- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi showingnoemotions
Kuşlar çalışan çocuklarından para falan da beklemiyorlar,yaşlanınca bize bakarsın diye de düşünmüyorlar.herkes ayaklarının üzerinde duracak tabi ama zaten çabalayan bir insan tökezlediğinde destek olmayacaksa ailenin,insan olmanın bir anlamı yok.arkadaş iş bulmaya çalışmayıp yan gelip yatsa o zaman bu dediğiniz mantıklı olurdu.eğer evde olması onlara batıyorsa moral bozmak yerine biraz daha destekleyebilirler.ben boyle dusunuyorum ve boyle yasiyorum.
Konu sahibi de beni alintilamamis ama insaalah siz de bir gun issiz kalirsiniz demis.
Issizligi bilirim, parasizligi da bilirim.
Ve hala yetiskin birinin ailesinden bu kadar beklentisi olmamasi gerektigini dusunuyorum.
kimseyi uzmek kirmak niyetinde de degilim, sadece hayati boye yasiyorum ve bence dogrusu bu.
Her zaman da derim, kuslar ucma vakti gelen kuslari hala yuvada ise birer birer atarlar yuvadan asagiya, bu onlarin vicdansiz olduklarindan degildir, tam tersidir bana gore.
Konu sahibinin ailesi onu evden atmis falan degil ki, kendi dusuncelerine gore fazla harcamalarina kisit getiriyorlar.