- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Neden şans verilmiyor, ne kadar adaletsiz bir dünya.İş konusunda bende artık kendimi kaybedecek kadar üzülüyorum bir an önce güzel bir işimiz olur inş konu sahibi arkadaşım seni çok iyi anlıyorum sen yine 16 sene çalışmışsın ben 27 yaşındayım iş bulamıyorum
Torpillllll ben fakültemi birinci bitirdim başarılı da bi öğrenciydim ama maalesef kimse başarıya ne yaptığımıza bakmıyor güçlü tanıdık varsa en vasıfsız insanlar en güzel yerlere yerleşiyor hakkımı hep haram ediyorumNeden şans verilmiyor, ne kadar adaletsiz bir dünya.
İnşallah sende gönlüne göre bir iş bulursun
Beyaz yaka birini niye üretime almiyorlarmis ki.Acaba onlarin yerini kaparsiniz diye mi korkuyorlar ki ?İyi geceler.
Artık epey canım sıkılmaya başladı kızlar.
1 yıldan fazladır is arıyorum. Bulunduğum il is sahasi olarak olanaklı bir yer.
Referanslarım var.
36 yaşındayım daha önce 16 yıl muhasebeci, personelci olarak güzel bir firmada çalıştım. 5 yıldır calismiyorum.
Pandemiden beridir sürekli is başvurusu yapiyorum, büyük yerler zAten görüşmeye bile cagirmiyor çoğu yer tesetturu sorun ediyor.
küçük yerlerde dogru duzgun calisma sartlari olmayan, guven vermeyen, gorusmede bile kucumseyen tipler, yaşı sorun ediyorlar bugün birisi 35 yaş kriterimiz var dedi.
Ara vermisligimi de sorun ediyorlar.
Neyse bu sekilde maas verirmi vermezmi diye düşünmeden, güzel firmalara uretime vasıfsiz ilanlara başvuruyorum. gorusmede ilk gittiklerime yalan söylemek istemiyorum bu şekilde is tecrübem oldu dedim, biz beyaz yaka olarak çalışmış birini üretime almiyoruz dediler. Ben çalışmak isterdim isede ihtiyacım var dedim. Üzgünüz yanıtı aldım.
Neyse sonraki gittigim yerlere is tecrübem yok dedim, hic mi bir yerde çalışmadı niz diyorlar. E zaten yetiştirilmek üzere aramiyormuydunuz, tecrübe şartınız yok diyorum, öyle tabiiii ama bir fabrika, bir işletme deneyimi olanlar önceliğimiz deniyor.
Napicam bilmiyorum, acayip özgüvenim kırıldı. En çok üzüldügum şeyde çoğu firmada görüşmeciler hanim ve en çok tepeden bakıp asagilayanlar tersleyenlerde kadın.
İlla birini arayami sokmak lazım anlamiyorum.
evimin yakinindaki Fırına, çiğ köfteci ye bile başvurdum neyimi begendiremiyorum bilmiyorum.
Bende anlamadım inanin. Denemeden anlayamazlar baştan neden eliyorsun ne kaybedersin ya.Beyaz yaka birini niye üretime almiyorlarmis ki.Acaba onlarin yerini kaparsiniz diye mi korkuyorlar ki ?
Bunu nereden çıkardınız? Yüzünüze direkt olarak söylediler mi? Eğer öyle ise şikayet edin madem.çoğu yer tesetturu sorun ediyor.
Beyaz yaka birini niye üretime almiyorlarmis ki.Acaba onlarin yerini kaparsiniz diye mi korkuyorlar ki ?
ne önerirsiniz bunun için?kendiniz bir girişimde bulunamaz mısınız? Başlarda belki zorlar ama insanın kendi işini yapması gibisi yok
maliye okudum ama yapmıyorum tecrube isteidklerinden kaçtane iş başvurusu yaptım araya adam ssoktom gittim görüşmeye yeni mezunsun vs 23 yaşına gelmişsin nasıl eğitelim sanırsın kendileri anadan doğma öğreniyor pandemi sürecinde bulmak zor aramyı bıraktım sonra mağazada işe girdim oraya girince kapıla açıldı ve şuan çalışıyorum kendi mesleğim olmasada başka bir meslek grubunda rabbim yardım etsinİyi geceler.
Referanslarım var.
36 yaşındayım daha önce 16 yıl muhasebeci, personelci olarak güzel bir firmada çalıştım. 5 yıldır calismiyorum.
Pandemiden beridir sürekli is başvurusu yapiyorum, büyük yerler zAten görüşmeye bile cagirmiyor çoğu yer tesetturu sorun ediyor.
küçük yerlerde dogru duzgun calisma sartlari olmayan, guven vermeyen, gorusmede bile kucumseyen tipler, yaşı sorun ediyorlar bugün birisi 35 yaş kriterimiz var dedi.
Neyse bu sekilde maas verirmi vermezmi diye düşünmeden, güzel firmalara uretime vasıfsiz ilanlara başvuruyorum. gorusmede ilk gittiklerime yalan söylemek istemiyorum bu şekilde is tecrübem oldu dedim, biz beyaz yaka olarak çalışmış birini üretime almiyoruz dediler. Ben çalışmak isterdim isede ihtiyacım var dedim. Üzgünüz yanıtı aldım.
Neyse sonraki gittigim yerlere is tecrübem yok dedim, hic mi bir yerde çalışmadı niz diyorlar. E zaten yetiştirilmek üzere aramiyormuydunuz, tecrübe şartınız yok diyorum, öyle tabiiii ama bir fabrika, bir işletme deneyimi olanlar önceliğimiz deniyor.
Napicam bilmiyorum, acayip özgüvenim kırıldı. En çok üzüldügum şeyde çoğu firmada görüşmeciler hanim ve en çok tepeden bakıp asagilayanlar tersleyenlerde kadın.
evimin yakinindaki Fırına, çiğ köfteci ye bile başvurdum neyimi begendiremiyorum bilmiyorum.
bence ülkemizde özel sektör 5 yıllık bir arayı kaldırmazİyi geceler.
Referanslarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?