Evet ben de yorumları hayretle okuyorum ve çoğuna gülüyorum. Çoğunun dürüst olmadığından adım gibi eminim ama sosyal medya böyle bir yer işte ne yaparsın :) herkes ultra feminist herkes çok güçlü kadın herkes makyajı sadece kendi için yapıyor kimse sevgilisi beğensin diye özenmiyor kimse hemcinsini kıskanmıyor kimse sevgilisi veya eşinin maddi durumunu önemsemiyor falan. Gerçek hayatı görmesem inanıcam. Neyse sayemde ne kadar erdemli tokgözlü ve güçlü falan filan olduklarını kanıtlamış oldular birbirlerine. Yorumun için teşekkür ederim bu arada..
Tatlım diyorum ya ben yaptığımı kendim için yapıyorum. Bir mesajlarımın altındaki kiloma bak. Ben sağlıksızlık derecesine kadar kendini salmış, dış görünüşünü gram önemsemeyen bir kadınım. Doğal geziyorum demek makyajsız gezecek kadar güzelim demek değil illa ki. Cilt problemim yok çok şükür, makyajsızken hasta gibi falan da durmuyorum, öyle duracak kadar soluk değilim. Yetiyor yani bu bana.
Ki zaten hâlâ dediklerimin asıl mesajını alamıyorsun. Sevgili için özenmek, ona güzel görünmek istemek normal bir davranış. Ona laf söyleyen olmadı. “Ben bu kadar özeniyorum o da bir beni rahat ettirmek için araba almıyor” demeni eleştirdik. Sapla samanı karıştırıyorsun çünkü, ikisi alakalı şeyler değil. Desen ki “ben bu kadar özeniyorum, o benim için hiçbir şey yapmıyor” ne bileyim “kendisi hiç özenmiyor, duş almadan geliyor” “kendi rahatını düşünüyor, beni hep ayağına çağırıyor”, “kuruş hesabı yapıyor, her şeyi bana ödetiyor” tamamen sana hak veririz.
“Araba aldığında seninkiyle gezeriz deyip kendisi kaskosu yakıtı vs masraf diyerek araba almıyor” şeklinde cümlenizi kursaydınız yine siz haklıydınız. Sevgilim kendisi gereksiz masraf deyip bana sen araba al da seninkiyle gezelim dese sağlam kavga ederdim. “Sen al da seninkiyle gezelim, kendine gelince masraf cart curt diyorsun. Cimri misin, kendini uyanık mı sanıyorsun?” derdim. Bir de ben bu adamın sizinle gelecek düşündüğünü düşünmüyorum. Benim erkek arkadaşım ben araba alacağım desem, “ne gerek var masrafa girme ben alırım birlikte gezeriz” diyebilecek bir insan. Henüz 4 ayda biz bir aile olacağız, biz bir takımız bilincinin oluşmamış olması çok normal ama.
Sizin kullandığınız kozmetik ürünlerle adamın araba almaması aradındaki bağlantıyı çözemedik hiçbirimiz. O yüzden o kısımla ilgili dalgaya varan yorumlar yaptık.