İşsiz Kaldım :(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,
Çalıştığım firmanın taşınma durumu olduğundan firmadan ayrıldım işsiz kalacağımı bildiğim için 2 aydır zaten iş bakıyordum ama bulamıyordum 1 hafta oldu firmadan ayrıldım iş ilanlarına başvuruyorum elden cv dağıtıyorum sanki basiretim bağlandı 1 tek telefon ile gelmiyor :( 5 aylık evliyim borçlarımız var ve ben çalışmak için iş bulamıyorum kafa olarak çok dağıldım ve evime yansıyor artık bu durum sağlığımı etkiledi hatta:(
Ben ne yapayım bilemiyorum artık iş bulmak çok zorlaşmış sanırım:(
Kendimi sakinleştiremiyorum bu konuda :( :(

G giresun25 stres yapma cnm inan dört ay ıssız kaldım her iş görüşmesine bu da olmayacak kesin diyerek gidiyordum.En son bir gümrük firmasında sekreterlik işini buldum.Uc sene bir tecrubem vardı eski syerimde patron çok agresif ti cumartesi günü de calisiyirdum çıkınca en fazla bir ay boşta kalırım diyordum ama sekreter santral ilanlarına durmadan başvuruyordum ama umudumu kaybetmistim sonra oldu bir yer.

Senin mesleğin ne cnm bütün sitelere gün içinde saat başı ilanlara bak yenileniyor insan kaynakları bölümüne cv ini email at ara gerekirse bunları yap bir öneri nacizane

1 hafta işsiz kalınca sagliginizin bozulma noktasına gelmesi biraz korkutucu.
Tamam zor bir durum ama nasip diye bi kavram var. Biraz daha dirayetli ve güçlü olmaya calisin.

Ek olarak haklarınızı almadınız mı? Sizden kaynaklı bir durum degil. Haliyle işsizlik maaşını da haketmiş olmanız lazim

Yasak mi bilemem ama zikir cekmelisin kesinlikle. Dini inancini bilmwden yorum yapiyorum kusura bakma

1 hafta işsiz kalınca sagliginizin bozulma noktasına gelmesi biraz korkutucu.
Tamam zor bir durum ama nasip diye bi kavram var. Biraz daha dirayetli ve güçlü olmaya calisin.

Ek olarak haklarınızı almadınız mı? Sizden kaynaklı bir durum degil. Haliyle işsizlik maaşını da haketmiş olmanız lazim

Hayır haklarımı alamadım mağlesef :( İşsizlikte henüz çıkmadı..

İşkuru bir dene, ama ilanlara başvuru yapma. Telefon aç, ilan için başvurduğunu söyle. Genelde hemen konuşmaya çağırıyorlar.
Büyük sitelere binlerce kişi başvururken işkur olanına 8-10 başvuru anca oluyor.
Çok ciddiyim:) ben son işimi bu şekilde bulmuştum, maaşı ve imkanları gayet güzeldi.
Şansın açık olsun

*Ayrıca evliliğinin ilk bir yılında çıkan her kadin iş yerinden tazminatını alır. Bu kadar basit, bence hemen işkura git haklarını öğren bakalım.
Benim çok arkadaşım sırf tazminat almak için evlenir evlenmez çıktılar işten. En dandik işyeri bile bu paranın üstüne yatamadi-ki yatamaZ
Mutlaka arastir

İyi de iş yeri taşınacak diye siz niye şimdiden çıkıyorsunuz?

Bir yandan çalışmaya devam edip iş arasaydınız ya işyeri zaten taşınırken sizi işten çıkarmak zorunda olduğu için tazminatınızı ve haklarınızı vermek zorundaydı

Düşüncesiz davranmışsınız ve bir haftada iş bulunmaz, işkura başvurabilirsiniz
Allah güzel kapılar açsın

Tam anlayamadım siz mi ayrıldınız omlar mı çıkış verdiler. Normal şartlarda ayrılışınız iş yeri kaynaklı olduğu için tazminatınızı ödemeleri gerekiyor. O tazminat da yeni iş buluncaya kadar sizi idare ederdi ayrıca işsizlik maaşına başvurma imkanınız olurdu. Çıkışınız ne şekilde kayıt altına alındı detay verirseniz daha iyi fikir verebiliriz

Merhabalar,
Çalıştığım firmanın taşınma durumu olduğundan firmadan ayrıldım işsiz kalacağımı bildiğim için 2 aydır zaten iş bakıyordum ama bulamıyordum 1 hafta oldu firmadan ayrıldım iş ilanlarına başvuruyorum elden cv dağıtıyorum sanki basiretim bağlandı 1 tek telefon ile gelmiyor :KK43: 5 aylık evliyim borçlarımız var ve ben çalışmak için iş bulamıyorum kafa olarak çok dağıldım ve evime yansıyor artık bu durum sağlığımı etkiledi hatta:KK43:
Ben ne yapayım bilemiyorum artık iş bulmak çok zorlaşmış sanırım:KK43:
Kendimi sakinleştiremiyorum bu konuda :KK43: :KK43:
İşsizlik maaşına başvurdunuz mu? Ben iki yıla yakın işsiz kaldım.Bu zamanda iş bulmak maalesef çok zor.Allah kolaylık versin.İnşallah tez vakitte bulursunuz.

Back
X