- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
Evet başlıktaki gibi işsiz kaldım.2 senedir bir yerde çalışıyordum.Ordan ayrıldım.Sonra başka yere başvuru yaptım ve bir ay deneme sürecine aldılar.Haber vereceğiz dediler.Gayet işimi de düzgün yaptım.Neymişim efendim cazgır değilmişim.Arkadaş öğretmenin cazgırı mı olur ya???Ne dedilerse yaptım.Ne istedilerse tamam dedim.Ama neymiş herşeyim iyiymiş sadece naif bir yapıda olduğum için olumsuzmuş.
Biliyosunuz önceki konularımdan.Babam annemi aldattı,evden kovdu,evde huzur yok yazmıştım.Bu işe güveniyordum huzursuzluktan kaçmak için o da fos çıktı.Napayım ben şimdi bilemedim.Alışmıştım yalnız kalmaya.Bizimkilerin yanına dönmeyi hiç istemiyorum.Tekrar çalıştığım ile dönüp iş mi arayayım ailemin yanında kalmak beni mahvediyor.Mutsuz,huzursuz ediyor.Allahım yardım et
Biliyosunuz önceki konularımdan.Babam annemi aldattı,evden kovdu,evde huzur yok yazmıştım.Bu işe güveniyordum huzursuzluktan kaçmak için o da fos çıktı.Napayım ben şimdi bilemedim.Alışmıştım yalnız kalmaya.Bizimkilerin yanına dönmeyi hiç istemiyorum.Tekrar çalıştığım ile dönüp iş mi arayayım ailemin yanında kalmak beni mahvediyor.Mutsuz,huzursuz ediyor.Allahım yardım et