• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsiz kaldım :(

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Evet başlıktaki gibi işsiz kaldım.2 senedir bir yerde çalışıyordum.Ordan ayrıldım.Sonra başka yere başvuru yaptım ve bir ay deneme sürecine aldılar.Haber vereceğiz dediler.Gayet işimi de düzgün yaptım.Neymişim efendim cazgır değilmişim.Arkadaş öğretmenin cazgırı mı olur ya???Ne dedilerse yaptım.Ne istedilerse tamam dedim.Ama neymiş herşeyim iyiymiş sadece naif bir yapıda olduğum için olumsuzmuş.
Biliyosunuz önceki konularımdan.Babam annemi aldattı,evden kovdu,evde huzur yok yazmıştım.Bu işe güveniyordum huzursuzluktan kaçmak için o da fos çıktı.Napayım ben şimdi bilemedim.Alışmıştım yalnız kalmaya.Bizimkilerin yanına dönmeyi hiç istemiyorum.Tekrar çalıştığım ile dönüp iş mi arayayım ailemin yanında kalmak beni mahvediyor.Mutsuz,huzursuz ediyor.Allahım yardım et :(

hepsi sınav, hepsi ders...olayı ben bilmiyorum, iş arayan çokolunca ukalalaşıyor bazışşirketler, daha fazlasını istiyor, şimdi dışarıdan bak olaya, bir hata yaptıysan ders al.Seni ne kadar idare edecek paran var bilmiyorum iyi bir iş bulmak 6 ayı bulur, paran varsa bir süre yalnız idare et, paran yoksa mecburen dön ailenin yanına

Evet başlıktaki gibi işsiz kaldım.2 senedir bir yerde çalışıyordum.Ordan ayrıldım.Sonra başka yere başvuru yaptım ve bir ay deneme sürecine aldılar.Haber vereceğiz dediler.Gayet işimi de düzgün yaptım.Neymişim efendim cazgır değilmişim.Arkadaş öğretmenin cazgırı mı olur ya???Ne dedilerse yaptım.Ne istedilerse tamam dedim.Ama neymiş herşeyim iyiymiş sadece naif bir yapıda olduğum için olumsuzmuş.
Biliyosunuz önceki konularımdan.Babam annemi aldattı,evden kovdu,evde huzur yok yazmıştım.Bu işe güveniyordum huzursuzluktan kaçmak için o da fos çıktı.Napayım ben şimdi bilemedim.Alışmıştım yalnız kalmaya.Bizimkilerin yanına dönmeyi hiç istemiyorum.Tekrar çalıştığım ile dönüp iş mi arayayım ailemin yanında kalmak beni mahvediyor.Mutsuz,huzursuz ediyor.Allahım yardım et :KK43:
branşınız ne bilmiyorum özel ders vermeyi düşündünüzmü

Hayatta her daim birşeyler yolunda gitmiyor malesef.
Olumsuzluklar bazen aralıklarla bazen de ard arda gelebiliyor.
Sizin de biraz öyle olmuş.
Yılmanızın lüzumu yok, belli ki çalışkan bir kadınsın.
Yapacağın tek şey yeniden kolları sıvayarak kendine iş aramak.
İnşallah hayırlı kapılar açılır karşına, sen de hayatını istediğin şekilde yola koyarsın.

Özel ders verebileceğimi sanmıyorum matemetik türkçe gibi bi branş değil
benim korkum ailemin yanına tekrar dönmek
bunu istemediğim için yeniden bi iş bakmak zorundayım

aynı şeyleri yaşadım, sürekli bir işimolmayınca babam sıkıntı çıkardı evden kovdu sonra ben il değişikliği yaptım şimdi yine mutsuzum yine mutsuz, 4 yıldır babamdan ayrıyım şükür ama onu hiç affetmedim

Özel sektörde malesef öğrenciler ve veliler musteri olarak goruldugunden ogretmenin de musteriyi ceken yapida olmasini istiyorlar...

Öğretmenim diye sadece öğretmenlik işlerine bakmayın, iş beğenmemezlik yapmayın, kendinize güvenin. (Ben de eğitim fakültesi mezunuyum, bankacılıktan kuaförlüğe her işi yaptım zamanında)

Yerinizde olsam kalacak yer sağlayan bir yere başvurur, orada çalışırken hem para biriktirir hem de daha iyi iş arardım.

Umarım bir an önce çözülür sorunlarınız.

Öğretmenim diye sadece öğretmenlik işlerine bakmayın, iş beğenmemezlik yapmayın, kendinize güvenin. (Ben de eğitim fakültesi mezunuyum, bankacılıktan kuaförlüğe her işi yaptım zamanında)

Yerinizde olsam kalacak yer sağlayan bir yere başvurur, orada çalışırken hem para biriktirir hem de daha iyi iş arardım.

