- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
istanbula başvurmadı hiçböyle bir kişinin iş bulamaması mümkün değil. istanbuldaki firmalara başvurdu mu?
ben her gün bir kere açıyorum konuyu yaEn güzeli hiç sormamak. Hele şuraya basvurdun mu şöyle yaptın mı diye akıl vermeye çalışmak delirtmek için bire bir. Zaten elinden geleni yaptığını düşünüyorsan hiç bulaşma. Ha bir de tadını çıkar işe girince ararsin bu günleri de en gıcık sözlerde top 5 te.
Tamamdır,İstanbul 'a bakmaya başlayacağız bugünden artık...Nedense alternatif olarak aklımıza bile gelmedi başka şehir şaşkınlığa gel...Geçecek, geçecek demeyin de. Çünkü geçmiyor bu günler. Böyle söylendikçe iyice cinnet geliyor. ODTÜ mezunu mühendis arkadaşın ise İstanbul'da iş baksın. Taşra üniversitesi mezunu kuzenim 3 bine çalışmaya başladı altını çizeyim torpilsiz. İhtiyaç çokmuş o sektörde öyle söylüyor.
Valla ben de inşaat mühendisiyim ama bu zamana kadar işi hazır olan hicbir meslektaşımı görmedim..İnşaat mühendislerinin işi hemen hazır diye biliyordum sanki. Garanti meslek olarak bakıyordum
Tabiki başvursun. Sektördeki önemli firmaların hepsi istanbulda. Zarar da etmez. Binlerce mühendis var bu şekilde.istanbula başvurmadı hiç
ankara baktık bir de yurtdışı şantiyeleri
istanbulda iş bulsa da ev ayarlaması kirası osu busu zarar eder diye denemedik bile ama denese miydik acaba?
Tabiki başvursun. Sektördeki önemli firmaların hepsi istanbulda. Zarar da etmez. Binlerce mühendis var bu şekilde.istanbula başvurmadı hiç
istanbulda iş bulsa da ev ayarlaması kirası osu busu zarar eder diye denemedik bile ama denese miydik acaba?
Sevdiceğim 1,5 hafta önce gitti yurt dışına. Başvurusuna 4 5 ayda cevap gelmiş. Oda mühendis olarak gitti. Sorabilirim isterseniz.istanbula başvurmadı hiç
Bir baskasinin yapabilecegi bir sey yok ama. Kendileri istemeli.farkındayım o yüzden üzülüyorum keşke çıkarablsem ellerinden tutup oradan onları
Ben de annemden duyduğum kadarıyla işte :) yok inşaat mühendisiyle evlen şöyle maaş alıyorlar falan demeleriValla ben de inşaat mühendisiyim ama bu zamana kadar işi hazır olan hicbir meslektaşımı görmedim..
ay çok sevinirimSevdiceğim 1,5 hafta önce gitti yurt dışına. Başvurusuna 4 5 ayda cevap gelmiş. Oda mühendis olarak gitti. Sorabilirim isterseniz.
aynen kuzumSelamm ben de sevgilinin meslektaşı olarak işsizim ama mutsuz değilim:) Hatta isimden de kendi isteğimle ayrıldım biliyorsun. Piyasa evet berbat ama insanlar patronlar daha berbat. En güzelinin en hayırlısının olması için beklemeye değer. Hakkımızda hayırlısı olsun..
evet tanıdık tanıştırmaya çalışıyorum:)böyle düşünen biri bile olması onlar için büyük şans.
öncelikle sürekli pozitif ve motive edici olun.
kabuklarına çekilmeye izin vermeyin iş yoksa bile aramaya devam etsinler. kurs vs ile kendilerini geliştirmeye devam etsinler hem aktif kalırlar.
aracı olabilecek tanıdıklar bulma aynı meslekten kişilerle tanıştırıp sohbet ettirme ve yön çizmelerini sağlama da faydalı olur.
Özelden geri döneceğim sorup.ay çok sevinirim
biliyor musunuz daha geçen gün kendi arkadaşlarımdan birisine sordum cevap yazmadı ya nasıl üzüldüm o da yurtdışında çalışıyordu
valla sorsanız çok sevinirim ,çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?