içinden geçen ne ise o olsun
Canim oncelikle bebegin hayirli olsun insallah gonlunuzdeki neyse o olsun diyorum rabbim saglikli ve hayorli bir bebek olsun insallah
En başta sağlıklı ve hayırlı olsun...Sonrasında da hangisini istiyorsanız o olsun
slm arkadaslar 16+3 de dr kiza benziyo dedi 20 haftalikken pozisyon uygun degil dedi aciyi asagidan aldi ne kiz diye bildi ne erkek. pipi felan da görmedik:)yumurtalik gibi cikikdi doktor belki dudakta olabilir dedi ben testis gibi gördümm .kafam cok karisik sizce ne olabilir .
öncelikle hayırlı sağlıklı evlat olur inşş cnm sağ salim kucağına alırsın kuzunu ama kız bebek kendni göstermiyo genelde cnm biz kızımda nerdeyse tam olarak 9 ay öğrenemedik dktr sadece kıza benziyo demişti ama şu an 16 haftalık hamileyim ve dktr ilk ultrasona aldığı anda erkek dedi ve hakikaten bamyasını gösterdi oğlumunbence kız ama tabi genede Allah gönlüne göre versin cnm ........
Canim oncelikle bebegin hayirli olsun insallah gonlunuzdeki neyse o olsun diyorum rabbim saglikli ve hayorli bir bebek olsun insallah
Evet canim 3 kizim var 4 uncuye hamileyim ama cinsiyetini ogrenmedik daha cunku ddaha10 haftaligiz ama bundaki herseyim cok farkli henuz yazmadim belli olunca ilk buraya yazicam
insallah canim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebklerimizi insl.benim kizimda 20 haftada belli olmustu dogrudur.haftaya ayrintili ultrasona girmem lazim kesin görünür bu sefer .benim aklima takilan 20 haftada popo tarafindan baka bildi anlamadi benimde kafam karisti .
birde bisey daha sormak istiyorum farklilik oldumu bu hamileliginde?
nedir bu türk milletindeki erkek takıntısı anlayamıyorum, bu da kız olursa beşinciyi mi doğurucan allah akıl fikir versin valla. Doktor kız dio sen ısrarla erkek diorum die başlık atmışsın kızsa kız erkekse erkek nedir bu yani?[/QU
sanirim sen anlamadin benim demek istedigimi iyi okusaydin.bugün dr gittim ve erkek benim icime dogan oldu kizimda da kiz demistim ve öyle oldu.allahim bana yeterince akil fikir vermis.benimde anlamadigim bi kadin ben erkke istiyorum diyemicekmi yani .allah size akil fikir versin.
nedir bu türk milletindeki erkek takıntısı anlayamıyorum, bu da kız olursa beşinciyi mi doğurucan allah akıl fikir versin valla. Doktor kız dio sen ısrarla erkek diorum die başlık atmışsın kızsa kız erkekse erkek nedir bu yani?
sanirim sen anlamadin benim demek istedigimi iyi okusaydin.bugün dr gittim ve erkek benim icime dogan oldu kizimda da kiz demistim ve öyle oldu.allahim bana yeterince akil fikir vermis.benimde anlamadigim bi kadin ben erkke istiyorum diyemicekmi yani .allah size akil fikir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?