İşsizlik

peki yakın zamanda çocuk düşünmüyor musunuz gerçekten. eğer düşünüyorsanız iş bulma konusunu çocuktan sonraki döneme de bırakabilirsiniz. yanlış anlaşılmasın asla akıl vermek haddim değil. ben çocuklarım için evde kalmayı tercih etmiştim. en bana ihtiyaçları olduğu anda yanlarında olmak büyümelerine şahit olmak için. çalışan anne olmak çok zor. tabi tek maaşla geçinme derdi de var ama bu sizi aşırı etkilemiyorsa bu şekilde de düşünülebilir.

peki yakın zamanda çocuk düşünmüyor musunuz gerçekten. eğer düşünüyorsanız iş bulma konusunu çocuktan sonraki döneme de bırakabilirsiniz. yanlış anlaşılmasın asla akıl vermek haddim değil. ben çocuklarım için evde kalmayı tercih etmiştim. en bana ihtiyaçları olduğu anda yanlarında olmak büyümelerine şahit olmak için. çalışan anne olmak çok zor. tabi tek maaşla geçinme derdi de var ama bu sizi aşırı etkilemiyorsa bu şekilde de düşünülebilir.
Yani 2 sene daha düşünmüyoruz hani o arada çalışayım diyorum iş görüşmelerinde daha çocuk istemediğimizi söylüyorum ama karşı tarafa bu ne denli geçiyor bilmiyorum birde iszislik çok fazla bekar bayan her zaman iş görüşmelerinde daha çok tercih edilir sanırım

hakkınızda hayırlısı olsun, çok bulamazsanız millet ins. dan şurdan burdan iş kurup bişeyler yapıyo siz de öyle bi denersiniz. kötü komşu insanı ev sahibi yapar misali işe almayan firmalar belki sizi patron yapar :)

Back
X