Umarım bir an önce çözülür sorunlarınız.
evet o şekilde iş aramaya başlayacağım biran önce çünkü gerçekten ailemle yapamıyorum inşallah en kısa zamanda iş bulurum dualarınızı eksik etmeyin

Biliyosunuz önceki konularımdan.Babam annemi aldattı,evden kovdu,evde huzur yok yazmıştım.Bu işe güveniyordum huzursuzluktan kaçmak için o da fos çıktı.Napayım ben şimdi bilemedim.Alışmıştım yalnız kalmaya.Bizimkilerin yanına dönmeyi hiç istemiyorum.Tekrar çalıştığım ile dönüp iş mi arayayım ailemin yanında kalmak beni mahvediyor.Mutsuz,huzursuz ediyor.Allahım yardım et :KK43:
Öncelikle geçmiş olsun, sakin olun, her şey yoluna girecektir.

Yakınımda bir yerlerde olsanız size çözümüm vardı. Buradakiler "assertiveness course" diyorlar. Drama hocaları veriyor genelde, bir olay üstünden rol yaparak bu "iddialı olma" huyunu geliştiriyorsunuz. Yaşadığınız yere bakın, belki size yardım edecek birileri çıkabilir. Hatta keşke KK'de böyle bir drama grubumuz olsa da birbirimize yardımcı olabilsek. Çünkü bu hayatınızın geri kalan kısımlarında da size yardımcı olacak bir yeti.

Bahtınız açık olsun

Yakınımda bir yerlerde olsanız size çözümüm vardı. Buradakiler "assertiveness course" diyorlar. Drama hocaları veriyor genelde, bir olay üstünden rol yaparak bu "iddialı olma" huyunu geliştiriyorsunuz. Yaşadığınız yere bakın, belki size yardım edecek birileri çıkabilir. Hatta keşke KK'de böyle bir drama grubumuz olsa da birbirimize yardımcı olabilsek. Çünkü bu hayatınızın geri kalan kısımlarında da size yardımcı olacak bir yeti.

Bahtınız açık olsun
Sağolun.Keşke yakınınızda olabilseydim.Gerçekten o kadar zor durumdayım ki.Ailemden zırnık yok.Parayı geçtim huzurları yok.Sürekli ağlayan bi anne.Evden kovmaya çalışan baba.Ben böyle bir ortamı istemiyorum artık.Ağlayarak dua ediyorum.Allahım yardım et inşallah zorlanmam diye.Yanımda kimseler yok tek başımayım.

Sağolun.Keşke yakınınızda olabilseydim.Gerçekten o kadar zor durumdayım ki.Ailemden zırnık yok.Parayı geçtim huzurları yok.Sürekli ağlayan bi anne.Evden kovmaya çalışan baba.Ben böyle bir ortamı istemiyorum artık.Ağlayarak dua ediyorum.Allahım yardım et inşallah zorlanmam diye.Yanımda kimseler yok tek başımayım.
Durun bakalım. Günün en karanlık anı şafak sökmeden önceki andır. İstediğiniz zaman yazabilirsiniz, elimden geldiğince cevap veririm. Kara deliğim ben, ne atarsanız içime kaybolur gider tenhalarda.

Bahtınız açık olsun
aaaa:)))cok merak ettim bak simdı bu assertiveness course işini.bana ozel msj atar mısınız ?

Durun bakalım. Günün en karanlık anı şafak sökmeden önceki andır. İstediğiniz zaman yazabilirsiniz, elimden geldiğince cevap veririm. Kara deliğim ben, ne atarsanız içime kaybolur gider tenhalarda.
Evet bütün sorunlar sanki benim başımdaymış gibi hissediyorum bi an ama inşallah önüme güzel kapılar açılır.Dediğiniz gibi umudumu kaybetmeyeceğim.Her karanlık aydınlığa mahkumdur.

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. 1 ay anı turda çalıştım. bazı sebepler göstererek beni kovdular. yarın yazlığımıza gidip kafa dağıtıcam. İstanbulda çok bunaldım. Neye hangi işe elimi atsam uğursuzlaştırıyorum sanki. İşlere girip çıkıyorum ama bir yerde uzun kalamıyorum.Neden anlamıyorum. Sen de bir kaçgün biryerlerde kaçamak yapamaz mısın? Belki sessizlik yalnızlık yer değiştirme iyi gelir. Başka şehirde akrabaların falan varsa git derim.

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. 1 ay anı turda çalıştım. bazı sebepler göstererek beni kovdular. yarın yazlığımıza gidip kafa dağıtıcam. İstanbulda çok bunaldım. Neye hangi işe elimi atsam uğursuzlaştırıyorum sanki. İşlere girip çıkıyorum ama bir yerde uzun kalamıyorum.Neden anlamıyorum. Sen de bir kaçgün biryerlerde kaçamak yapamaz mısın? Belki sessizlik yalnızlık yer değiştirme iyi gelir. Başka şehirde akrabaların falan varsa git derim.
Bi tek eski işimin olduğu yere gidip ailemden uzaklaşabilirim.Malesef maddi durumum elvermiyor kafa dinlemem için.Zaten maddi durumum elverişli olsa iş konusunda bu kadar dert etmezdim

Back
X