- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Benim de arkadaşlar öyle
Bence erken. Ayrıca canım da hiç ev işi yapmak, akşam yemeği pişirmek pembik sunumlar yapmak istemiyorAynı yaştayız
Ya ne bileyim 25 daha erken değil mi neden insanlar kötü durumdaymışız gibi moral bozuyorlar
Bence erken. Ayrıca canım da hiç ev işi yapmak, akşam yemeği pişirmek pembik sunumlar yapmak istemiyorHerkes kafayı yemiş. Erkek olsunda taştan olsun kafasında. Elin hıyartosunu tanıştırıyorlar, ya da elin hıyartosu senle tanışmaya çalışıyor. Adama bakıyorsun kaçasın geliyor. Millet de arkadan gaz veriyor hadi hadi hadi diye. Püffff.
Merhaba hanımlar. 22 yaşındayım biliyorsunuz 4,5 ay önce ilişkim bitti başkasından hoşlandım ama ondan da bi halt olmayacağını idrak ettim. Her neyse annem telefonda halamlarla konuşuyordu. Kuzenim benden 2,5 yaş büyük ve evli bir de 2 yaşında bebeği var. Laf arasında kuzenim bana "ee lonely eş ya da iş birini bul seni çalışırken de görmek istiyoruz hehe" dedi. Sen bulursun bana bi tane artık dedim. Ondan sonra halam bana 20bin ek öğretmen atamasını sordu, benim kpss puanım yüksek değil dedim. Ee hani yüksekti ya dedi(Ales ile karıştırıyor). O başka dedim.
Çevremde boşa okumuş muammelesi görüyorum zaten ama boş durmuyorum ki master yapıyorum. Insanlar bunu hâlâ boş yere okumak olarak algılıyor. İşsiz ve eşsiz lafı 2 gündür kulağımda çınlıyor. Yaşım evet avantaj ama o da elimden kayıp gidiyor zaman çok hızlı. Hiç ise giremeyecekmis hayat arkadasım olmayacakmis gibi hissettim. Zaten bunu kafaya takıyordum. Belki de alınganlık yapıyorumdur ama çok zoruma gitti.
Edit: Yetişkin insanım okulum lisansım bitmiş hayatımda birinin olmasını ve işe gitmek istemem kadar doğal ne olabilir? Dün kalbim kırıldı bunu anlatıyorum adım koca meraklısı oluyor hasbinallah ya.
Konu ile alakasız ama Yaşını yalan söylemiş derken 25 iken 23 mü dedi adam yoksa mesela 35 miş de 25 im mi dedi özel değilse ?He benim annem dünyanın en modern insanlarından ama o da beni darlamaya başladı.
Önceden bana boşver evlenme diyen kadın şimdi hep taşınıp yer değiştiriyorsun diyor.
Nereye taşınsam, ordan birini bulursun belki diyor ilk.
Anne bak şunu kazandım, ettim
"Hmm bana başka şeyler söyle anladım sen başarılısın da biri var mı onlar heyecanlandırıyor" dedi ya
Ben şok yani
Son sevgilimle işler mokun dibine sardı hala evlensen mi bununla diyor, istersen evlen falan
Adam bana yalan söylemiş yaşını, aman birkaç yaş büyük oluversin nolacak diyor
Ya ben neden beni hak etmeyen birine itiliyorum ki, neden kabul etmek, razı gelmek zorundayım
O kadar mı kötü durumdayım yani
Kusura bakma senin konunda döküldüm ama canımı acıttı annemin bu tavrı açıkçası
Sanki ümitsiz vakayım da kör topal birine kakalanıcam gibi bi' tavır
Konu ile alakasız ama Yaşını yalan söylemiş derken 25 iken 23 mü dedi adam yoksa mesela 35 miş de 25 im mi dedi özel değilse ?
Ondan kaçmış o zaman hani 1-2 yaş küçük olsa gene bişi denmez belki de 10 yaş...Ya şöyle oldu ben iş bakıyordum yeni, burada onun için kalacaktım.
Kendime L ile başlayan bi iş sitesi var biliyosunuzdur, çok meşhur
Oraya girdim, çevrenizi ekleyin daha kolay iş bulunur diye öneri vardı
Ben de ekledim arkadaşlarımı falan, onu da ekleyeyim dedim
Açtım girdim profilini iş deneyimine göre adam 34-38 arası bi yerde
Bana 28 demişti.
Bi süre belki çıraklık falan yapmıştır ya onu da yazmıştır gibi ikna etmeye çalıştım kendimi
Ama böyle işte
Yüzleşecek fırsatım da olmadı 8 gündür benden kaçtığı için
Yüzüne diyemedim, gözümün içine baka baka yalan söyledin diyemedim
Sırf genç kız düşürmek için herhalde, ne bileyim
Kendi yaşındaki bi' kadın onu çekmez çünkü, ben salağım çektim...
Ondan kaçmış o zaman hani 1-2 yaş küçük olsa gene bişi denmez belki de 10 yaş...
Kendinden gençlere de bakabilirsin bence artık kadınlar 3-5 yaş genç adamlarla evleniyor :)O kadar yaş farkı istemiyorum ben zaten.
Öyle olduğunu bilsem yaklaşmazdım.
Kendinden gençlere de bakabilirsin bence artık kadınlar 3-5 yaş genç adamlarla evleniyor :)
Bulmak şöyle zor, gerçi sen Türkiye’de değilsin ama Türkiye’de olsan birincisi erkekler için çevrede rekabet var, senin hakkında adamı doldurabilirler ki rakip eleme yöntemi. İkincisi ise adamlar elimin altında bir sürü kız var diyor çaba harcamıyor. Allah hayırlısıyla karşılaştırsın. Yani kadınlar ayrı erkekler ayrı kötü maalesef.Ben +/- 5e sıcak bakıyorum zaten ama karşıdakinin düzgün/dürüst olması lazım işte :)
çok gençsin.insanlar konuşacaklar.sen takmıcaksın.Merhaba hanımlar. 22 yaşındayım biliyorsunuz 4,5 ay önce ilişkim bitti başkasından hoşlandım ama ondan da bi halt olmayacağını idrak ettim. Her neyse annem telefonda halamlarla konuşuyordu. Kuzenim benden 2,5 yaş büyük ve evli bir de 2 yaşında bebeği var. Laf arasında kuzenim bana "ee lonely eş ya da iş birini bul seni çalışırken de görmek istiyoruz hehe" dedi. Sen bulursun bana bi tane artık dedim. Ondan sonra halam bana 20bin ek öğretmen atamasını sordu, benim kpss puanım yüksek değil dedim. Ee hani yüksekti ya dedi(Ales ile karıştırıyor). O başka dedim.
Çevremde boşa okumuş muammelesi görüyorum zaten ama boş durmuyorum ki master yapıyorum. Insanlar bunu hâlâ boş yere okumak olarak algılıyor. İşsiz ve eşsiz lafı 2 gündür kulağımda çınlıyor. Yaşım evet avantaj ama o da elimden kayıp gidiyor zaman çok hızlı. Hiç ise giremeyecekmis hayat arkadasım olmayacakmis gibi hissettim. Zaten bunu kafaya takıyordum. Belki de alınganlık yapıyorumdur ama çok zoruma gitti.
Edit: Yetişkin insanım okulum lisansım bitmiş hayatımda birinin olmasını ve işe gitmek istemem kadar doğal ne olabilir? Dün kalbim kırıldı bunu anlatıyorum adım koca meraklısı oluyor hasbinallah ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?