Yasak mi bilemem ama zikir cekmelisin kesinlikle. Dini inancini bilmwden yorum yapiyorum kusura bakma
1 hafta işsiz kalınca sagliginizin bozulma noktasına gelmesi biraz korkutucu.
Tamam zor bir durum ama nasip diye bi kavram var. Biraz daha dirayetli ve güçlü olmaya calisin.
Ek olarak haklarınızı almadınız mı? Sizden kaynaklı bir durum degil. Haliyle işsizlik maaşını da haketmiş olmanız lazim
Zor bir süreç konu Sahibi iyi bilirim .
Ama Allah Rızkı mutlaka veriyor .
KPSS düşünmez misin ?
İşe başlayınca bi KPSS kursuna yazılırsınKpss düşünüyorum fakat lisans mezunuyum iyi puan almam gerekiyor sınavlardan düşük alıyorum
Sebep onların taşınması değil miydi?Hayır haklarımı alamadım mağlesefİşsizlikte henüz çıkmadı..
Haklarının peşine düş istersenHayır haklarımı alamadım mağlesefİşsizlikte henüz çıkmadı..
İşsizlik maaşına başvurdunuz mu? Ben iki yıla yakın işsiz kaldım.Bu zamanda iş bulmak maalesef çok zor.Allah kolaylık versin.İnşallah tez vakitte bulursunuz.Merhabalar,
Çalıştığım firmanın taşınma durumu olduğundan firmadan ayrıldım işsiz kalacağımı bildiğim için 2 aydır zaten iş bakıyordum ama bulamıyordum 1 hafta oldu firmadan ayrıldım iş ilanlarına başvuruyorum elden cv dağıtıyorum sanki basiretim bağlandı 1 tek telefon ile gelmiyor5 aylık evliyim borçlarımız var ve ben çalışmak için iş bulamıyorum kafa olarak çok dağıldım ve evime yansıyor artık bu durum sağlığımı etkiledi hatta
Ben ne yapayım bilemiyorum artık iş bulmak çok zorlaşmış sanırım
Kendimi sakinleştiremiyorum bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?