İşsizlik

be your selff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
2.899
5.492
78
İyi aksamlar kızlar
Kuzenımle sohbet ederken konu işsizlikten açıldı.
Kendısı üni.mezunu 3 yıldır iş bulamıyor. Gırerse market vs. o gıbı işlere gırmek istemiyor malum asgari ücretle gecınılmez.
Enıstem desen 2 üni. mezunu suan markette calısıyor asgeri ücretle.
Suan calısmıyorum dısardan okuluma devam ediyorum ama ilerde iş hayatına atılacagım mutlaka..
Bende mi asgari ücret alacagım
1 ay boyunca sabah erken kalkacagım cocuklarımı kreşe bırakacagım ki kreş ücretleri 1000 tl burada. 2 çocuk 2 bin tl

Eee ben ne yapacagım
Suan meslegını elıne almıs gayret etmısleri tebrık ederım. Ama cok caba gosterıp halen 39 yasında ucretlı öğrt. yapan ablamın suçu ne ?
Geleceğimi parlak göremiyorum
Eşime birsey olursa ben nasıl gecınırım
Valla en cok benı bu karamsarlıktan cıkarın dıye konu actım
Umut var mıdır

Enisten icin birsey diyemem ama ablan ucretli ogretmenligi sanirim devlette yapiyor ozel okulda calissa cok daha iyi kazanir.

Strese girme is icin dogru yerlerde calisirsan zamanla artar maasin.Bolumun ne.

Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Umut şöyle var. Kredi alıp kendi işinizi kurabilirsiniz.

Çünkü insanlarda hırs yok, çünkü insanlarımız çalışkan değil, ben etrafıma bakıyorum kimse yerinden memnun değil ama değiştirmek için de hiç bir şey yapmıyor. Kimseye güzel işler gökten düşmüyor, çaba sarf etmek en önemlisi. Tabii ki çaba sarf edip olmayanlar da vardır ama onlar istisnai durum bence. Üniversite mezunu olmak şu an bir hiç, koca bir sıfır. Kendine ekstra bi şeyler katmadıysan marketten hallice yerlerde çalışırsın maalesef. Bazen olmuyorsa olmuyordur evet ama genel de zorlayınca olur..

Ozel okulda daha cok alindigini biliyordur ya yeterliligi yok yada saatlerini begenmiyor bosver sen onu :)

Muhasebe iyi bir bolum on muhasebe 2 binden baslar.

İşsizlık varken iş bulmam imkansız zaten daha btirmem gerek.
Ben 3 yıl sonrasını falan dusunuyorum aslında.
Sımdı boyleyken 3 yıl sonra nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…