İşsizlik diz boyu :(

Tanıdık bul . Deneyime bakmıyor artık kimse

Umuyorum en yakın zaman da dilediğiniz gibi bir okulla anlaşırsınız.
Normalde Mart ayında belli olur ancak seçimin etkisiyle bu yıl okullar ancak bir buçuk iki ay sonrası sözleşmeleri yeniler, açıklar ancak o zaman belli olur.
Bu arada iş arama sitelerinde "alarm kur" butonu var. Tercihlerinize göre bir iş ilanı oluşturulduğunda size mail yoluyla haber veriyor. Belki işinize yarar.

Aynen canım mailime geliyor

Çok teşekkürler canım.İlk kez böyle oldu şaka gibi
Size has bir durum degil, emin olun dökülüyor insanlar issizlikten. Esim istanbul' dan izmir'e gitti calismak için. Orada iş buldu, 1 aydir yüzünü göremiyoruz. Turkiye' nin en iyi unv.lerinden birinden mezun. Ve istanbul gibi bir yerde 1.5 yıl işsiz oturdu. Inanın asgari ücretli islerin bile tamamına başvurdu o dönemde. Çok donanimlisin diye alınmadı asgari ucretli işlere. Kendi isini yapabilmesi, piyangodan bilet çıkması gibi bir durum zaten suanki sartlarda.
Ben 20 yıldır iş hayatındayım. Daha önce de krizler oldu, ama bu krizin otesinde birşey. Işsizlik dizboyu, birşey almak isterseniz elinizi yakıyor. Cocuklarima bugün de süt alabildim diye mutlu oluyorum çoğu zaman ve onların gelecekleri için cok ama çok endişeliyim. Allah yardımcımiz olsun, başka birşey diyemiyorum.

Doğum iznim bitince aralık ayı başında işimden istifa ettim.2 yaşına kadar bakmayı planlıyorum oğluma, kreş yada bakıcıya bırakmaya gönlüm razı olmadı. Acaba dönsemiydim dedim yazılanları okudukça.Çevremdekilerden duyduğum, yerel seçimlerden sonra durumların daha kötü olacağı yönünde. İnşallah olmaz herkes tez vakitte gönlüne göre iş bulsun inşallah...

ozelde calistiniz oncesinde sanirim,
bilmiyor musunuz ise alim zamanlarini,

yanlis hatirlamiyorsam,
yaz tatiline gitmeden, mayis-haziran gibi sozlesmeler yapiliyor ozellerde,
bu durumda simdiden basvurmaniz lazim,
mulakata cagirirlar, ders anlatmanizi isteyebilirler,
sonra da ancak mayis-haziran gibi donerler muhtemelen.
bir de mesela olumsuz donup, tam o donem kontenjani dolduramazlarsa olumlu olarak arayabilirler.

8 aydir issiz olmaniz sizin sektorde normal olabilir, cunku sozlesme donemi neredeyse her okulda aynidir.

Allah senin de yardımcın olsun canım.Cidden krizin de ötesinde bir şey sanki bu.

bu zamanda birakin ortaokulu lisede bile ucretli ogretmenlik yapilamiyor.onda bile baslayan bi suru meslektasimiz yarida birakmak zorunda kaldi

Bu ay sonuna kadar daha sabredin,secimlerden sonra piyasada eleman aramaya baslar yine herkes. Hayirlisi olsun hakkinizda,ozel okul iyi bir secenek

Bazen sözleşme zamanları dışında da alım oluyor.Tabi ki alım zamanlarını biliyorum ama dediğim gibi o zamanlar dışında da olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…