Doğuma Hazırlık israrla erkek diyorum.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
32
0
36
Erzurum
slm arkadaslar 16+3 de dr kiza benziyo dedi 20 haftalikken pozisyon uygun degil dedi aciyi asagidan aldi ne kiz diye bildi ne erkek. pipi felan da görmedik:)yumurtalik gibi cikikdi doktor belki dudakta olabilir dedi ben testis gibi gördümm .kafam cok karisik sizce ne olabilir .

Canim oncelikle bebegin hayirli olsun insallah gonlunuzdeki neyse o olsun diyorum rabbim saglikli ve hayorli bir bebek olsun insallah

öncelikle hayırlı sağlıklı evlat olur inşş cnm sağ salim kucağına alırsın kuzunu ama kız bebek kendni göstermiyo genelde cnm biz kızımda nerdeyse tam olarak 9 ay öğrenemedik dktr sadece kıza benziyo demişti ama şu an 16 haftalık hamileyim ve dktr ilk ultrasona aldığı anda erkek dedi ve hakikaten bamyasını gösterdi oğlumun bence kız ama tabi genede Allah gönlüne göre versin cnm ........

insallah canim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebklerimizi insl.benim kizimda 20 haftada belli olmustu dogrudur.haftaya ayrintili ultrasona girmem lazim kesin görünür bu sefer .benim aklima takilan 20 haftada popo tarafindan baka bildi anlamadi benimde kafam karisti .

Evet canim 3 kizim var 4 uncuye hamileyim ama cinsiyetini ogrenmedik daha cunku ddaha10 haftaligiz ama bundaki herseyim cok farkli henuz yazmadim belli olunca ilk buraya yazicam

Evet canim 3 kizim var 4 uncuye hamileyim ama cinsiyetini ogrenmedik daha cunku ddaha10 haftaligiz ama bundaki herseyim cok farkli henuz yazmadim belli olunca ilk buraya yazicam

allah gönlüne göre verir insallah.merakla bekliyoruz yaz buraya bende haftaya gidicem yazarim o zaman:)

birde bisey daha sormak istiyorum farklilik oldumu bu hamileliginde?

cnm benim kızım da hep poposunu dönerdi o pozisyonda cinsiyetini anlamaması çok normal dktrun hakkında hayırlısı ama tüm kalbimle öncelikle hayırlı sağlıklı evlat sonrada gönlündeki olsun diliyorum ....hadi bakalım ayrıntılıdan sonra senden güzel haberleri bekliyoruz.....evet cnm bu hamileliğim kızımdan çok çok farklı en belirgin değişiklik te bunda çok fazla tutulmuş gibi bel ağrılarım var acile bile gittim uzun süre ayakta kalınca resmen tutulmuş gibi kımıldıyamıyordum ..sonra tatlı hiçbişey yiyememişim kızım da9 ay gördüğüm anda bile çıkartııyordum aç açına aylarca yaşamıştım bunda sadece sucuk, salam ,sarmısaklı yiycekler bu gibi şeylerden çok tiksindim tatlı yiyebiliyorum aşırı olmasada daha az bulantım ve usma oldu bunda hepimizin hakkında hayırlısı cnm merakla bekliyorum sonucu......

nedir bu türk milletindeki erkek takıntısı anlayamıyorum, bu da kız olursa beşinciyi mi doğurucan allah akıl fikir versin valla. Doktor kız dio sen ısrarla erkek diorum die başlık atmışsın kızsa kız erkekse erkek nedir bu yani?

sanirim sen anlamadin benim demek istedigimi iyi okusaydin.bugün dr gittim ve erkek benim icime dogan oldu kizimda da kiz demistim ve öyle oldu.allahim bana yeterince akil fikir vermis.benimde anlamadigim bi kadin ben erkke istiyorum diyemicekmi yani .allah size akil fikir versin.

boşver arkadaşım anlamadan olur olmaz konuşuyolar işte bi evladı anasından babasından daha çok düşünüyolar ya bu erkek takıntısı değil ayrıca kim istemez hem oğlu hem kızı olsun ikisinin de mutluluğunu yaşasın ne zamandan beri suç oldu yada geri kafalılık oldu bu.. kızını istemiyorum yada sevmiyorum dediğini ben görmedim Allah gönlüne göre versin cnm ayrıca çok çok sevindim oğluşun olucağına zaten bi balın vardı bide oğluşun ohhhhh ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN .......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…