- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Aaa o olmamış ya branştaşlarım demem lazımdı düzelteyimZümredaşlarım
Evet öyle canım ama edebiyat öğretmenleri ortaokulda da çalışabiliyor özelde.Ama mesela ortaokul Türkçe öğretmeni lisede çalışamıyor.Çalışan arkadaşlarım var ortaokulda.Ama dediğin gibi öncelikli Türkçe Öğretmenliği mezunları.Ortaokulda görev yapmanız için türkçe öğretmenliği okumanız gerekiyordu zor maalesef ama özel okullara başvuru yapın bence zaman dinlemeyin İstanbul da şansınız daha yüksek
Allah hepimizin gönlüne göre bir iş nasip eylesinSizinki yine dizboyu.
Benim boyumu çoktan aştı da...
Sağ olasın canımInşallah en kisa zamanda iş bulursun canımm
Sağ olasın canımİnşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz kısa sürede.
Çok teşekkürler canım.İlk kez böyle oldu şaka gibiBaşvuru yapın heryere Mart sonunu beklemeyin şimdiden başvuru yapın.
Çok zor bir dönemden geçiyoruz ülke olarak.
Inş tez zamanda hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz.
teşekkürler canımHmm şimdi mi martta mı, ben olsam martta tercih ederdim.
Güzel kapılar açılsın sana
Her gün bakıyorum canım hepsine başvuru yaptım.İnan her Allahın günü ilk işim bu oluyor.Nasip demek ki henüz bir kapı açılmadıKolejde calıstım fakat farklı bır bransta ben anaokulu ogretmenıydım fakat sımdıden basvuru yapman senın ıcın artı olur. Yanı yenı donem baslamadan. Ogretmen alımları ıcın ılan gormustum doga kolejınındı sanırım netten bı baksan
Calınan her kapı anında acılsaydı sabrın ve sukrun derecesı anlasılmazdı demısler. Insallah tez zamanda aradıgın ısı bulursun. Bende suan calısmıyorum gebelıkten dolayo ve sıyırmak uzereyım senı cok ıyı anlıyorum duvarlar ustume ustume gelıyo evde. Calısan ınsan eve adapte olurken delırecek gıbı oluyor cok haklısınHer gün bakıyorum canım hepsine başvuru yaptım.İnan her Allahın günü ilk işim bu oluyor.Nasip demek ki henüz bir kapı açılmadı
Aynen canım bir de bende anksiyete var.Çalışmak bana iyi geliyordu.8 aydır evdeyim ama bana sor nasılım.Duvarlar üstüme geliyor nefes alamıyorum sanki.Ruh gibi dolanıyorum kanımı çekmişler gibiCalınan her kapı anında acılsaydı sabrın ve sukrun derecesı anlasılmazdı demısler. Insallah tez zamanda aradıgın ısı bulursun. Bende suan calısmıyorum gebelıkten dolayo ve sıyırmak uzereyım senı cok ıyı anlıyorum duvarlar ustume ustume gelıyo evde. Calısan ınsan eve adapte olurken delırecek gıbı oluyor cok haklısın
Kolejde calıstım fakat farklı bır bransta ben anaokulu ogretmenıydım fakat sımdıden basvuru yapman senın ıcın artı olur. Yanı yenı donem baslamadan. Ogretmen alımları ıcın ılan gormustum doga kolejınındı sanırım netten bı baksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?