Ne tokasi ne oglu ne kocasi ne bosanmasi.. hikaye olmus corba..3 defa okudum anlamadım. Anlayanlar ozet geçebilir mi ?
Eşiyle boşanmak üzere olan konu sahibi oğlunu uyurken görünce eşiyle yaşadıklarını hatırlamış ve sandığı kadar güçlü olmadığını anlamış. Eşini özlüyor sanırım. Umarım çözülebilecek bir şeylerse atlatırsınız.3 defa okudum anlamadım. Anlayanlar ozet geçebilir mi ?
Bulsun nolacak ki :) Niye boşanıyorlar ?Ne tokasi ne oglu ne kocasi ne bosanmasi.. hikaye olmus corba..
Sanirim yatakta toka bulmus??
K.bakmayın kızlar ağlaya ağlaya yazdım hislerimi dökemedim ruh halim berbat çünkü..boşverin iyisi mi siz..dalga da geçmeyin çünkü gerçekten kötüyüm bi de siz yapmayın..
Toka baska kadininsa nolcak olmaz bence : (Bulsun nolacak ki :) Niye boşanıyorlar ?
Keşke daha ayrıntılı ve anlaşılır yazsaydınız konu sahibi.
Ne tokasi ne oglu ne kocasi ne bosanmasi.. hikaye olmus corba..
Sanirim yatakta toka bulmus??
Gerçekten dalga geçmek için yazmadım. 3 kere okudum vallahi anlamadım. Ama konuyu bilen üyeler yazdı şimdi anladım.K.bakmayın kızlar ağlaya ağlaya yazdım hislerimi dökemedim ruh halim berbat çünkü..boşverin iyisi mi siz..dalga da geçmeyin çünkü gerçekten kötüyüm bi de siz yapmayın..
Hadi ya: ( ben izlemedim onu ilgimi cekmemusti: ( ee sorun ne o zaman: (ıssız adam filminde adam tokayı görünce ayıkmıştı ya ondan örnek vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?