işsizlik biz kadınların yüzünden mis.

şu videoyu izletebilirsiniz o dangalaklara, belki kafaları basar.

Bu erkekler eskidende mi bu zihniyetteydi yeni yeni mi türediler. Nedir bu kadınların çalışmasını istememe kariyerini okumasını kaldıramama durumu. Koca koca okumuş etmiş adamların bu tarz cahilce yorumlarına çok şaşırıyorum. Karşılarındaki kadının da birey olduğunu hayalleri olduğunu başarma duygusunu tatmak işinde yükselmek istediğini neden anlayamıyorlar. Ve bu kadın maaaşının sürekli üst başa kuaföre gittiği algısı nedir ya.

Benim evde erkek yok, peki kim calisip evi gecindirecek? Oglumu ve beni birakip giden adamin verdigi komik nafaka ayakkabi parasi bile degilken....herkes kismetini yer. Calissin kismetini arasin. Ben bu yasta hem annelik hem vabalik yapiyorsam o da gerekirse sirtinda taş taşısin evde oturmasin.
Bu zihniyetler iste kadini adamin eline bakmaya mahkum ediyor. Hep derim kiz evlat okumali ve kendini kurtarmali. Evliligin hatta hayatin garantisi yok...

haaa bide ne diyor kadının parasının bereketi olmazmış.bunu diğer arkadaşım dedi.ayni cümleyi kuaföre gittiğim kızda dedi.kocamin 1 lirası benim 10 liramdan bereketli kadın çalışmamalı diyor

Çalışan kadın dilli kadın demek.
Bir yerde direniş gösterebiliyoruz haksızlıklara.
İşlerine gelmiyor.
İstiyorlar ki '' Hiç yoktan bana o bakıyor, susayım.'' diyelim susalım.

Çok biliyor ş....ler.

Bugün çok pis küfür edesim var.
Uzatmayayım bari.

Hep boyleydiler. Daha once kumaslarini belli etmiyorlardi cunku kadinin isgucune katilimi bu kadar degildi. Ne zaman kadin "ben de varim" demeye basladi, pacalar tutusmaya ve kumaslar rengini belli etmeye basladi.

Bunlar iyi gunleri ama. Bangir bangir geliyoruz.

haaa bide ne diyor kadının parasının bereketi olmazmış.bunu diğer arkadaşım dedi.ayni cümleyi kuaföre gittiğim kızda dedi.kocamin 1 lirası benim 10 liramdan bereketli kadın çalışmamalı diyor
peh!
bu adamın kültürünü idrak edebileceğini sanmiyom ama atacağım samimi olduğum arkadaşa.izlemstim bende
ne yazık değil mi, bu da bir erkek ama bak neler söylüyor.

Sen bu kafayla çalışıp ne üreteceksin de hayrı olacak zaten.
Otur kocanın parasını ye deseydin keşke. :)
Bir tane de ona çakasım geldi ayy!

Niye,bu tip insanlarla böyle muhabbetlere giriyorsunuz ki?
Cevap veremeyecek kadar tutulduysanız ortamı terk edin.
Prim vermeyin böyle tuhaf insanlara.
Kendi kendilerine konuşsunlar dursunlar, dinlemeyin, çünkü vakit israfı.

Ama bu çok insafsızca. Çalışmasın bana muhtaç olsun ben de istediğimi yapayım günümü gün edeyim nasıl bir mantıktır. Evlilikte ilişkide yola böyle mi çıkılır.

Demek ki kendileri çalışan kadınları süzüyorlar.

Adam niye bakmaya mecbur olsun?
Bir açıdan mecbur evet o yönünü söylemiyorum ki böyle düşünmesi bile bir nebze güzel aksini düşünseydi daha kötü değil miydi mesleği olan ama çalışmayan bir sürü kadın da var erkek mecbur bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…