- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
bir diğeri de mimar ...piyasa çok feci şu sıraAvukatla inşaat mühendisi bile işsizse ben öleyim:)
farkındayım o yüzden üzülüyorum keşke çıkarablsem ellerinden tutup oradan onlarıKendi hallerine birakmak en guzeli
Bir issiz olarak soyluyorumbazen kimseye srlam dahi vermek istemiyorum ben
Allah yardımcınız olsunBende işsizler ordusunun uyesiyim.oğretmenim 3 yıldır atanamıyorum
yapılacak bir şey yok o zamanBende issizim.gecen seneki kpss yi kazanamadim hos kazansamda alim olmadığı icin bir ise yaramayacakmis.
Alandan hazirlaniyorum.
25 yaşındayım. Evet gec degil ama yine de psikolojik olarak kotuyum.surekli kendime moral vermeye çalışıyorum.
Ve bu süreçte kimseyle iletisim dahi kurmak istemiyorum.
Atanan arkadaslarimla gorusmuyorum..
Birsey yaptıklarından degil ama sanki eziklik psikolojisi...
Sizde uzerlerine gitmeyin.
Bu surec gercekten cok yipratici....
yok kuzum valla odtü mezunu, ingilizcesi var ama yok yani iş ...İnşaat mühendislerinin işi hemen hazır diye biliyordum sanki. Garanti meslek olarak bakıyordum
çok hassas bir psikoloji farkındayım,umarım siz de bulursunuz gönlünüzce bir an evvelBen de issizim. Is konusunun acilmasindan, hala is bulamadin mi diye sorulmasindan, ah ah vah vah yazik denmesinden nefret ediyorum :)
Vay be hem de odtü mezunuyok kuzum valla odtü mezunu, ingilizcesi var ama yok yani iş ...
özelden yazsam olur mu ? çünkü çok kendimle ilgili açık verirsem illaki tanıdık çıkarVay be hem de odtü mezunuşaka gibi resmen ya. Siz ne iş yapıyorsunuz?
Olur cnmözelden yazsam olur mu ? çünkü çok kendimle ilgili açık verirsem illaki tanıdık çıkar
böyle bir kişinin iş bulamaması mümkün değil. istanbuldaki firmalara başvurdu mu?yok kuzum valla odtü mezunu, ingilizcesi var ama yok yani iş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?