İşsiz ve eşsiz

işsizlik zamanla çözülür inşallah . içini ferah tut. Hem işsizsin ama daha okuyorsun sen.
Evlilik konusuna gelince 22 yaşında nişanlandım 23 te evlendim . Evlendiğim andan itibaren hep pişman oldum. Hayatımı yaşayamadım diye. Emin ol o konuşan kuzenin hiç sandığın gibi aile saadeti falan yaşamıyordur.
Evlenmek hiç marifet bir durum değil.

Toplum baskısı yapanları kesinlikle bozmalısın

Ya bu insanlar delirtiyor beni. Geçen gün komşumuza geçmiş olsuna gittim, ameliyat olmuştu. Kadın devamlı benim düğünümü, nişanımı planladı. Ertelemeyin dedi bohçaya neler koyacağımı anlatıyor. Teyze dedim ben daha evlenmiyorum ki. Olur mu öyle yavrım dedi yaşın geldi artık. E tamam madem gidip erkek arkadaşımı isteyelim çiçeğimizi çikolatamızı alıp dedim. Olmaz yavrım onlar gelecek gül alacaklar bak Halime’nin kızı öyle evlendi ne güzeldi her şey diye anlatmaya başladı.

Halime’nin kızını asla geçemeyiz o yüzden bu sohbetleri çok da şeyapmamak lazım.

İnsanlar mal mal konuşuyorlar çünkü.

Bu "elalem" kim ya, neden susmuyor bu elalem

Benim de masterım bitmek üzere, doktora yapıcam, profesör olmak istiyorum bir gün

"Heğğ nolcen ki şindi sen" tarzı ağzı gevrek insanlar konuşup duruyorlar

Nörobilim diyorum, "heğğ doktor mu"

Yok bir yerde kalsaymışım, düzen kursaymışım

Sanki düzen vardı biz kurmadık, insanı çileden çıkartırlar

Sjsjsjsjsjsjsj +1000000000000

He benim annem dünyanın en modern insanlarından ama o da beni darlamaya başladı.

Önceden bana boşver evlenme diyen kadın şimdi hep taşınıp yer değiştiriyorsun diyor.

Nereye taşınsam, ordan birini bulursun belki diyor ilk.

Anne bak şunu kazandım, ettim

"Hmm bana başka şeyler söyle anladım sen başarılısın da biri var mı onlar heyecanlandırıyor" dedi ya

Ben şok yani

Son sevgilimle işler mokun dibine sardı hala evlensen mi bununla diyor, istersen evlen falan

Adam bana yalan söylemiş yaşını, aman birkaç yaş büyük oluversin nolacak diyor

Ya ben neden beni hak etmeyen birine itiliyorum ki, neden kabul etmek, razı gelmek zorundayım

O kadar mı kötü durumdayım yani

Kusura bakma senin konunda döküldüm ama canımı acıttı annemin bu tavrı açıkçası

Sanki ümitsiz vakayım da kör topal birine kakalanıcam gibi bi' tavır

Boşa okumak nedir ? Okumanin "boş" olduğunu iddia edenlere bak. Içlerinde eğitimli var mı? Yok. Çünkü eğitimli insan okumak gibi hayati bir eylemi boş göremez.

Okumak bos olsaydı kuzeninle benim aramda bir fark olmazdı. Ama şu an aramızds bir uçurum var. Hiç kusura bakma ama kuzenin bir parça aptal olabilir.

Eğer inanıyorsan şu hadisi aklından çıkarma "hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?"

Ayrıca 20li yaşlarındaki bir kız konserde ön sirayı kapmaya çalışır. Evlenmeye değil.

Bu tür şeylere kulak asan kızlara da çok öfkeleniyorum. Onu da belirteyim.

Illaki evlilik olması gerekmiyor, erkek arkadaşım flörtüm falan filan da yok. Olmasını istemek koca merakı mıdır. Sonuçta yetişkinim. Evlilik yaşı olmasın peki ama is yaşı olsun istiyorum
Ilk sevgilim 27 yaşımdayken oldu. Üniversiteyi bitirdikten 5 sene sonra
Aceleye mahal yok.

Lutfen.

Eşsiz bir insanım tabi baksana. Bu patavatsız ağzına başkası olsa küreği yapıştırırdı, diye cevap vermek lazım. Ama işte diyemiyoruz. Kaderde varsa bir şekilde karşınıza çıkıyor. Kaderde yoksa zorlasaniz da olmuyor. Bir de evlenenlerin başı gerçekten göğe ermiyor. Boyum uzamadi evlendim diye şahsen

bence halanız kötü niyetle dememiş de işte boşboğazlık, karşımdaki kırılır mı alınır mı diye düşünmeme, gereksiz bir muhabbet olmuş.
siz içinizi ferah tutun, 22 sinde eş adayı çıksa bile düşünün, hayatınızda biri olmasını isterseniz anlarım, çok yerinde. ama siz de böyle konuşanlara 'ayyyh ne münasebet, siz 20sinde evlendiniz diye ben de mi böyle yapayım, gencecik yaşımda senin gibi adamın donlarını mı yıkayayım, zor be gülüm. :) sizin zamanınızda öyleymiş yapacak birşey yok, ben çok daha iyi bir hayat layık görüyorum kendime' diyin geçin.

Ilk sevgilim 27 yaşımdayken oldu. Üniversiteyi bitirdikten 5 sene sonra
Aceleye mahal yok.

Lutfen.
Katılıyorum, benimde ilk sevgilim üniversite sonda olmuştu ki istemiyordum zaten. Önceliğim mesleğimi elime almak, gezmek görmek ve yeni insanları tanımaktı. Çokta güzel gezdim tozdum, ailem dışında kimseye hesapta vermedim. Önce hayatınızı yaşayın, kendinizi geliştirin yahu. Başka ülkere seyahat edin, yeni insanlar, uğraşlar edinin, ufkunuz genişlesin. Erkekler bir yere kaçmıyor ama bir kere bağlandınız mı anlattıklarımın hepsi kaçıyor inanın.

gorende 40 yasinda sanacak tobe tobe

Benim de arkadaşlar öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…