Issız kadın

Ne tokasi ne oglu ne kocasi ne bosanmasi.. hikaye olmus corba..

Sanirim yatakta toka bulmus??
Issız adam filminde adam kızın tokasını bulunca çok üzülüyordu ya onu demiş.O da oğlunun yataktaki halini görünce üzülmüş eşi oğluma bakmıyon dermiş onu hatırlatmış oğlunun o görüntüsü.

Sonra kız da demiş ki ne kadar da Türkçeden Türkçeye tercüme eden bir erkek.

Ok ama bosanma ne alaka?

Sen anlat birde senden dinleyelim o zaman:)

Sen anlatmadin ama neyse:))

Yukardaki arkadasta anlatmis sagolsun zaten

Tek anlamayan ben degildim neyseki:)) filmi izlemedim hic ilgimi cekmemisti : (
Bende 2.okumamda anladım yani yalnız değilsin tabi ama 2 sayfa boyunca zaten anlatmışlar onu demiştim sinirle yada polemik için yazmadım konuyu dağıtmak da istemiyorum o yüzden ayrıdan benim anlatmama falan da gerek yok

Konu sahibi özür dilerim konunu dağıtmak değil amacım umarım zaman içinde herşey yoluna girer oğlunla birlikte güzel bir hayatınız olur

O ıssız kadınlığı iyi bilirim. Ama geçiyor zamanla emin olun. Daha çok yeni çok taze acınız. Yaşandıkça azalıyor, hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor. Alışıyorsunuz.
Kokusu burnumdan gitmezdi örneğin deli gibi sevdiğim adamın ihanetiyle boşandığımda. Gözyaşlarım istemsiz az akmadı geceleri, yastıklar az ıslanmadı. 2 yıl oldu, şimdi gördüğümde herhangi bir insandan farkı yok benim için...

Önce üstünkörü konu şöyyle bi okunur ivedi bir sekilde yorumlar gelmeye baslar,yapilabilecek bütün espriler yapilir..
Gözler kanar mutlaka..Hmmpfss cok uzun bu.Paragraf,noktalama isaretleri hanyyy? denir.
Genelde böyle olur artik bir bdv klasigi.. :)
Ayrilmak üzere oldugunuz esinizin sozlerine degil yatagin disina cikmis olan cocugunuza verin butun duyularinizi,duygusalliginizi..
Alin o melegi koynunuza uyuyun misil misil.
Issız adamki Alper olsun o es kisisi de.Filmin sonunda sasirsin yönünü!
Bir saga gitsin bir sola..

Sanırım filmi izlemeyenler ne demek istediğinizi anlamamış ama aslında duygularınızı gayet güzel ifade etmişsiniz. Bir çırpıda okudum, üzüldüm. Sadece bunu söylemeye geldim. Sabır diliyorum.

Ayrılık da bir tür yas sürecidir. Sizin sıkıntınız her daim eşinizi başınızda olacak zannedip tamamen sırtınızı ona dayamanız olmuş. Eş resti çekince domino taşı gibi yıkılıverdiniz. Yasınızı tutacaksınız elbet, ama öldürmeyen acı güçlendirir. Bu hayatta doğarken tek başınızaydınız, ölünce de tek başınıza olacaksınız. Eşiniz yokken nasıl ayaktaysanız şimdi de ayakta kalacaksınız. Dünyada boşanan, bekar bir anne olarak ne ilksiniz ne de son olacaksınız. Belki seveceğiniz başka bir erkek bulacaksınız. Kapıları kapatmayın kendinize, silkelenin ayağa kalkın.

Gece gece kahkaha attım sayenizde
Hakikaten tam türkçeden türkçeye tercüman olmuşsunuz konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…