- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.561
- 113
- Konu Sahibi printemps-
koca önemliaaa bizimki izin yapmamayı kabul etmedi. 3000 veriyorduk. 3250 olsun pazar da kal ya da sen ne istiyorsan dedik. Türkmenistanlıydı aynen. Yok benim sevgilim var dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koca önemliaaa bizimki izin yapmamayı kabul etmedi. 3000 veriyorduk. 3250 olsun pazar da kal ya da sen ne istiyorsan dedik. Türkmenistanlıydı aynen. Yok benim sevgilim var dedi![]()
Insan sorumlulugu, canli sorumlulugu almakla hicbir is bir olamaz.neden "boyle bir is yapmam" deniyor, anlamiyorum, bu is degil mi? sebebi ne? sorumluluksa hepsi sorumluluk gerektiriyor,
He canım orda o işi yapmak icin sirkete giren insanlarda cifttelli oynayacagini sanip giriyordu.elbette sirketlere de basvurduk ama olmadi gelen hanimin cani sikilmis patlamis sikintidan boyle dedi ayrildi.
14 dairelik 2 bina için 100 tl az ya zaten. Bizim cok daha az dairemiz ama daha fazla veriyoruz tek bina.Insan sorumlulugu almak istemiyorlar. Haklilar ya da haksizlar diyemem. Ev temizligine gelirler ama cocuk bakmaya gelmezler mesela. Ya da kendi evimizde bakalim derler. Genel olarak bu tarz isleri yapanlar parayi az bulur,isi fazla bulur. Istiyorlar ki hepsi masa basi is bulsun,herkes genel mudur olsun. Turkiyedeki issizligin sebebi bu degil elbette. O apayri bir konu. 14 dairelik 2 binalik siteye merdiven silmek icin eleman bulamadik biz mesela. 3 saat suruyor is,100 lira verelim her geldiginizde dedik yok.
3 saatte 100 lira mı? Çok az değil mi ya, 5 katlı bina her katta bir daire ve daire başı 20 lira verdik.Insan sorumlulugu almak istemiyorlar. Haklilar ya da haksizlar diyemem. Ev temizligine gelirler ama cocuk bakmaya gelmezler mesela. Ya da kendi evimizde bakalim derler. Genel olarak bu tarz isleri yapanlar parayi az bulur,isi fazla bulur. Istiyorlar ki hepsi masa basi is bulsun,herkes genel mudur olsun. Turkiyedeki issizligin sebebi bu degil elbette. O apayri bir konu. 14 dairelik 2 binalik siteye merdiven silmek icin eleman bulamadik biz mesela. 3 saat suruyor is,100 lira verelim her geldiginizde dedik yok.
1 gunde olsa kendi hayati olsun istiyordur belki?koca önemli![]()
Sizinkide fazla çok ama eger deterjan vs icinde yoksa.3 saatte 100 lira mı? Çok az değil mi ya, 5 katlı bina her binada bir daire ve daire başı 20 lira verdik.
Ama iste bizim binalarin yarisi bos,kirlenmiyor bile. Bizim blokta iki daire dolu 4 daire bos mesela. Karsi blogumda da ayni sekilde iki kat bombos. Vileda kovasiyla dumduz silip gecilecek, minimum oranda sigorta bile yapiyoruz.14 dairelik 2 bina için 100 tl az ya zaten. Bizim cok daha az dairemiz ama daha fazla veriyoruz tek bina.
Tek binadan daha fazla almak mi anlasmis 2 bina 14 daireden 100 almak mi?
Sizin yerinize tekli bina tercih ediyorlardır çünkü daha karlı
Güldüm zaten farkındaysanız, haklı ya da haksız demedim. Burada evde kaldım konusu çok açılıyor ya o bakımdan dalga geçtim koca önemli diye. Yanlış yere çekilmesin sakin olun1 gunde olsa kendi hayati olsun istiyordur belki?
Insan aile uyesine 7-24bakamaz 1 gun nefes almak sart.
Cok mu sey bekliyoruz sanki insanlardan?
Masa başından tut her işçinin izin hakki var diğerinin yok mu?
O bir gunde tutan kisi baksin olmadi. Hayat onlarin elinden de gidiyor.
Para veriyoruz diye bagimli kilamayiz.
Bizim binalar bombos,sigorta da yapiyoruz gundelik temizlik gibi. Viledayla silip gecilecek sadece,becerikli biri 3 saat bile harcamiyor. Ayrintili temizlik yok,ben ev temizligine cagirsam 8 saate 220 lira veriyorum, merdiven isi bundan cok daha basit3 saatte 100 lira mı? Çok az değil mi ya, 5 katlı bina her binada bir daire ve daire başı 20 lira verdik.
Kusura bakmayın da 100 lira nedir Allah aşkına komik bir rakam değil mi? Tabi bulamazsınızInsan sorumlulugu almak istemiyorlar. Haklilar ya da haksizlar diyemem. Ev temizligine gelirler ama cocuk bakmaya gelmezler mesela. Ya da kendi evimizde bakalim derler. Genel olarak bu tarz isleri yapanlar parayi az bulur,isi fazla bulur. Istiyorlar ki hepsi masa basi is bulsun,herkes genel mudur olsun. Turkiyedeki issizligin sebebi bu degil elbette. O apayri bir konu. 14 dairelik 2 binalik siteye merdiven silmek icin eleman bulamadik biz mesela. 3 saat suruyor is,100 lira verelim her geldiginizde dedik yok.
Ama bos olmasi onu alakadar etmez ki.Ama iste bizim binalarin yarisi bos,kirlenmiyor bile. Bizim blokta iki daire dolu 4 daire bos mesela. Karsi blogumda da ayni sekilde iki kat bombos. Vileda kovasiyla dumduz silip gecilecek, minimum oranda sigorta bile yapiyoruz.
Sanırım size yazılanları idrak edemiyorsunuz. O bahsettiğiniz siyasetçiler genellikle belli alanda eğitim almış, yıllarca dirsek çürütmüş genç nüfusun alanında iş bulamamasını “iş beğenmiyor” diye yorumluyor. Yaşlı bakımı kolay bir iş mi? Sorumluluğu ağır. Euronuz Türk lirasının dokuz katı. Bir zahmet kıyın paraya, sigortalı işçi ilanı verin. O zaman olumlu sonuç alabilirsiniz. Ya da bu ülkede başlığınızda da belirttiğiniz gibi işsizlik, parasızlık gibi bir sorunlar yoksa buyrun gelin, siz bakın annenize.evet istekli olmasi lazim,
is yoksa para kazanmak gerekiyrosa evet sirt da sabunlanir ,bahce de capalanir.is istir.
1 gunde olsa kendi hayati olsun istiyordur belki?
Insan aile uyesine 7-24bakamaz 1 gun nefes almak sart.
Cok mu sey bekliyoruz sanki insanlardan?
Masa başından tut her işçinin izin hakki var diğerinin yok mu?
O bir gunde tutan kisi baksin olmadi. Hayat onlarin elinden de gidiyor.
Para veriyoruz diye bagimli kilamayiz.
Nesi komik geldi?aaa bizimki izin yapmamayı kabul etmedi. 3000 veriyorduk. 3250 olsun pazar da kal ya da sen ne istiyorsan dedik. Türkmenistanlıydı aynen. Yok benim sevgilim var dedi![]()