İşsiz ve eşsiz

Canım Türkiyesi İngilteresi fark etmiyor inan.
Türkiyede bi' arkadaşım vardı bana aynı dönemde açıldı bu son sevgilimle, ben onu sevemedim maalesef ama çok iyi adamdı
Yani dünyanın neresine gidersen git işte pislik yapacak insan yapıyor :)
Irkı, etnik kökeni fark etmez, iyi insan olsun da...
Bizim olsun

Aynen inşallah :))

Hic kendinize yuklenmeyin. Duzgun bir insan degilmis,foyasi da cikmis. Anneniz ya cevre baskisina yenilmis ya da kendi de boyle dusunuyor. Uzucu ama yapilacak sey bu konuyu konusmamak. Lafi acilinca kacamak cevap vermek ya da duymamazliga gelmek. Aciklama yapmayin,anlayacak olan boyle bir tutum sergilemez. Konu sahibi siz nasil mutlu ve huzurluysaniz o yolu tutun. Aciklama yapmak daha cok laf verir insanlarin agzina. Secici sagir olun. Istediginizi duyun istemediginizi duymayin.

Ondan kaçtı büyük ihtimalle.
Ama en sinir bozucu yanı da zeytinyağı gibi üste çıkması bu sosyopatların.
Hep beni suçlardı ben de hakkaten en son kaçamak davranınca ben hatalı davrandım diye kendimi suçladım günlerce.
Ben yanlış yaptım diye düşündüm.
Benim yüzümden gitti diye düşündüm, debelendim durdum.
Kendisi yalan söylerken beni suçlaması hangi iyiliğe sığıyor ki...

22 yasındasınız daha 22.Nasıl cevreleriniz var ben burada anlayamıyorum.Ben de sizle yasıtım ama daha bir kisi böyle görmüyor bakmıyor.Ben daha cocugum ne evlenmesi ne cocugu ne işi.İlginc geliyor bana cevrenizdeki insanlar.Onlara bu hakkı veren de sizsiniz bence.Özgüvenli bir durus sergileyin ki ağızlarını acamasınlar.Yoksa alttan alırsanız her gelen bir sey söyler.Yıl oldu 2019 hala daha bu yasta okul bitti hop evlen dusuncesi var mı bana cok garip geliyor.Suan kadınların evlenme yasının oldukca yükselmesi gerekiyor bana göre

Burda ya da kendi çevrenizde söylenenlere takmayın. Sizin heves ettiğiniz yol haritası neyse ordan gidin. Ona tutunun alternatifleriyle A, B planıyla..... Herkes farklı farklı kimisi dünyayı keşfetmek ister, kimisi düzenini kurmak ister.. Kimisi sosyaldir.. Kimisi içe dönük.... Herkes bir değil.. Herkesin enerjisi de bir değil.. Öncelikleri de bir değil

Merhabalar hanımlaar
Okuldaydim sunum yaptım son rutuslarini yapıyordum cevap yazamadım sizlere özür dilerim ama okudum hepsini.

Haklısınız yaşım çok genç ve hayatımda eleştirenler hep olacak. Sanırım o şekil konuşunca takıntım gün yüzüne çıktı. Evlenmek zorunda değilim ama bi hayat arkadasım sırdaşım olsun isterdim. Okuldan çok yoruldum ara vermedim hiç paramı kazanmak istiyorum burs da almıyorum hiçbir yerden. Kpssyi de kazanamadım ondan zoruma gitti galiba söylenenler. Aslında bu durumu içime atıyormuşum bu aralar doluydum zaten eski sevgilim aklıma geliyordu falan filan. Başka konularda da eleştiriliyorum ama bu sefer gerildim dolmuşum galiba. Çok çok teşekkür ederim hepinize aklınıza geldikçe dualariniza talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…