iyi niyetle yazan herkese tesekkur ederim,
soyle bir toplu aciklik getireyim,
isin icinde art niyet falan ,yok hele hele az yukarda soylenilen oyle havuz bakimi vs hic hic yok, ev havuzlu guvelikli bekcili sitede bu bahce,havuz vs isler zaten gorevlilerce yapiliyor, anneme kalan bahcede cay icmek sadece , ot yolmak, cicek budamak vs bile yok.
is icinde ne var, ne bekliyoruz?
anneme gunluk islerinde yardimci olacak, yemek yapacak, alisveris yapacak, yatagi toplanacak evet banyoda sirti sabunlanacak, yatalak degil wc bakimi yok.
kahvesi ,cayi eline gelecek..
hafatada uc gun ornegin sabah 9 da gelecek 15 de gidecek, her gun sil,supur olmaz ayda bir elektrik supurgesi yapsa yeter, cam, kapi zaten ayrica ayda bir rutin kadini geliyor.bize ev arkadasi gibi dusunun arkadas lazim, uzun kahvaltilar edecek kitap okuyacak, tv izleyecek biri.
kesinlikle sigorta yapiyorum, yapmam dememdim her mesajimda yaparim dedigim hallde bir suclama bir saldirganlik..
sakin olun hanimlar...
kimse kimsenin durumunu bilmeden saldirmasin ozel konumlara girmeye "kalk gel bak annene" gibi yazmaya gerek yok.
cvp da vermem zaten.
sikintimi,dilegimi, arayisimi belirttim sadece..
fikri olup yazanlara, talip olup yardimci olmaya calisanlara cok tesekkur ederim kizlar iyi ki varsiniz.
tesekkur ederim hepinize.