Issizim kalbim acıyor

LadySady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2017
18
1
36
Yaklaşık 1,5 almanyada bir taş ören firmasinda çalıştım beni güzel bir firmaya yolladılar çok güzel isim vardı ama ne olduysa çıkardılar 6 ay oldu işten çıkalı ama ben bitmiş durumdayım tekrar eski is yerime gitmek istiyorum onlarda Taşören firma üzeri calisiyolar kafayı yiycem nefes almak bile güç geliyor ne yapicam ne edicem bilmiyorum çok kötüyüm is başvurusu yapıyorum olmuyor yine Taşören firmasına gidiyim diyorum ordada is olursa calisicaskin gittim 3 tane Taşören firmasına biz sizi is olursa ariycaz diyolar çok zoruma gidiyor neden böyle oldu her sabah aynı acıyla uyanmaktan bıktım yardım edin Arkadaşım yok kimseyle konuşmuyorum 6 ay boyunca kimseyle konuşanıyorum hep ağlamak geliyor artik aglayamiyorim bile.

Yaklaşık 1,5 almanyada bir taş ören firmasinda çalıştım beni güzel bir firmaya yolladılar çok güzel isim vardı ama ne olduysa çıkardılar 6 ay oldu işten çıkalı ama ben bitmiş durumdayım tekrar eski is yerime gitmek istiyorum onlarda Taşören firma üzeri calisiyolar kafayı yiycem nefes almak bile güç geliyor ne yapicam ne edicem bilmiyorum çok kötüyüm is başvurusu yapıyorum olmuyor yine Taşören firmasına gidiyim diyorum ordada is olursa calisicaskin gittim 3 tane Taşören firmasına biz sizi is olursa ariycaz diyolar çok zoruma gidiyor neden böyle oldu her sabah aynı acıyla uyanmaktan bıktım yardım edin Arkadaşım yok kimseyle konuşmuyorum 6 ay boyunca kimseyle konuşanıyorum hep ağlamak geliyor artik aglayamiyorim bile.
taşören firma derken taşeron firma mı demek istiyorsunuz?
işkura başvurdunuz mu?

Is kura başvurdum ordan aylık bir ücret veriyolar çok şükür kü onlar bir sorun çıkarmıyor kurusu kurusuna parami gönderiyolar ama hep devletten olamam (3 ay sonra kesiliyor) yasim çok genç çalışmak istiyorum

Is kura başvurdum ordan aylık bir ücret veriyolar çok şükür kü onlar bir sorun çıkarmıyor kurusu kurusuna parami gönderiyolar ama hep devletten olamam (3 ay sonra kesiliyor) yasim çok genç çalışmak istiyorum
hayır bir şey yakalayıncaya dek devlete tutunman normal bence öyle düşünme
biraz bir bakarsın ne yapabiliyorsun ondan yürürsün sonra
işsizlik maaşı mı veriyorlar ne veriyorlar? çalışma anlamında demedim yahu sana iş ayarlamaları lazım diye biliyordum..

6 aydır işsizsin sanırım bu kadar dert edecek ne var? belki bi sene sonra bulacaksın. ucunda ölüm yok ya.

Her firma %90 burda kiralik işçi kirmasiyla çalışıyor yani sabit bir işin yok her yere gitmek zorundasın kiralik işçi firrması seni nereye yollarsa gidiceksin yoksa sana byby diyolar çıkarıyorlar hemen sabit bir işin olmuyor çok nadir

Azim ve sabırla uygun her yere başvur. Belki eski işyerinden daha güzel bir yer bulacaksın. Umutsuzluğa kapılıp enerjini tüketme.

Çok ağrıma gidiyor kendimi ise yaramaz his ediyorum 5 dk iyi düşünüyorum unutuyorum sonra yine aynı acı içime giriyor

Back
X