- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
İşte ben o çıkışı yaşarsam Allah nasip ederse bu sefer ben dönüp onlara bakarmiyim işte onu bilmiyorum. Saf gibi bu kötü günümde yaptıklarını unutabilirim..Oncelikle arkadasinizin gercek yuzunu simdi gormussunuz sadece. Zaten her firsatta fotograf atan arkadas sikintilidir bence.
Gercek arkadasiniz olsaydi sizin moraliniz bozukken size nasil yardim edebilecegini dusunurdu eglenirken hic bahsetmezdi ki siz uzulmeyin kirilmayin diye.
O arkadasi hayatinizdan cikarmakla ise baslayin derim. Sorunlariniz icin de hic moralinizi bozmayin her inisin bir cikisi vardir.
Bende diyorum hep dibe batışin çıkışı vardır diye. Bekliyorum o günleri. Bu arada sadece işsizlik değil dibe batışim gerçekten zor bir yıl geçirdim. 2018 eylülden beri zor zamanlar geçiriyorumdum. Son bir iki aydır toparlanmaya çalışıyorum. Ama haklısınız o süreçte gerçekten yanımda olanlarida gördüm. Şanslıyım o konudaŞu anki konumun, gelecekte de aynı kalmayacak. Bu sebeple umutsuzluk aşılamaya gerek yok.
Sözde hep senin yerin ayrı seni özledim görüşelim vb. Ama icraatta hicbisey yok. Ben hep ailesi var işi var bana vakit bulamıyor diye düşündüm. Ama artık polyanna olmaktan bıktım.Gerçek arkadaşınız olsa size öyle nispet yapmak yerine sende gel diye msj atardı. Gerçek arkadaşınız uygun fiyatlı bi cafede de oturur sizle evde de. Sonuçta amaç birlikte vakit geçirmek
Bence aldırış bile etme.O arkadaş değil zaten.Bence arkadaşınız olan kişi yanınızda olur.Bunun para ile pul ile ilgisi yok.Paran var dıye yanındalarsa bı yerde zaten error verır.Merhaba kızlar sizden başka konuşacak kimsem yok bende direk buraya yazmak istedim. Arkadaş çevrem iki elin parmağını geçmez. Bir arkadaşım msj atmış halimi hatırımı soruyor bende bikac şeyden bahsettim yolunda gitmeyen. Fikir danıştım ve cevap bile vermeden geçiştirip bizde Xlerle şuradayiz çok eğleniyoruz diye fotoğraflarını attı. Bende sırf bunu demek için bana naber nasılsın dediğini düşünüyorum.
Ben bu aralar işsizim dolayısıyla parasizliktan her istediğimi yapamıyorum bu da sosyal hayatımı engelliyor. Bende orada olup eğlenmek vs isterdim. Söylemese haberim olmayacak üzülmeyeceğim. Neyse sadece anlatmak istedim. Paylaşacak başka arkadaşım yok çünkü.
İnsanın işi parası olmayınca çevresinde kimse kalmıyor galiba bunu anladım. Ama başarılı, kariyeriniz yükselişte , arabanız vs varsa çevreniz de sizi yalnız bırakmıyor. Ben mi dramatikleştiriyorum acaba?
Diğer bir konuda şu tip lafları var. X kişisi çok güzel desem eee bizim gibi çirkin mi olacak diyor. X kişisi ne güzel giyinmiş desem eee bizim gibi paçavra giymiyor. Sürekli aşağılamaya çalışıyor gibi. Birisinin benden güzel olması benim çirkin olduğum anlamına mı gelir?
