işsizlik biz kadınların yüzünden mis.

Adamları gelecek korkusu sarmış, biz kadınlardan nasıl da korkuyorlar. Evet çoğu işveren kadınları tercih ediyor. Daha detaycı daha ayrıntıcı daha özenli ve titiz olduğumuz için. Bu da erkekleri kudurtuyor.

Mühendisim ve neredeyse gördüğüm iş ilanlarının %70i erkek adaylar için. Ben bütün bunlara rağmen iş bulayım ama iki hıyar gelip bana işsizlik sizin yüzünüzden desin diplomamı kıvırıp münasip bir yerlerine tıkarım ki hava yapmasın.
Erkekler güçlü kadın söz hakkı olan kadın sevmiyorlar.

Ezbere düşünceleri bırakıp geniş çaplı bir düşünürsek kızacaklarımıza hak verebilir,hak verdiklerimizin ise ne kadar ezberci olduğunu anlayabilirdik...Ama papağan olmak her zaman daha az çaba gerektirir...

Bu kafalardan her yerde var ben genelde cevap vermiyorum bizi çalışmaya iten sistem utansın diyorum ama arkadaşımsa oturur tartışırım hiç çekinmem
Bu konu hazır cevaplılıkla çözülmez zaten kadınların neden çalışması gerektiğini ona örneklerle anlatmak lazım

Keşke bu tarz söylemleri,davranışları olan erkekleri ifşa edebileceğimiz bütün kadınların ulaşabileceği bir uzak durulacak erkekler listesi olsaydı.Diyelim ki bir erkekle tanıştınız,hemen listeye bakıyorsunuz Adam başka bir kadın tarafından listeye eklenmiş.Zaman kaybetmeden,Canınız sıkılmadan bırakıyorsunuz.Çok güzel bir fikir bence

Beyin yoksunu. Hak edip gelsin o da nerde kadınlara öncelik veriliyor? Ay sinir oldum akşam akşam

Bunları söyleyenler ağır cahil. Bilerek söylüyorsa + ağır yobaz.
Bir baltaya sap olamıyorlar kadınlara sarıyorlar.
Hele bunları savunan kadınlara sesleniyorum.
Kocalarınız, babalarınız, abileriniz ve yine sizin gibi düşünen annelerinizin yaptığı her b.ku hak ediyorsunuz.

Ben birkaç tanesini tanıyorum, hatta tüm ülke tanıyor bu erkeklerin başı onlar. Kadınlar hamileyken dışarı çıkmasın, kadınlar gülmesin, çocuklara tecavüze uğramaması için bağırmayı öğretin , onlar da kızlarına sahip çıksalarmış vs böyle uzayıp gidiyor örnekler....

Bu muhabbete daha önce maruz kaldım ..."benden fazla puan alıp kazandığım üniversiteyi bitiren...kpss de benden fazla puan alan vardı da hakkını mi yedim?"dedim sustular..adamlar hayatlarının en az 7 yılını acaba pipim kaç cm diye ellerinde cetvelle geçirirken biz essek gibi ders çalışalım ....okulu kazanip - sene kaybetmeden bitirelim sonra da bu deli sacmaliklarini dinleyelim.

Bosandiginda ne oluyormuş kadınlara onu da bir ogrenseydiniz. Boyle sığ insanlarla bu kadar uzun cümle kurmalarına musade edecek kadar muhattap olmuyorum.

bu sitede kadınların maddiyatları olmadığı için yaşadıkları dramları bir okusunlar önce bu taş devri adamaları.

Öncelik verilen kadınlar kimlermiş ben hiç görmedim :) tam tersi kadınlara çok ciddi mobbing var bu ülkede..

Şundan bir kaşık al lütfen diyerek bir miktar akıl fikir ısmarlasaydınız keşke :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…