- 4 Şubat 2015
- 6.347
- 12.777
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
üst baş kuaföre harciyormusuzSiz de evinize ekmek götürüyorsunuz. Fazladan bir cokonat daha götürüyorsaniz suç mu yani?
Iyi yapiyoruz catlayin deseydin ulke babanizin mali mi istedigimizi yapariz.
İyi yapıyoruz çatlaüst baş kuaföre harciyormusuz
Ben birkaç tanesini tanıyorum, hatta tüm ülke tanıyor bu erkeklerin başı onlar. Kadınlar hamileyken dışarı çıkmasın, kadınlar gülmesin, çocuklara tecavüze uğramaması için bağırmayı öğretin , onlar da kızlarına sahip çıksalarmış vs böyle uzayıp gidiyor örnekler....Keşke bu tarz söylemleri,davranışları olan erkekleri ifşa edebileceğimiz bütün kadınların ulaşabileceği bir uzak durulacak erkekler listesi olsaydı.Diyelim ki bir erkekle tanıştınız,hemen listeye bakıyorsunuz Adam başka bir kadın tarafından listeye eklenmiş.Zaman kaybetmeden,Canınız sıkılmadan bırakıyorsunuz.Çok güzel bir fikir bence
bu sitede kadınların maddiyatları olmadığı için yaşadıkları dramları bir okusunlar önce bu taş devri adamaları.Bu muhabbete daha önce maruz kaldım ..."benden fazla puan alıp kazandığım üniversiteyi bitiren...kpss de benden fazla puan alan vardı da hakkını mi yedim?"dedim sustular..adamlar hayatlarının en az 7 yılını acaba pipim kaç cm diye ellerinde cetvelle geçirirken biz essek gibi ders çalışalım ....okulu kazanip - sene kaybetmeden bitirelim sonra da bu deli sacmaliklarini dinleyelim.
Adamların umrunda değil ki ....kendi kizkardesleri,kızları ve anaları dışinda ki tüm kadınlar onlara gore aranıyor zatenbu sitede kadınların maddiyatları olmadığı için yaşadıkları dramları bir okusunlar önce bu taş devri adamaları.
Bi de kocasının parasını yesin kısmı:)adam bakmaya mecbur kısmı hoşuma gitti nedense :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?