İşsizlik insanı neden böyle tüketiyor?

Aslında gayet güvenli. Sonuçta referans yaziyor insanlar. Ben dahil bir sürü kadın arkadaşım kullandı blablacari. Bence hayallerini kaybetmektense yapması mantıklı bir davranış.
Ucak bileti olarak hangi şehirleri arattin ve tarih neydi sakıncası yoksa söyleyebilir misin?
Eğer aktarmalı uçuşsa bulunduğun şehirden Ankara'ya otobüsle - ya da başka şekilde gidip Ankara'dan tek uçakla gitmeyi deneyebilirsin. Mesela şimdi ucuzabilet uygulamasından baktım, 1 Nisan günü 117 TL (salla kazan uygulamasından 12 TL indirim kazanıp 105 liraya alabilirsin)
Bu arada daha geçen hafta pegasusun Yüzde kırk indirimi vardı. Onu kaçırdım diye üzülürken birkaç gün sonra yüzde yirmi indirim yapti...neredeyse her seyehat app'inin indirimleri var. Ben daha yeni Kapadokya tatilim için gidiş dönüş 180 liraya bilet buldum, tam da turizm sezonunda.
Bence pes etme. Elbet ucuz bir yol bulabilirsin.
İnsanlar genelde heves Edip internete gitmek istedikleri yeri yazıp çıkan anormal fiyatları görünce 'gezmek zengin işi, bizim ha deyince bin lira bilete verecek babamız yok' diye düşünüp gezen insanlari parası bol zannediyorlar. Oysa gerçek dünyada çoğu gezginlm bir şekilde otobus-otostop Bulgaristan'a gidip oradan kalkan low cost firmayla 5 Euro'ya Paris'e bilet alıyorlar :))
Pes etme, en kötü hiç bulamazsan da otobüse bin.
Film izleye izleye geçer yol. Ben de Karadenizliyim. Çocukluğumdan bizim oraya havalimanı açılana kadar 15 saat yollarda geçirdim her sene . Katlanilmayacak bir süre değil:)
Bence kendine ve hayallerine şans ver. En olmadı 'elimden geleni yaptim' dersin. Hem de Karadeniz görürsün mis gibi:) Sümela manastırıni falan ziyaret edersin. Sana da değişiklik olur .

Çok güzel yazmışsınız gerçekten inanılmaz gaza geldim. O kadar istiyorum ki çünkü sanırım ne olursa olsun deneyeceğim şansımı.
Trabzon’a Karadeniz’e bayılan biri olarak dediğiniz gibi en kötü gider görür geri gelirim.
Çok teşekkür ederim :)
 
Back