- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Artık zamanı geldi diye düşünüyorum iyi bir koleje girmek hakkım artık.Bir bakıyorum bazıları daha ilk yılında iyi kolejlere girmiş.Bu ay sonuna kadar daha sabredin,secimlerden sonra piyasada eleman aramaya baslar yine herkes. Hayirlisi olsun hakkinizda,ozel okul iyi bir secenek
o eskidendi bu yil okulumuza baslayan bes kisi sozlesmelilerin gelmesiyle birakmak duurmunda kaldi.artik ucretli bile zorBana üç sene boyunca ücretli çıkmadı.Ama çevremden duyuyorum branş dışına ücretli çıkıyor
0.5 ile atamayı kaçırdım 2015te.Ben eve maddi yardımda bulunmak zorunda kaldım o yüzden çalışamadım artık çalışsam da şu saatten sonra giremem zira 50 bin kişi giriyor bölümümden be alınan 400-500 civarı.Kpssyi rafa kaldırdım.Kpss hazırlanın
Doğrudur vallahi.o eskidendi bu yil okulumuza baslayan bes kisi sozlesmelilerin gelmesiyle birakmak duurmunda kaldi.artik ucretli bile zor
İnşallah canımDoğum iznim bitince aralık ayı başında işimden istifa ettim.2 yaşına kadar bakmayı planlıyorum oğluma, kreş yada bakıcıya bırakmaya gönlüm razı olmadı. Acaba dönsemiydim dedim yazılanları okudukça.Çevremdekilerden duyduğum, yerel seçimlerden sonra durumların daha kötü olacağı yönünde. İnşallah olmazherkes tez vakitte gönlüne göre iş bulsun inşallah...
Neden olmasın daha sınava var. Cv lerinizi dağıttınız mı?0.5 ile atamayı kaçırdım 2015te.Ben eve maddi yardımda bulunmak zorunda kaldım o yüzden çalışamadım artık çalışsam da şu saatten sonra giremem zira 50 bin kişi giriyor bölümümden be alınan 400-500 civarı.Kpssyi rafa kaldırdım.
Bir iki ay öncesinde dağıtmıştım yine dağıtacağım:)Neden olmasın daha sınava var. Cv lerinizi dağıttınız mı?
Yok canım herkese açıkKonu sadece meslekdaşlara branşfaşlara özel galiba
Off ki ne off diyorum.Aynı son beni de bekliyor ne yapacaksak? Bu sene formasyonu almayı planlıyorum ama öğretmenlik konusunda da bir o kadar umutsuzum..
Aynen canım butik şubeler bana da daha cazip geliyorBu arada az önceki mesajımda yazmayı unuttum. Butik kolejleri es geçmeyin derim. Tek şube olsa da butik kolejlerde öğretmen değişimleri daha az oluyor. En azından her sene iş arama kaygısı yaşamazsınız.
O kadari inanin sans. Elbette ilk yildan ozel okula girmek guzel bir tercih. Cok gec kalmis sayilmazsiniz daha cok gencsiniz. İnsallah cok hayirli kazanclariniz olur.Artık zamanı geldi diye düşünüyorum iyi bir koleje girmek hakkım artık.Bir bakıyorum bazıları daha ilk yılında iyi kolejlere girmiş.
İnşallah canımmO kadari inanin sans. Elbette ilk yildan ozel okula girmek guzel bir tercih. Cok gec kalmis sayilmazsiniz daha cok gencsiniz. İnsallah cok hayirli kazanclariniz olur.
Bazen sözleşme zamanları dışında da alım oluyor.Tabi ki alım zamanlarını biliyorum ama dediğim gibi o zamanlar dışında da olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?