- 4 Şubat 2015
- 6.347
- 12.777
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
size mecbur olalım egonuz tatmin olsa diye degilmi.kimseye minnet etmiyoruz kendi paramızı kazanıyoruz dedim.elin adamlarıyla çalışıp sizi süzmelerinden daha iyidir dedi.gerxi başka türlü dedi de bende ban yemekten korkuyorum.cvb verecek cümle kuramadım kendime hayiflandimBu konu hakkindaki dusuncelerimi yazsam banlanirim. Sadece diyebiliyorum ki bitsin artik bu cehalet.
o konuda konuşlandı.benim maaş kartım içinde para olmasada bende durmalı.mutsuz olurum yoksa kart eşimde dursa dedim.onada kart kadında durmaz adamı iflas ettirir diyor.( doktoralı abi)Böyle diyen adamlar eşleri çalışınca maaş kartına el koyup bir güzel hanım parası yiyor genelde ne hikmetse..
Kadınlar her türlü kabahatli o tiplerin gözünde ayrıca doktora falan medeniyet, görgü katmıyor artık insanlara maalesef..o konuda konuşlandı.benim maaş kartım içinde para olmasada bende durmalı.mutsuz olurum yoksa kart eşimde dursa dedim.onada kart kadında durmaz adamı iflas ettirir diyor.( doktoralı abi)
Sasirdim kaldim annemle babam bankacı, babam ben 6 yasindayken emekli oldu. Annem de istese olabilirdi. Ama annem emekli olmadi 8 sene daha calisti. Ben 14 yasindayken emekli oldu. Bu nasil zihniyetsize mecbur olalım egonuz tatmin olsa diye degilmi.kimseye minnet etmiyoruz kendi paramızı kazanıyoruz dedim.elin adamlarıyla çalışıp sizi süzmelerinden daha iyidir dedi.gerxi başka türlü dedi de bende ban yemekten korkuyorum.cvb verecek cümle kuramadım kendime hayiflandim
Adam niye bakmaya mecbur olsun?adam bakmaya mecbur kısmı hoşuma gitti nedense :)
konu evlilikten geldi.ben bekarım bir talibim vardi ne yaptın dedi.isten çık diyince kabul etmedim dedim.sanki milyarlar alıyorsun da geçemedin işinden.asgari ücrete calışıyorsun zaten dedi.olsun kendi param sonuc ta.alip ne yapıyonuz kuaföre iste başa veriyorsunuz bari bir adam çalışır yerine evine ekmek götürür dediPeki kadınlara neden öncelik veriliyor acaba. Yıllardır erkekler kendilerini hep kadından daha üstün görmeye alıştılar şimdi kadının üstün olmasını hazmedemiyorlar.
Ve kadınlar daha çalışkan daha azimli daha basarili demiyorlar da konuyu hem başka tarafa çekiyorlar.
Nazar etme ne olur çalış senin de olur deseydiniz
bilmem, hoşuma gitti sadeceAdam niye bakmaya mecbur olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?