İşsizlik diz boyu :(

Bu ay sonuna kadar daha sabredin,secimlerden sonra piyasada eleman aramaya baslar yine herkes. Hayirlisi olsun hakkinizda,ozel okul iyi bir secenek
Artık zamanı geldi diye düşünüyorum iyi bir koleje girmek hakkım artık.Bir bakıyorum bazıları daha ilk yılında iyi kolejlere girmiş.

İnşallah canım

Neden olmasın daha sınava var. Cv lerinizi dağıttınız mı?

Aynı son beni de bekliyor ne yapacaksak? Bu sene formasyonu almayı planlıyorum ama öğretmenlik konusunda da bir o kadar umutsuzum..

Bu arada az önceki mesajımda yazmayı unuttum. Butik kolejleri es geçmeyin derim. Tek şube olsa da butik kolejlerde öğretmen değişimleri daha az oluyor. En azından her sene iş arama kaygısı yaşamazsınız.

Artık zamanı geldi diye düşünüyorum iyi bir koleje girmek hakkım artık.Bir bakıyorum bazıları daha ilk yılında iyi kolejlere girmiş.
O kadari inanin sans. Elbette ilk yildan ozel okula girmek guzel bir tercih. Cok gec kalmis sayilmazsiniz daha cok gencsiniz. İnsallah cok hayirli kazanclariniz olur.

Dilerim en kısa zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz.Emeğiniz boşa gitmez öğrencilerinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…