Ayni seyleri benm kuzenim yapti bem koyde yasadim o sehirde ve durumlari cok zengin ve sayisizca arkadsi var suan istese cablarini vercek kadar niye su gozumde hic degeri olmayan insanlari degere bindiren lanet olasi para yuzunden beni hep arkadaslarinin yanina gotururdu benden utanirdi ama niyeti bak ben senden daha sansliyim paramla herkesi aldgim gibi senide satin alirimdi .... bu parasizlik adami vezirde eder rezilde yani kisacasi hetswy para bacim paran varsa dunya senin yoksa sen bi hicsin paran varsa cirkinsen bile herkesin gozunde sen bitanesin bu biyledirMerhaba kızlar sizden başka konuşacak kimsem yok bende direk buraya yazmak istedim. Arkadaş çevrem iki elin parmağını geçmez. Bir arkadaşım msj atmış halimi hatırımı soruyor bende bikac şeyden bahsettim yolunda gitmeyen. Fikir danıştım ve cevap bile vermeden geçiştirip bizde Xlerle şuradayiz çok eğleniyoruz diye fotoğraflarını attı. Bende sırf bunu demek için bana naber nasılsın dediğini düşünüyorum.
Ben bu aralar işsizim dolayısıyla parasizliktan her istediğimi yapamıyorum bu da sosyal hayatımı engelliyor. Bende orada olup eğlenmek vs isterdim. Söylemese haberim olmayacak üzülmeyeceğim. Neyse sadece anlatmak istedim. Paylaşacak başka arkadaşım yok çünkü.
İnsanın işi parası olmayınca çevresinde kimse kalmıyor galiba bunu anladım. Ama başarılı, kariyeriniz yükselişte , arabanız vs varsa çevreniz de sizi yalnız bırakmıyor. Ben mi dramatikleştiriyorum acaba?
Diğer bir konuda şu tip lafları var. X kişisi çok güzel desem eee bizim gibi çirkin mi olacak diyor. X kişisi ne güzel giyinmiş desem eee bizim gibi paçavra giymiyor. Sürekli aşağılamaya çalışıyor gibi. Birisinin benden güzel olması benim çirkin olduğum anlamına mı gelir?
Sözde hep senin yerin ayrı seni özledim görüşelim vb. Ama icraatta hicbisey yok. Ben hep ailesi var işi var bana vakit bulamıyor diye düşündüm. Ama artık polyanna olmaktan bıktım.
Baya uzun olmuş kusura bakmayın içimi döktüm
Ben bu yaşıma kadar hırs nedir bilmedim. Ama bu insanları gördükçe benimde huyum suyum değişmeye başladı. Hayırlısı diyorum hergün dua ediyorum ama içimde öfke birikmesine engel olamiyorumFarklı bir versiyonunu yaşadım. Erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. Canım sıkkındı. Bunu bilen arkadaşım, bana sevgilisiyle boy boy fotolarını yollamıştı. Aşkosuyla ilgili yazdığı abartılı sözlerden bahsetmiyorum bile. Hayatımdaki fazlalıklardan kurtulma vakti gelmiş deyip kızı maziye gömdüm. Pişman değilim.
Bir de işsizim bu ara. CV hazırlarken bana yardım eder misin dedim bir insan evladına. On küsür yıldır aekadaşız sözde. Aa tabi canım, xxx gün araşalım deyip o günden sonra telefonlarıma çıkmadı. Onu da gömdüm hafifledim.
Kpss arkadaşım hoşgeldinAynı dertten bende muzdaribim. Haziran ayında işssiz kaldım. Şimdi birlikte KPSS maratonuna başladıkPerihosseini
Ilk işssiz kaldığım zamanlar bütün arkadaşlarım arayıp moral vermeye çalışıyordu.
Amma velakin son zamanlarda iki kişi hariç hepsi bana nispet peşine düşmüş
Ben ne yaptım pekiii
Onlara usulca yol verdim.
Dert etme,dünya kanunu bu malesef.
Canını sıkma ve hedeflerine odaklan
Gülmek sana yakışıyor
Hoşbuldum bebeğimKpss arkadaşım hoşgeldinbirkaç gündür öyle çöküşteyim ki foruma yazmak bile istemedim. Ama aklımda birkaç farklı yöne gitmek var netleşince aranıza döneceğim. Dibe vurup kendimizi yukarı itme vakti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?