- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Toplum baskısı yapanları kesinlikle bozmalısınÇok teşekkürler sonunda beni anlayan birisi çıktı. Evet düzenli ve rutin bir hayatım olsun istiyorum işe gitmek istiyorum hayatımda biri olsun istiyorum. Ve toplum baskısı da var. Ben unutsam bir başkası hatırlatıyor zaten. Bu forum bdv değil taşlama yaftalama yeri olmaya başladı.
Sjsjsjsjsjsjsj +1000000000000İnsanlar mal mal konuşuyorlar çünkü.
Bu "elalem" kim ya, neden susmuyor bu elalem
Benim de masterım bitmek üzere, doktora yapıcam, profesör olmak istiyorum bir gün
"Heğğ nolcen ki şindi sen" tarzı ağzı gevrek insanlar konuşup duruyorlar
Nörobilim diyorum, "heğğ doktor mu"
Yok bir yerde kalsaymışım, düzen kursaymışım
Sanki düzen vardı biz kurmadık, insanı çileden çıkartırlar
Boşa okumak nedir ? Okumanin "boş" olduğunu iddia edenlere bak. Içlerinde eğitimli var mı? Yok. Çünkü eğitimli insan okumak gibi hayati bir eylemi boş göremez.Merhaba hanımlar. 22 yaşındayım biliyorsunuz 4,5 ay önce ilişkim bitti başkasından hoşlandım ama ondan da bi halt olmayacağını idrak ettim. Her neyse annem telefonda halamlarla konuşuyordu. Kuzenim benden 2,5 yaş büyük ve evli bir de 2 yaşında bebeği var. Laf arasında kuzenim bana "ee lonely eş ya da iş birini bul seni çalışırken de görmek istiyoruz hehe" dedi. Sen bulursun bana bi tane artık dedim. Ondan sonra halam bana 20bin ek öğretmen atamasını sordu, benim kpss puanım yüksek değil dedim. Ee hani yüksekti ya dedi(Ales ile karıştırıyor). O başka dedim.
Çevremde boşa okumuş muammelesi görüyorum zaten ama boş durmuyorum ki master yapıyorum. Insanlar bunu hâlâ boş yere okumak olarak algılıyor. İşsiz ve eşsiz lafı 2 gündür kulağımda çınlıyor. Yaşım evet avantaj ama o da elimden kayıp gidiyor zaman çok hızlı. Hiç ise giremeyecekmis hayat arkadasım olmayacakmis gibi hissettim. Zaten bunu kafaya takıyordum. Belki de alınganlık yapıyorumdur ama çok zoruma gitti.
Edit: Yetişkin insanım okulum lisansım bitmiş hayatımda birinin olmasını ve işe gitmek istemem kadar doğal ne olabilir? Dün kalbim kırıldı bunu anlatıyorum adım koca meraklısı oluyor hasbinallah ya.
Ilk sevgilim 27 yaşımdayken oldu. Üniversiteyi bitirdikten 5 sene sonraIllaki evlilik olması gerekmiyor, erkek arkadaşım flörtüm falan filan da yok. Olmasını istemek koca merakı mıdır. Sonuçta yetişkinim. Evlilik yaşı olmasın peki ama is yaşı olsun istiyorum
Katılıyorum, benimde ilk sevgilim üniversite sonda olmuştu ki istemiyordum zaten. Önceliğim mesleğimi elime almak, gezmek görmek ve yeni insanları tanımaktı. Çokta güzel gezdim tozdum, ailem dışında kimseye hesapta vermedim. Önce hayatınızı yaşayın, kendinizi geliştirin yahu. Başka ülkere seyahat edin, yeni insanlar, uğraşlar edinin, ufkunuz genişlesin. Erkekler bir yere kaçmıyor ama bir kere bağlandınız mı anlattıklarımın hepsi kaçıyor inanın.Ilk sevgilim 27 yaşımdayken oldu. Üniversiteyi bitirdikten 5 sene sonra
Aceleye mahal yok.
Lutfen.
gorende 40 yasinda sanacak tobe tobeMerhaba hanımlar. 22 yaşındayım biliyorsunuz 4,5 ay önce ilişkim bitti başkasından hoşlandım ama ondan da bi halt olmayacağını idrak ettim. Her neyse annem telefonda halamlarla konuşuyordu. Kuzenim benden 2,5 yaş büyük ve evli bir de 2 yaşında bebeği var. Laf arasında kuzenim bana "ee lonely eş ya da iş birini bul seni çalışırken de görmek istiyoruz hehe" dedi. Sen bulursun bana bi tane artık dedim. Ondan sonra halam bana 20bin ek öğretmen atamasını sordu, benim kpss puanım yüksek değil dedim. Ee hani yüksekti ya dedi(Ales ile karıştırıyor). O başka dedim.
Çevremde boşa okumuş muammelesi görüyorum zaten ama boş durmuyorum ki master yapıyorum. Insanlar bunu hâlâ boş yere okumak olarak algılıyor. İşsiz ve eşsiz lafı 2 gündür kulağımda çınlıyor. Yaşım evet avantaj ama o da elimden kayıp gidiyor zaman çok hızlı. Hiç ise giremeyecekmis hayat arkadasım olmayacakmis gibi hissettim. Zaten bunu kafaya takıyordum. Belki de alınganlık yapıyorumdur ama çok zoruma gitti.
Edit: Yetişkin insanım okulum lisansım bitmiş hayatımda birinin olmasını ve işe gitmek istemem kadar doğal ne olabilir? Dün kalbim kırıldı bunu anlatıyorum adım koca meraklısı oluyor hasbinallah ya.
Benim de arkadaşlar öyleHe benim annem dünyanın en modern insanlarından ama o da beni darlamaya başladı.
Önceden bana boşver evlenme diyen kadın şimdi hep taşınıp yer değiştiriyorsun diyor.
Nereye taşınsam, ordan birini bulursun belki diyor ilk.
Anne bak şunu kazandım, ettim
"Hmm bana başka şeyler söyle anladım sen başarılısın da biri var mı onlar heyecanlandırıyor" dedi ya
Ben şok yani
Son sevgilimle işler mokun dibine sardı hala evlensen mi bununla diyor, istersen evlen falan
Adam bana yalan söylemiş yaşını, aman birkaç yaş büyük oluversin nolacak diyor
Ya ben neden beni hak etmeyen birine itiliyorum ki, neden kabul etmek, razı gelmek zorundayım
O kadar mı kötü durumdayım yani
Kusura bakma senin konunda döküldüm ama canımı acıttı annemin bu tavrı açıkçası
Sanki ümitsiz vakayım da kör topal birine kakalanıcam gibi bi' tavır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?