner,gün içinde taksiye biner. Eksikliğini çekmez.
Milletin parasının hesabını yapan insanlara kıl oluyorum. Parayı kazanmayı biliyorsa gönlünce harcamasını da bilir, onu da size mi soracak?
Madem o kadar piremsessiniz terkedin bunu (bu diye bahseder mi insan sevgilisinden, ayrı hikaye) ,iki eleman tutup size tahtirevan zevki yaşatacak birini bulun. Piremsesseniz bulursunuz, güveniyorum sizeEki Görüntüle 2868513

@Mune gel banla:KK43:
İlk cümleleri 18-19 yaşından sonra kuran kadın var mı? Varsın bazı kızların sevgilileri onlara kendini piremses gibi hissettirsin, biz kendi kendimizi kraliçe gibi hissettiriyoruz, o yeter.

Bu da o kadar pahalı makyaj yapıyorum tavuk dönerciye mi gideyim gibi bir konu olmuş. Eşiniz olsa yine bir şey demeyeceğim ama adam niye sevgilisi prenses gibi hissetsin diye araba alsın. Madem evden alınıp bırakılmak sizin içinizde kaldıysa bundan ayrılıp arabası olan birisi ile sevgili olabilirsiniz.
Var mı tanıdık biri şimdiden yol yapayım

Kendinden bahsetmiş banla derken, üstünüze alınmışsınız. Size haklı eleştiriler gelmesine karşı saldırıya geçmeniz ayrı facia. Zaten seviyorum sayılır dedikten sonra konu açılış amacından sapmış olmalı idi. Kendiniz de yoruldunuz milleti de yordunuz :)
Beni haksız görmeniz "öff ne boş insansın" diye hakaret etmenizi gerektirmez. Ben gayet sakince cevaplar veriyorum farkındaysanız ama hakaret edene bir şey demeyip bana sert yapıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X