- Konu Sahibi Perihosseini
Cok haklısınızz abartmiyorsunuz veya dramatiklestormiyorsunuz tabiikide.Merhaba kızlar sizden başka konuşacak kimsem yok bende direk buraya yazmak istedim. Arkadaş çevrem iki elin parmağını geçmez. Bir arkadaşım msj atmış halimi hatırımı soruyor bende bikac şeyden bahsettim yolunda gitmeyen. Fikir danıştım ve cevap bile vermeden geçiştirip bizde Xlerle şuradayiz çok eğleniyoruz diye fotoğraflarını attı. Bende sırf bunu demek için bana naber nasılsın dediğini düşünüyorum.
Ben bu aralar işsizim dolayısıyla parasizliktan her istediğimi yapamıyorum bu da sosyal hayatımı engelliyor. Bende orada olup eğlenmek vs isterdim. Söylemese haberim olmayacak üzülmeyeceğim. Neyse sadece anlatmak istedim. Paylaşacak başka arkadaşım yok çünkü.
İnsanın işi parası olmayınca çevresinde kimse kalmıyor galiba bunu anladım. Ama başarılı, kariyeriniz yükselişte , arabanız vs varsa çevreniz de sizi yalnız bırakmıyor. Ben mi dramatikleştiriyorum acaba?
Diğer bir konuda şu tip lafları var. X kişisi çok güzel desem eee bizim gibi çirkin mi olacak diyor. X kişisi ne güzel giyinmiş desem eee bizim gibi paçavra giymiyor. Sürekli aşağılamaya çalışıyor gibi. Birisinin benden güzel olması benim çirkin olduğum anlamına mı gelir?
Bunu yapan arkadasiniz arkadas degil, okuzun onde gideni. Fesat dusuncezis biri ve bencede sizi ezmeye calisiyor. Etrafta her zaman bizden daha uzuni, daha guzel, daha guzel giyinen, maddi durumu daha iyi.... her zaman bizden daha iyiler olacak. Bu bizi cirkin yada kotu yapmaz. Siz ne guzel konu aciyorsunuz arkadasiniz resmen size destek degil kostek oluyor. Ondan hayir gelmez.
Umarim en kisa zamanda is ve gercek dostlar bulursunuz. Sevgiler