Hadi ya: ( ben izlemedim onu ilgimi cekmemusti: ( ee sorun ne o zaman: (
Issız adam filminde adam kızın tokasını bulunca çok üzülüyordu ya onu demiş.O da oğlunun yataktaki halini görünce üzülmüş eşi oğluma bakmıyon dermiş onu hatırlatmış oğlunun o görüntüsü.Ne tokasi ne oglu ne kocasi ne bosanmasi.. hikaye olmus corba..
Sanirim yatakta toka bulmus??
Ok ama bosanma ne alaka?Issız adam filminde adam kızın tokasını bulunca çok üzülüyordu ya onu demiş.O da oğlunun yataktaki halini görünce üzülmüş eşi oğluma bakmıyon dermiş onu hatırlatmış oğlunun o görüntüsü.
Sonra kız da demiş ki ne kadar da Türkçeden Türkçeye tercüme eden bir erkek.
Boşanma sürecinde galiba konu sahibi.Ondan bahsediyor eşi yok ya evde hani 4 gündür ayrılarmış.Ok ama bosanma ne alaka?
Kaç kişi konuyu anlaşılır bir şekilde açıklamış hala neyini anlamadınız? Anlamadığınız konuya illa da yorum yazmak zorunda değilsiniz kiOk ama bosanma ne alaka?
Sen anlat birde senden dinleyelim o zaman:)Kaç kişi konuyu anlaşılır bir şekilde açıklamış hala neyini anlamadınız? Anlamadığınız konuya illa da yorum yazmak zorunda değilsiniz ki
Tamam canim olay bosanma yani.. gereksiz detaylar verilmis kafa karistirici olmus bana gore:) aciklaman icin sagol :)Boşanma sürecinde galiba konu sahibi.Ondan bahsediyor eşi yok ya evde hani 4 gündür ayrılarmış.
Oğlu deli yatıp yataktan çıkınca ,eşi görüp duzeltirmiş..Şakayla da oğluma bakmıyor musun dermis konu sahibine..Gene öyle oğlu deli yatınca beyi gelmiş aklına. Esiyle dort gundur ayri olduklarindan ,Dağılmış konu sahibi..Bu durumu da ıssız adam filmindeki sahneye benzetmiş..
Sen anlat birde senden dinleyelim o zaman:)
Eşiyle boşanmak üzere olan konu sahibi oğlunu uyurken görünce eşiyle yaşadıklarını hatırlamış ve sandığı kadar güçlü olmadığını anlamış. Eşini özlüyor sanırım. Umarım çözülebilecek bir şeylerse atlatırsınız.
Bazı üyeler direkt iç sesini yazıyor derdim var bölümüne.Ben de zor anladım.Tamam canim olay bosanma yani.. gereksiz detaylar verilmis kafa karistirici olmus bana gore:) aciklaman icin sagol :)
Tek anlamayan ben degildim neyseki:)) filmi izlemedim hic ilgimi cekmemisti : (Bazı üyeler direkt iç sesini yazıyor derdim var bölümüne.Ben de zor anladım.
O sahneyi hatırlarsın , Cemal Hünal banyonun orda yere çöküp ağlıyor.Klibinde vardı hatta. Aman öyle işte.Issız adamın konusu konu sahibiyle bambaşka gerçi.Tek anlamayan ben degildim neyseki:)) filmi izlemedim hic ilgimi cekmemisti : (
Bende 2.okumamda anladım yani yalnız değilsin tabi ama 2 sayfa boyunca zaten anlatmışlar onu demiştim sinirle yada polemik için yazmadım konuyu dağıtmak da istemiyorum o yüzden ayrıdan benim anlatmama falan da gerek yokTek anlamayan ben degildim neyseki:)) filmi izlemedim hic ilgimi cekmemisti : (
Sanırım filmi izlemeyenler ne demek istediğinizi anlamamış ama aslında duygularınızı gayet güzel ifade etmişsiniz. Bir çırpıda okudum, üzüldüm. Sadece bunu söylemeye geldim. Sabır diliyorum.İyi geceler kızlar...şu an o kadar kötüyüm ki duygularımı ifade edebilecek kelimeler bulamıyorum...oğlumu yer yatağında yatiririm o da deli yatar bazen yatağın dışına çıkar..eşim her gece gelir ilk gidip onu kontrol edip düzeltirdi sonra niye oğluma bakmiyon diye şakalaşırdi..gittim baktım oğlum yine yatağın dışına çıkmıştı,ben düzelttim merak etme eksikliğini hiç göstermeyeceğim dedim ama o eksikliği iliklerime kadar ben hissettim...ıssız adam bi tokayla mahfoldu ya, bende hep güçlü duracağim derken oğlumun yataktan çıkmış görüntüsüyle mahfoldum..4 gündür ayrıyız eşimle boşanacağız yani..ne zaman geçecek bu ıssız ve derin sancı...
Gece gece kahkaha attım sayenizdeIssız adam filminde adam kızın tokasını bulunca çok üzülüyordu ya onu demiş.O da oğlunun yataktaki halini görünce üzülmüş eşi oğluma bakmıyon dermiş onu hatırlatmış oğlunun o görüntüsü.
Sonra kız da demiş ki ne kadar da Türkçeden Türkçeye tercüme eden bir erkek.
Gece gece kahkaha attım sayenizde
Hakikaten tam türkçeden türkçeye tercüman olmuşsunuz konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?