- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
aslında dert degil de sinir oldumhazir cevapta degilim.canim sıkıldı. bir hafta içinde ayrı meslek gurubundan iki erkek arkadaşımda aynı şeyi söyledi.erkeklerin işsiz kalmasının sebebi biz çalışan kadinlarmis.ben çalışmasam adamın biri çalışır evine ekmek gotururmus.ben çabaladım tırnaklarımla geldim Allah ta nasip etti o adamda çalışsaydı çabalasaydı Allah nasip etseydi dedim.kadinlara öncelik veriliyormus is hayatında.kadinlarin çalışmasına karşıymış zaten.bunu diyen doktora yapan bi adam.digeri lise mezunu ama bu adamdan kat be kat daha kültürlü ve görmüş gecirmis.ama oda hemen hemn aynı cümleleri söyledi tek farkla.kadin evinde otursun it köpekle muhatap olmasin kocasının parasını yesin adam bakmaya mecbur diyor.kizlar bu iki adamıda susturamadım.cvb veremedim.siz ne dersiniz boyle durumlarda
bu adamın kültürünü idrak edebileceğini sanmiyom ama atacağım samimi olduğum arkadaşa.izlemstim bende
şu videoyu izletebilirsiniz o dangalaklara, belki kafaları basar.
Bu erkekler eskidende mi bu zihniyetteydi yeni yeni mi türediler. Nedir bu kadınların çalışmasını istememe kariyerini okumasını kaldıramama durumu. Koca koca okumuş etmiş adamların bu tarz cahilce yorumlarına çok şaşırıyorum. Karşılarındaki kadının da birey olduğunu hayalleri olduğunu başarma duygusunu tatmak işinde yükselmek istediğini neden anlayamıyorlar. Ve bu kadın maaaşının sürekli üst başa kuaföre gittiği algısı nedir ya.
Bu erkekler eskidende mi bu zihniyetteydi yeni yeni mi türediler. Nedir bu kadınların çalışmasını istememe kariyerini okumasını kaldıramama durumu. Koca koca okumuş etmiş adamların bu tarz cahilce yorumlarına çok şaşırıyorum. Karşılarındaki kadının da birey olduğunu hayalleri olduğunu başarma duygusunu tatmak işinde yükselmek istediğini neden anlayamıyorlar. Ve bu kadın maaaşının sürekli üst başa kuaföre gittiği algısı nedir ya.
Bunu soyleyen Huyla Avsar Kaya ile evliyken neden evde oturmadi o zaman. Madem erkeginin gucunu gormek istiyordu??? Bu ne celiski...
şu videoyu izletebilirsiniz o dangalaklara, belki kafaları basar.
adam bakmaya mecbur kısmı hoşuma gitti nedense :)
peh!haaa bide ne diyor kadının parasının bereketi olmazmış.bunu diğer arkadaşım dedi.ayni cümleyi kuaföre gittiğim kızda dedi.kocamin 1 lirası benim 10 liramdan bereketli kadın çalışmamalı diyor
ne yazık değil mi, bu da bir erkek ama bak neler söylüyor.bu adamın kültürünü idrak edebileceğini sanmiyom ama atacağım samimi olduğum arkadaşa.izlemstim bende
haaa bide ne diyor kadının parasının bereketi olmazmış.bunu diğer arkadaşım dedi.ayni cümleyi kuaföre gittiğim kızda dedi.kocamin 1 lirası benim 10 liramdan bereketli kadın çalışmamalı diyor
Hiç sorgulamıyorum bile inan:)Bunu soyleyen Huyla Avsar Kaya ile evliyken neden evde oturmadi o zaman. Madem erkeginin gucunu gormek istiyordu??? Bu ne celiski...
Ama bu çok insafsızca. Çalışmasın bana muhtaç olsun ben de istediğimi yapayım günümü gün edeyim nasıl bir mantıktır. Evlilikte ilişkide yola böyle mi çıkılır.Çalışan kadın dilli kadın demek.
Bir yerde direniş gösterebiliyoruz haksızlıklara.
İşlerine gelmiyor.
İstiyorlar ki '' Hiç yoktan bana o bakıyor, susayım.'' diyelim susalım.
Çok biliyor ş....ler.
Bugün çok pis küfür edesim var.
Uzatmayayım bari.
Demek ki kendileri çalışan kadınları süzüyorlar.size mecbur olalım egonuz tatmin olsa diye degilmi.kimseye minnet etmiyoruz kendi paramızı kazanıyoruz dedim.elin adamlarıyla çalışıp sizi süzmelerinden daha iyidir dedi.gerxi başka türlü dedi de bende ban yemekten korkuyorum.cvb verecek cümle kuramadım kendime hayiflandim
Bir açıdan mecbur evet o yönünü söylemiyorum ki böyle düşünmesi bile bir nebze güzel aksini düşünseydi daha kötü değil miydi mesleği olan ama çalışmayan bir sürü kadın da var erkek mecbur bi yerdeAdam niye bakmaya mecbur olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?